Debata a dotazy k soutěži Jak upéct krávu (2.10. - 20.10.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem BlackDragon, 2/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. BlackDragon

BlackDragon Imperátor fóra

Ahoj farmáři,

v tomto tématu můžete volně debatovat o soutěži Jak upéct krávu a jednotlivých soutěžních příspěvcích. A nezapomínejte na pravidla fóra. Děkujeme.

Váš moderátorský tým

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Wau :)
    tak na tuto soutěž se moooc těším. Nejen, že dáme popustit své fantazii, ale jsem ohromně zvědavá co kouzelného napíšete :) Děkuji za príma soutěž a jistě že se také zúčastním ;)

lacrima a mamča50 tohle ocenili.
  3. šebejda

šebejda Baron fóra

Saprista, to vypadá jako pěkná šílenost. Máme upéct krávu na jednom stromě. Evidentně by při tom ta kráva, ani ten strom neměli přijít k újmě. Nebylo by přístupnější pojmout téma jako upéct starou uschlou větev na mastném hamburgru?? Kráva by se nažrala a strom by zůstal celý xD.

lacrima a anickamalirka tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Můžu poprosit o laskavost a opravu? Odeslala jsem příspěvek, ve kterém není toto: Y_n_O Id: 28695988
    Jde jen o maličkost, stejně je to mimo mísu...

5. mamba54

mamba54 Stará škola

Jak upéct krávu za pomocí jednoho stromu je divná otázka. Docela jednoduše. Na farmě mi pobíhá dost krav, ....obyčejných, hnědých, bílých, kraví kráska a dokonce i mléčná kráva..., stačí si jen vybrat, je fakt, že takový býk plameňák by byl asi lepší, má přece jen něco navíc...takové smažené býčí koule, to by bylo něco ;).:D..
    Pak si seženeme strom, nejlépe břízu, oloupeme jí kůru, protože jako správní farmáři víme, že hoří i mokrá, a dáme se do zpracování dřeva, a jejda zůstali mi jen dvě třískyo_O, tak z jedné uděláme sirku a z druhé párátko, aby nám ta kráva nezůstala mezi zuby. Vlastně né, sirku škrtáme, raději budeme podpalovat třískáním křemenů o sebe, takže si ze sirky uděláme druhé párátko, však máme ruce dvě, ne!? Zapálíme tedy oheň a krávu narazíme na dřevěný kůl, ajaj já zapomněla, nemáme už dřevo, takže to je jasné, krávu za pomocí jednoho stromu neupečeme, potřebujeme stromy dva.
    PS. Jestli si někdo myslí, že to jde jednodušeji, jako že se kráva sama upeče na slunci, anebo že by ji upekli v Bruselu (chachá naše krávy nemají správně zahnuté rohy dle směrnic EU, takže žádné pečení a už vůbec ne na veřejnosti a bez povolení) tak se mýlí, toto je jediný správný způsob…i když trošku nevyšel;):pxD

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Soutěže se neúčastním, nemám na to, tím spíš smekám před každým, kdo se s tímto nelehkým tématem popral. Ale při čtení farmářské pohádky od zoničky se mi až orosily oči...
    Jedním slovem - krásné :inlove:

jjirka a zonicka1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.