Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Nazdar farmáři, akce je označena jako vysoce obtížná, ale ne jako nesplnitelná, takže jak se píše v Rychlých šípech:"Rychle do toho, půl je hotovo." a stejně jako Rychlonožka dodávám".... a pak honem od toho." Bude to taková trošku loterie v dodávání náhodných rostlin, ale zase to nebude nic z čeho by se měly rozklepat kolena. Nicméně zajíci se počítají po honu a nikoliv před ním. Přeci jenom si dovolím dva povzdechy....1. ty hvězdičky mě trápí.... úkol obtížný, tak by tomu mělo odpovídat i ohodnocení hvězdičkami, protože pak se lehce může stát obtížné i otevření deštného pralesa.... tedy pro některé (včetně mě)
    2. zase stonek - mám bonusy stonků rád - neskutečně zrychlily plnění levelů na Baharamě, ale doopravdy musí být v každém úkolu. Je přeci tolik jiných zajímavých cen, které člověk mohl získat v předchozích hrách - třeba takový rakytník, zlaté banány, floreny - nemusí pršet, stačí když budou kapat. Takový výběh pro ledňáčky, baobab...... Inu nadarmo se neříká: "Vox populi, vox Dei."

Takže námět na zamyšlení pro členy RT. Přeji všem hodně zdaru při plnění tohoto úkolu.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Elim77: si myslím, že jsi "X-Stár" v každé akci ohledně vypadávek a to mě vážně skvěle nakopne xD .. takže si nikdy nepřipouštím prohru a proto to vždy dám :p .. bych Tě dala za "maskota české farmičky" :D .. bo ho potřebujeme .. to je přece jasné :p

Naposledy upraveno: 1/9/15
  3. EliM77

EliM77 Magnát fóra

evainfo nééééé nejsem maskot 8)8)8), ale je fakt, že komu se nelení, tomu to padá ;). Jsem ráda, že tebe jsem nakopla, páč bbowlinga jsem vykopla (na kolo) xD

4. honzi

honzi Komisař fóra

Zalévání leknínů je velice zajímavá věc :D
    10 pokladů :D

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pro začátek 103 kousků pokladů, nahlédl jsem do chrámu a co myslíte? Ano, zase po mně chtěli 8 hrnců,nějaké pávy a špaldu. Picni kozu do vazu, hrnců mám 23 kousků, to daleko nedojdu, když mi je budou mordovat po osmi. Jsem snad obchodník s kuchyňským zbožím? Já jsem čert, já hlídám, aby špatné dušičky mazaly tam, kam patří. Co já se poslední dobou namakám...až mi hřbet bolí,jajajj. A práce na tisíce let. Ahojky Trepifajksl
    PS: neříkali náhodou včera, že se má ochladit? Já, že mi to připadá, jak u Lucipera - taky hic, že by se jeden pic.

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja mám dodať:špaľda 106 ks,5 mandlí,2 oslov alebo po SVK povedané somárov a 12 medu.

7. evainfo

ELIM77: no pokud vykopáváš naše skvělé hráče, :p tak si tu masku nasaď a nedělej drahoty :D xD .. neboj, naše vedení si určitě nebude vědět rady, Tě odsunout co by 100%-ního kolaboranta jejich výdělečné hry xD .. myšleno v dobrém ;)

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Akce super rozjeta ;)vypadávatek již víc než polovina doma:p

9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

U mě hned zkraje 432 lotosových květů..mám asi 800:) a jdou mi po dřevě...

10. dominator5

dominator5 Pisálek fóra

tak to by mě vážně zajímalo cos zasel,že máš půlku vypadávátek,já se s nimi trápit budu do konce,většinou to nedodělám,pač nepadají

davidson00, jankami a evainfo tohle ocenili.
  11. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Evainfo no vidíš, a hned tady máš lepšího maskota viz. hubabuba1968 "vypadávatek již víc než polovina doma" 8)

12. šebejda

šebejda Baron fóra

Ahojky, do akce jsem se pustil, ale jenom protože plním všechny akce. A z téhle nejsem zrovna nadšenej:( Prosím, ať hledám jak hledám, k čemu jsem sluneční hodiny? (ne v reálu, ale tady ve hře) :)

13. evainfo

Bych ho dala jako náhradníka, kdyby jsi chtěla "siestu" .. to každý pochopí :p .. ještě více takových hráčů a RT může začít další " plánování na tento měsíc" ... abych nevypadla, čekám na další sklizeň xD
    Hubabuba1968: by mě vážně zajímalo, co jsi použil a jakou máš strategii, pokud to není tajné? .. půlku vypadávek z akce je vážně "záhul" .. prozradíš?

14. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

131 kousků :) pro začátek ujde :)

Hrnkajda, evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak po mě to chce do prvních úkolů 197 jasmínu, 5 javorové šťávy, 2 pštrosy a 8 pštrosích vajec. Kdyby to tak bylo dál, tak je to v pohodě (jsem lvl 93/254, všechny plochy aktivované). Tak jen napěstovat akční a hlavně aby padaly poklady, zatím mám 155ks.

Hrnkajda, evainfo a davidson00 tohle ocenili.
  16. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Šebejda..Jestli myslíš sluneční hodiny v téhle akci..tak ty jsou potřebné k přeskočení času..při generování nové zakázky..je to popsáno v offi k akci..u obr.[​IMG]

17. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

No....akci asi nedodělám protože mi začla škola, takže nevím. :(
    Hodně štěstí! ;)

tydýtková, Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  18. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak u mě 136 kousků a v prvních úkolech: vavřín, mandle, 2xpštros a 13 x pštrosí vejce
    vše mám v dostatečném množství tak doufám, že to tak bude pokračovat , akci vidím jako pohodovou, akorát ty odměny
    se mi zdají směšné, ale dělám každou akci už jen z hecu

19. Dandarka

Dandarka Rádoby autor

Tak nevím, jsem trochu na rozpacích. Akce je zajímavá, konečně vysoká náročnost, ale odměny by měly být na úrovni té náročnosti a to podle mne nejsou. Ještě nevím, jestli do toho půjdu, času je dost...

20. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

no co zkusíme a uvidíme jak to půjde, stonek nechám na konec, nejdřív dekorace ty dávají bbz i bez stonku

Hrnkajda, Květa54 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.