Debata a dotazy k soutěži: Upeč vánoční perník s motivem Farmeramy (1.12. - 20.12.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem pajda361, 30/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím farmáři,

v tomto tématu můžete volně debatovat o soutěži Upeč vánoční perník s motivem Farmeramy a jednotlivých soutěžních příspěvcích. A nezapomínejte na pravidla fóra. Děkujeme.

Váš moderátorský tým​

2. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

Ahoj, tak pomalu mám perník upečený, ale nevím, kam obrázky poslat, hledám a hledám, jak to mám udělat a nevím, můžete poradit, jen prosím, nesmějte se mně, že to nemůžu najít - jsem už přes sedmesátku let stará, ale perníčky peču dobré. zde se může diskutovat, ale nikdo nediskutuje, kde bych nějakou radu našla. děkuji zdraví zahrada1946

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

maribeja tohle ocenil(a).
  4. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

Děkuji za odpověď, dala jsem se na průzkum, objevila jsem návod, jak obrázky vložit, snad se podaří, nikdy jsem to nedělala. zdravím

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

V první chvilce jsem se mylně domníval že Bibinka pochopila špatně text a že tam servíruje nějaké ingredience. No tak se omlouvám za třepání hlavou a myšlenku o ... ehmmm ...

Ono je to na pokračování :)

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  6. mimino7777

mimino7777 Zelenáč fóra

Bibinka ja perníky nepeču,let mám taky hodně už jsem v důchodu.No hodilo by se,aby někdo upekl motiv Farmeramy nefungujicím kinem.

7. albeli

albeli Pisálek fóra

anickamalirka a maribeja tohle ocenili.
  8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

albeli a bibinka :) děkujííííí

je to má anistresovka :D :D
    a manžel mi dodal v pondělí plnou kopu stresu,
    kdy jsem se musela rozhodnout, zda ho uškrtit anebo si jít raději malovat :D na perník
    objevila jsem, že je aj soutěž a tak jsem to nakonec spojila...
    ale to neznamená, že je z toho manžel venku :D :D

toto je loňský počin
    předloňský počin
    a před před loňský ;)

9. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Ahojky, mé dcery do mě každý rok "hučí " , abych udělala perníčky. Nikdy se mi do nich , nevím proč, nechtělo. Až letos jsem je překvapila. Čekaly zamítavou odpověď a jak byly překvapené, když maminka řekla ANO. A když už jsme se teda do nich pustily, tak jsem zkusila něco do soutěže. Zítra, až budu mít čas a " přítele ne telefonu ", který mi s vkládáním obrázků pomůže, je sem dám. Jen se , prosím, moc nesmějte, berte v potaz, že je to má premiéra. Když koukám na ty perníčky co tu už jsou, tak nevím nevím :D

10. albeli

albeli Pisálek fóra

Aničko, to je ale nádhera, jsi opravdu malířka - umělkyně. máš jedničku s hvězdičkou, to se dávalo na vysvědčení, když jsme byli malí.

maribeja a anickamalirka tohle ocenili.
  11. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

Tygřice, neboj se , smát se určitě nebudeme, směje se jen člověk, který nic neumí a proto se snaží upoutat pozornost jinak.

Aničko - až se mně zatajil dech, co umíš vytvořit. Aspoň něco okoukám a ještě své perníčky pro vnoučátka se budu snažit vylepšit.

12. Bibinka

Bibinka Rádoby autor

Tygřice, na první pokus zdobení perníčků je máš je pěkné, já také nejsem umělec, hlavně, že krásně voní a chutnají.

Honzulka05 a Tygřice1970 tohle ocenili.
  13. albeli

albeli Pisálek fóra

• Používání více identit je na herním fóru zakázané. Pajda361
    Pochvala po tygřici, líbí se mně, na první pokus je to pěkné. Hlavně, že jsi našla odvahu a dala jsi obrázky na forum, zatím se našlo málo farmářů, asi nechtějí zkusit péci perníčky. :wuerg:

14. Bella74

Bella74 Vážený autor

Zdravím všechny, tak jsem se nakonec taky do toho pustila, i když to byly fakt nervy xDxD, já a zdobení perníčků nejde dohromady :music:, tak to prosím berte s rezervou xD,vybrala jsem si jako předlohu naší farmářskou stodolu :inlove:

15. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím všechny, protože patřím k těm, co zápasí s počítačem, tak jsem o účasti v soutěži ani neuvažovala. Jelikož mi ale pilousi prokousali perníčky z loňska, které používám do vánoční dekorace, musela jsem se pustit do nových. Těsta je hodně a tak jsem se pokusila vytvořit dílko "Všichni spolu do Betléma". Zkusím dostat fotky do soutěže přes podporu.

16. doben

doben Ikona fóra

Čekal jsem to teda mnohem horší, protože kreslit sice celkem umím, ale zdobení perníků pomocí polevy v sáčku mi nikdy moc nešlo. :D Původně jsem chtěl upéct pouze sovu, ale řekl jsem si, že radši nebudu riskovat, takže jsem rovnou upekl i ovci a křečka. Ono to sice z těch fotek nejde moc poznat, ale zrovna jsem zkoušeli nové těsto a perníky díky němu nakynuly o něco více, než bylo původně v plánu. :D

17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem také něco vytvořila, celkem jsem nafotila asi 15 obrázků, no teď koukám, první obrázek nemá číslo, zrovna jsem ho vybrala, vnouček mi to ukládal a já to nezkontrolovala, no nevadí, já si myslím, snaha se cení, toto je moje vánoční cukroví, peču jenom perníky na sváteční stůl na dekoraci, chtěla jsem také ukázat neobvyklý betlém, vyrobený ze starších adventních věnců, pletu to ze psího vína, vystřihovánky zakoupeny v muzeu v JH, chybí stromy, ty jsem za celou dobu asi 4 roky vůbec nevystříhala, i tak snad je dobrý, přeji příjemné svátky a hodně elánu v nastávajícím roce 2018, davidson00

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    ráda bych poděkovala za milou soutěž a velice mě těší,
    že jsem se umístila na nejvyšší příčce.
    Děkuji za příležitost
    a zároveň chci pogratulovat všem co se zúčastnili

Není to o šikovnosti, ale o tom nebát se "prodat" svůj nápad.
    Mě osobně velice pobavil poslední příspěvek od eufrozky
    Měl nápad, vtip a byl dokonalý

Pěkný sváteční večer :)

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Také bych chtěla pogratulovat jak umístěným, tak i všem ostatním zúčastněným. Je vidět že jste si s tím všichni dali práci a některé nápady jsou obzvláště super. Sama se do vaření ani pečení nehrnu, ale sem na kochandu jsem chodila ráda, perníčky vypadaly nejen nádherně, ale hlavně k nakousnutí, což já už zase ráda. Takže vám všem dávám:

V této soutěži pro mě byl největší překvapení doben, který se jako jediný zúčastněný muž, také vrhl na pečení. Jeho nick bych mezi soutěžícími nečekala. Takže za statečnost účasti a i za výsledek pečení ode mne má:
    [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.