Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Aj keď včera poobede mi chýbalo okolo 250 vypadávatiek, podarilo sa mi akciu splniť :D
    Prajem krásnu nedeľu všetkým :music:8);)

2. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

ahoj, tak u me ze stromu slo vsechno do listy a staje jsem tam uklidila taky :(
    jedine co snad stoji za zminku je kowhaj a cap, ale i tyhle dve polozky mam v liste asi po 20 kusech.
    takze u me se zadne velke prekvapeni nekonalo.
    snad priste.

maribeja, evainfo a HELUŠ tohle ocenili.
  3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Tak jsem tu bohyni nakonec pokořila a nebylo to vůbec špatné, mít prvně dostatečný počet vypadávátek a pak až se vrhat na pěstování kytek.
    U produktů jsem vyvzdorovala pokaždé med, takže i tahle část se nakonec dala nějak zmáknout. Ovšem jeho počet se mi ve stodole nějak snížil, asi budu muset vyndat včely, nebo co xD
    Obtížnost nakonec přiměřená, přeci jen pamatuju brutálnější akce. I když to bylo ještě v době, kdy jsem byla farmářsky trochu zabržděná a jela na víc na krásu (a na nádrže s vodou), než na vše ostatní :p

4. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Twinulka
    Tak jsi to zvládla asi tak za 70 hodin, bezva výkon gratuluji

skalara.v, pajaable a Twinulka tohle ocenili.
  5. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, taky jsem ráno akci dokončil, chybělo pár vypadávátek, ale mám hotovo , akce se mi líbila :music:

6. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Tak mě chybí 29 vypadávátek tak uvidím zda to zvládnu

7. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Tak se nového úkolu asi nedočkám.Tohle prostě nestihnu xD

[​IMG][/IMG] [​IMG]

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Akce sice dávno hotová, ale nějak jsem já hlava děravá zapomněla na sazenice.
    Nejprve jsem si vzpomněla na ty z farmy a výsledek -jen jeden xl , asi buk, nějak
    jsem se přehlédla, pak jen xxl a to : 2x meruňka , moruš, ořech, 3x pinie , bez a mandle.
    Samozřejmě mi nějak uteklo, že byla desítka sazenic i na Baha , přišla jsem na to v
    noci a ráno výsledek zněl : 2x granát xl , moringa xl, pistácie xl, cesmína xxl , hvězdný xxl,
    pistácie xxl , granát xxl, Amherstie , Baobab.
    Výsledky raději neřeším , až na ten Baobab a Amherstii, kterých už mám sice dost, ale hodí
    se, je vše ostatní jen lištovka.
    Přeji těm, co finišují, zdárné dokončení akce a sousedům a přátelům posílám velké díky
    za akční dárky.

9. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Ahoj,i já hlásím hotovo,akce dělám hlavně kvůli tajemnicím,no chlívky všechny letí do lišty,ze stromů na baha potěšil baobab,z normálních stromů oskeruše,jinak nic,mohli dát místo hnojiva krmivo,toho je málo.

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) podle předpokladů z dopolední sklizně vypadl zbývající počet pokladů, takže bohyně dostala vše, co žádala ..."tajemné" žluté chlívky a XL stromy si prohlédnu později xD, teď je třeba doplnit stodolu a připravit se na další akci

11. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Ahoj, taky mám hotovo, jen ten baobab ne a ne dorazit na mou farmu, tak snad při OD, jinak konečne dorazila želva a oskeruše, jinak nic nového, akce se mi líbila :)

evainfo, duna.duna1 a skalara.v tohle ocenili.
  12. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Ahojte ľudkovia,
    zatiaľ bahama sadenice mi priniesli Amherstiu, Baobab, Hviezdny XXL a obrovskú radosť mi spravila Acai palma XXL tu som ešte nemala.
    Ostatné také bežné stromčeky, ale vlastne ja tieto sadeničky milujem, tak som sa tešila každému. Idem dať na plochu ešte ostatné a budem nedočkavo čakať na večer!
    No nech sa aj vám ešte podarí niečo pekné po čom túžite;)

13. Ria30.

Ria30. Guest

Naposledy upraveno moderátorem: 6/9/15
  14. -retriver-

-retriver- Zelenáč fóra

Akce moc hezká, krásně zpracováno. Jediné co mě hodně mrzí- dodávíní produktů v poslední místnosti- dodej dřevo, dodej japonský kapr, dodej dřevo, zadám změnu za floreny- dodej dřevo? , opět změna za floreny a opět- dodej dřevo? No děkuji, na tomhle mi celá akce padá, opravdu mi to z x druhů řemeslných produktů dává pořád to stejné? To je změna?

