Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem, dokončila jsem bohyni a musim říci že hodná na mně nebyla. Dala jsem jí vše co chtěla a ona mi z taj. stromú a stájí dala to co mám hodněkrát v liště. Takže radost mám z toho že je stonek aktivní a že jsem hru zvládla v pohodě. N.

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezké odpoledne všem, teď jsem přišla z práce a čekalo mne milé překvapení od mých přátel v podobě několika poslaných pokladů a se sklizením farmy jsem akci úspěšně dokončila, tahle akce byla pro mne nakonec super, stromy byly pěkné, některé jsem dosud neměla, ale chlívky šly do lišty všechny, no nevadí, pojedou někdy vlakem.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Z TS se zadařila Želva ,Moringa XXL,Tomel XXL, Papája XXL........... atd. Takže celkem povedená akce!:) Překvapivě zlatej Bobr nedorazil, až mně to mrzí!xD Nyní si dáme krapet voraz a budu se těšit na Oktoberfest !:eek: Bobří akci nepočítám, protože to bude záležitost pár minut !

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 asi si ty bobry nezasloužíš :D. Ovšem já taky ne - z TCH želva, dvoje žáby, mýval a oranžové ryby, což je na poměry mé farmy velice dobrý výsledek.
    A bobry ani nepotřebuju, zjistila jsem, že si v dílně můžu postavit můj oblíbený žlutý kurník, který místo slepic vyrábí dřevo

[​IMG] xD

5. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Ahojte vsetci, uspesni a tiez aj ti menej uspesni. Akciu som prave dokoncila, troska som to tento vikend flakala....xD, ale mam to! Vsetko tajemne je na ploche, tak som zvedava, co sa z toho vykluje, dufam hlavne v zelvu:p. Akcia sa mi velmi pacila, vynieslo to pekne na konte, nic som nemusela kupovat, zvladla som to z vlastnych zasob a co-to som este aj predala... Takze za mna pre tuto akciu palec hore! Dakujem svojim susedom za posielanie darcekov. Prajem este tym, ktori akciu plnia zdarny zaver...

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  6. jankan

jankan Pisálek fóra

Ahojte všetci, tak ja som sa s vervou do akcie pustila, avšak opäť stroskotám na vyskakovačkách, kedže pokladov mám nedostatok :( škoda. Ostatným želám úspešnejšiu akciu.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  7. Coruska

Coruska Aktivní autor

-wiolan-

Díky za rady, nikdy mě moc nenapadlo prohledávat fórum, je strašně rozsáhlé a když přijdu k počítači, chci zasít, sklidit a občas plnit úkoly nebo zakázky. Nemám tolik času na prolézání fóra. Poháry mám téměř splněné (13. a 14. úkol z 15), tam to už moc nevyhraju. Legenda chce 300 hvězdiček, které nemám, a ještě chvilku mít nebudu, vzhledem k tomu, že legenda má být jako překvapení (žádná vysvětlivka), moc s tím nechvátám, jsou tam potřebnější runy.
    Taky jsem hledala po různých "pomahačích", ale žádný nenabízí víc předmětů vypadávajících při sklizních. Jiné věci mě nějak nenapadly a nenavedly. Najdu si čas a pročtu si to, protože napěstováno mám spoustu a stále mi chybí jen 200 pokladů, které asi přes noc nasbírat nestihnu, když budu pracovat.

-wiolan- a maribeja tohle ocenili.
  8. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Jak jsem tu psal, tak akci nedokončím, došel jsem si pro Podivuhodné stromy na BAHA a tam končím. Teď už jen čekat. :)

maribeja tohle ocenil(a).
  9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak a je odtajněno. Na Baha potěšily baobab, amherstie, banán xxl ( méně už xxl pitahaya a kiwi, nechyběly ani granáty :cry:).
    Na farmě jsem potěšená nebyla, snad jen pinie xxl (další xxl: hrůša, 2x kdoule, bez. Lokvát a 4 xl) .
    No a chlívky: žl. králíci, kohout, mýval, kivi a oranž ryby. Co k tomu dodat o_O
    Kdo ještě bojuje, ať to padá ;)

Tak a konečně se mi na čtvrtý pokus povedl na KŠ kouzelný strašák :D (Poga ani toho skákavého ještě nemám)

Naposledy upraveno: 6/9/15
  10. nakopečku48

nakopečku48 Pisálek fóra

Taky akci asi nedokončím,chybí 120 pokladů,jinak vše napěstováno.

