Debata a dotazy k soutěži Podzimní aranžmá (1.11. - 30.11.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

Ahoj farmáři,

v tomto tématu můžete volně debatovat o soutěži Podzimní aranžmá a jednotlivých soutěžních příspěvcích. A nezapomínejte na pravidla fóra. Děkujeme.

Váš moderátorský tým

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

BlackDragon: Ahoj, jen taková technická... zřejmě si kopíroval část popisu z minulé soutěže ( MDT 1.6.-30.6.) a vložil tak jak byl.... čili místo aranžmá máš v popisu trpajzlíka ,-) Cituji: " Druhá a třetí fotografie bude obsahovat postupný průběh výroby vašeho trpaslíka a na čtvrté váš finální výrobek."

dunlop4 tohle ocenil(a).
  3. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

Ahoj Casey, jj, Copy a Paste jsou má dvě křestní jména :) Díky za upozornění, opravím.

dunlop4 tohle ocenil(a).
  4. anvan

anvan Dozorce fóra

Omlouvám se že jsem vložila průběžné fotky tak veliké, ale já to prostě s počítačem tolik neumím - jsem ráda, že jsem to vůbec vložila. Finální foto je už ale v normě....snad.:)

5. mamba54

mamba54 Stará škola

A já zase myslela, že ty fotky tak veliké mají být:p, jestli ne, tak se taky omlouvám, jinak bych chtěla poděkovat Pajdovi, protože se mi jen díky jeho návodu, který mi dal při poslední soutěži, podařilo fotky zdárně vložit - z toho jsem měla největší obavy-.-

duna.duna1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.