evainfo tohle ocenil(a).
  15. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

dakujem uz som to upravila
    tada dufam ze ano :)

Ria30. tohle ocenil(a).
  16. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Tak jsem se nakonec po mnoha neúspěšných pokusech o změnu požadavku na produkty rozhodla být "ten moudřejší co ustoupí" - a znovu sáhla hluboko do farmářské kapsy, a dokoupila ty zatracené kastroly, ať na mě bohyně nezanevře (a to mě jich chybí ještě několik souprav do stálých úkolů). Takže hlásím taky splněno, a doufám, že přízeń bohyně mě bude provázet při příštích tajemničkách.

Přestože "rovné šance pro všechny" se zase nekonaly, beru to jak to je, a bylo to zase zpestření hry. Všem sousedům děkuju za dárky, a pokud se některý den na někoho nedostalo, tak mi to prosím promińte. U jedné sousedky mám obavu, že ač jsem poslala, jí se dárky nepřipsaly - a už jsem to nechala prověřit na podpoře, mám vyčkat.... Kdyby se sousedka nezeptala, jestli už se "nekamarádíme", ani bych to netušila. Bylo by dobré, abychom na farmě měli přehled nejen o obdržených dárcích, ale i o těch, co jsme poslali my.
    Prosím modíky - je možno to přidat do reportu pro RT?

edit: z podpory mi přišel výpis poslaných dárků (děkuji) - a z toho je patrno, že
    chyba ve hře se nestala, jen se na tuto sousedku nedostalo.
    Takže zapinkala jsem to já. Holt máme těch dárků k poslání málo, a když má člověk sousedy poctivky, tak ten počet dárků kolikrát nestačí. Bylo by to fajn moci se na takový výpis podívat přímo na farmě, to bych se přimlouvala.

Naposledy upraveno: 6/9/15
  17. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Tak mám taky hotovo,jsem zvědavá co úžasného bude ze sazenic a chlívků;)

evainfo a drobček1958 tohle ocenili.
  18. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Akce splněna a navzdory očekávání (Obtížnost akce: vysoká), i pohodově zvládnutelná. Přebytky na všem, papyrus 1282, leknín 225 a poklad 282, na to žě akce končí až zítra, je rezerva obrovská. Hodiny jsem neřešil, změna za dva Floreny je směšná a i když jsem musel několikrát měnit (třeba i desetkrát na jednom úkolu), pořád se to vyplácelo než se honit za hodinama nebo pěstovat drahá zvířata či produkty (o kupování na trhu nemluvě). V sazeničkách se urodilo kromě běžnáho plevele i pár užitečných a z chlívků potěšil asi nejvíc další ptakopysk a pár čápů s holubem. Přeji všem stejnou zkušenost a dobrou hru.

Naposledy upraveno: 6/9/15
    maribeja, evainfo a drobček1958 tohle ocenili.
  19. drobček1958

drobček1958 Pisálek fóra

Tak přeji všem krásnou a ničím nerušenou i když pochmurnou neděli ;)................. tak nevím zda v produktech opravdu je jen a jen hrnec, :mad:dřevo>:(,kapr:music:,med:cry:asi se jiné produkty nevyrábějí to mi prostě hlava nebere to opravdu RC přepísklo a hlavně když se dá obnovit a opět přijde to samé tak to je mazec a nebo ob jedno >:( sic ještě hotovo nemám ale snad to stihnu chybí 65 pokladů pokud nebudu muset dávat pořád opakuj u produktů je to otravnéééééééééééééééééé ti co mají hotovo tak gratuluji a ti co finišují tak pevné nervy:p sejdeme se opět 9 u bobříku xDxD

maribeja tohle ocenil(a).
  20. maxikov

maxikov Aktivní autor

Já,protože jsem hlava dubová a dva dny jsem sklízela bez mjs ( a divila se.že to nepřibývá) ještě nemám napěstováno,zítra ráno jdu do práce na 12ctku,tak doufám ,že to stihnu.Chybí mi asi 2500 papyrus a 1500 leknín.Jinak akce povedená,ale do odměn bych brala více superkrmiva,toho je pořád málo a výroba trvá moc dlouho.Všem co mají splněno gratuluji a sousedům děkuji za posílání dárků.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.