maribeja, Madulka_cz a evainfo tohle ocenili.
  11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Coruska z dlouhodobého hlediska je runa Živoucí legenda jedna z nejdůležitějších. Pokud ti mohu poradit, vykašli se na plnění run v bočních větvích a miř s hvězdami rovnou k vrcholu stromu - jakmile usadíš poháry do legendy, ubude ti spousta starostí. Ona totiž ovlivňuje nejenom akční vypadávátka, ale i všechny ostatní - to znamená nářadí a řemeslné přísady.
    Stěhovat poháry z plochy na plochu je hrozná otrava a navíc zabírají místo....promysli to ještě jednou ;)

12. janakad

janakad Pisálek fóra

Gratuluji všem úspěšným, kterým se podařilo akci dokončit. Já mám vše jen pokladů je stále málo. Chlívky všechny v liště a stromy krom 1 boa a 1 rakytníku je vše v liště.Stále mi však chybí 205 pokladů. 80 bych jich mohla ještě zítra dodělat z dlouhodobek.

maribeja, evainfo a babioli tohle ocenili.
  13. akyraa

akyraa Aktivní autor

Tak mám hotovo, sice mi zbývá poslední úkol se stonkem, ale tentokrát si ho vyzvedávat nebudu dekorace si nechá na ostrově pokladů, abych rychleje postupovala s baha chybí mi ještě fůra stromů i rostlin. nic jsem nebourala, díky nové ploše na Baha jsem to zvládla i tak se dvěma obr plochamana pole a čtvrtkou krásně to naskakovalo :)

14. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Ahoj, Bohyni jsem dokončila již včera, z tajemnic mám pouze baobab a ptakopyska. Vše další v liště. Ale vcelku se mi akce líbila, zisky BZ a krejcarů stály opravdu zato. Stonek je také dost přínosný. Přeji všem co ještě plní hodně štěstí. :):)

15. Hnedoočka11

Hnedoočka11 Rádoby autor

ahojte, tak som stihla tri miestnosti a zo sadeničiek na baha sa vykľul môj druhý baobab, takže som spokojná. :)

16. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahojky, může mě někdo napsat, k čemu jsou sluneční hodiny?

17. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Já zas a znova ztroskotám na vypadávátkách,mám jich málo:-(

maribeja tohle ocenil(a).
  18. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Poslední vypadávátka vypadla,bohyně se umoudřila a nastavila správně hodiny a já jsem akci skončila.Víc času bych stejně neměla,takže přesně na čas.
    Docela mě to bavilo,přibylo docela dost krejcarů,bz jsou v množství které potřebuju do dalšího levelu skoro neviditelné.Chybělo mi v odměnách SK a dary v podobě tajemniček se opět ukázaly jako nedary.Takže tak 50 na 50.
    Kdo ještě bojujete držím palce a při další akci ahoj.

19. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Sice to do tohohle tématu nepatří, a doufám, že nás tedy modíci nerozcupujou (předem omluva), ale odpovím :)
    Sluneční hodiny mají funkci jako hvězdářský dalekohled. Dělají jinou barvu pozadí. V tomto případě oranžovou :)

A abych nebyla úplně off, tak zde jsou aspoň výsledky mých tajemnic :D

stáje - vraní úkryt žlutý, výběh pro chameleona žlutý, pštrosí výběh červený, obydlí pro ježka, čapí hnízdo, výběh pro kiwi
    stromy na farmě - bez černý XL, datlovník XXL, jedle XXL, 2x lokvát, 2x ořešák XL, 3x meruňka XXL,
    stromy na Baha - baobab, budhova ruka, tamarind, pistáciovník XL, granátovník XL, hvězdný strom XL, avokádo XL, pitahaya XXL, 2x juvie ztepilá XXL

No, žádná sláva, ale neurazily :D

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Konecne se zadarilo nandat TS na plochu... 25 kousku, ovsem jedna radost a 4 pousmani...

V podpisu mam jasnou objednavku, takze co tohle ma znamenat!
    pstros Zluty, rybnik Zluty. krtek, uplne zbytecny 2* bobri C++ (budou prece barevny chlivky!)
    stromy potesily :
    !jerab oskeruse! :)
    javorXXL, slivon trnita, hrusenXL, bukXL. bukXXL, 2*lokvat, bezXXL, tresenXXL
    asi se mam vic modlit nebo co:
    3* budhova ruka, 2* granatovnikXXL, hvezdnyXXL, pistacieXL, pistacieXXL, juvieXXL, tamarind

Vypadavat ma 150 pokladu/den, v tuto chvili ma byt 792 ([3.ukol]+117 ) nebo chybet 108, mam 1510 (chybi 0 ), mam 167% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 8882 kusu (1684/den, [3.ukol]+1482 kusu ), mam 10163 z 10100 (100% ).
    Stav lekninu : idealne 7124 kusu (1350/den ), mam 8455 z 8100 (104% ).
    Zatim uplynulo 87% casu, zbyva 17 hodin.

skalara.v, Madulka_cz a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.