Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem hru jsem zvládla a stonek aktivován včera večer, dnes jsem na Baha postoupila do 230 levelu.Díky bodům co se daly získat tak jsem v týdnu zvládla postoupit na farmě na 93 level. Taj. stáje i stromy šly rovnou do lišty, ale co se dá dělat-nic. Želva pro mně není k mání. Tak vám přeji při odtajnění větší štěstí, hezkou hru a pohodu.:) Tera

2. mousicka

mousicka Guest

babioli, terkacheerka a nanyblacks tohle ocenili.
  3. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky,
    tak už mam to co jsem chtěla, tajemné stáje, stromečky, Obelisk a ted ještě ve třetí mýstnosti dekoraci. Poslední místnost
    je na mě moc těžké. Poslední vypadávátka asi 16, mi padne.
    A protože neumím počítat. Tak ted mám pidipole, a pěstuju zásoby. A nemam kombajn a už mě nebaví seno.

Všem držím palce at se jim podaří.

Klárka

4. sumec2

sumec2 Pisálek fóra

chci vám napsat 5 výběhu a s toho 3x Želvy velká radost at se vám daři

5. Aspirinek

Aspirinek Pisálek fóra

Taky už čekám na posledních 19 pokladů :)
    Ale ocenila bych, kdyby u akce s označením "obtížnost vysoká" stonek dával něco víc než 6500+6500 bodů. Alespoň, že vyhrané kupony jsou na 12 hodin pomocníků.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. artex

artex Perspektivní autor

Bohyně z Chropyně si u mě přišla na své, dal jsem jí o co chtěla :)

evainfo a Květa54 tohle ocenili.
  7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Poslušně hlásím, že jsem již také hotová. Obětovala jsem kastróly a pak přišly i ty medíci :music:
    švestinka - naprosto souhlasím - náročnost ohledně dodávání produktů byla vysoká. Kdo nemá nasyslíno, má teď na kontě pěkný průvan a dovedu se vžít do nováčků, když mají vypláznout xxx tisíc krejcarů za produkty.....kde je vzít a nekrást ?:eek:
    Za připíňáčky jsem otočila asi 2x, pak došly, takže nezbylo než čekat, prosit, ukecávat ;)
    sumec2 - velká gratulka k želvičkám, to je hezká úroda;)

Naposledy upraveno: 6/9/15
  8. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já jsem se vrátil po 4 dnech z adaptačního kurzu :D
    A akci mam skoro hotovou chybí jeden úkol ale je to na pohodičku :)
    Z TS mi padlo pár xxl stromů a nějaký xl kowhai atd. Na baha amherstie xxl stromy nějaký tamarind atd
    Ale z TCH na mě vykouklo překvápko poslední taj. chlívek a mam růžový pštrosíky :)

9. HELUŠ

HELUŠ Aktivní autor

ahoj tak já akci dokončila včera večer moc se mě líbila stonek je aktivovaný.Navýšila jsem trochu krejcarové konto a Bz také nejsou k zahození.Z tajemných stromů a chlévů nic moc vše šlo do lišta kromě kamené pinie xxl ,kterou jsem neměla a potěšila.Kdo finišuje držím palce farmářka HELENIE

10. papulice

papulice Veterán fóra

tak já nevím,zase stojím na vypadávátkách,napěstováno je,to je pohoda,ale moc to nepadá....>:(

11. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak akci jsem jela lážo-plážo. Dnes ráno dokončena. Několikrát jsem otočila hrnce a kapříky a pak už to šlo za medíky :p. Vypadávátka mám navíc. Kdyby to šlo, ráda bych je poslala tomu, komu chybí. Nakonec jsem něco vydělala i na prodeji medu na trhu.
    Za mně spokojenost.

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zase, zase, zase - rychle otocit a pryc, no a uz mi uschly sazenice a zprachnivelo trevo tech TS co mam v liste :)
    Tak aspon hodim co jsem dal (nedal) za tuhle akci :
    1. místnost - Leknínová váza
    300 snezenka / 300 snezenka / 366 vavrin / 371 svizel / 385 tuzebnik / 366 vavrin / 385 tuzebnik (x zito) / 300 snezenka / 186 kvetak / 432 lotos / 412 hermanek / 371 svizel

2. místnost - Papyrusové svitky
    8 datle / 5 mandle / 5 javor / 8 datle / 8 datle / 5 mandle / 8 datle / 5 mandle / 5 javor / 5 javor / 5 mandle / 5 javor

3. místnost - Socha Bastet
    2 pav / ? / 2 osel / 2 pav / 2 osel / 2 pav / 2 pav / 2 pav / 2 osel / 2 pav / 2 osel / 2 osel

4. místnost - Horův náhrdelník
    12 med / 8 hrnec (14 japonec, 13 pstrosi vejce, 14 japonec) / 8 hrnec / 8 hrnec / 12 med / 13 pstrosi vejce (11 drevo, 14 japonec, 13 pstrosi vejce, 8 hrnec, 11 drevo) / 13 pstrosi vejce (8 hrnec, 14 japonec) / 13 pstrosi vejce (8 hrnec, 11 drevo, 14 japonec, 14 japonec) / 12 med / 13 pstrosi vejce / 13 pstrosi vejce (14 japonec, 14 japonec, 14 japonec, 14 japonec) / 13 pstrosi vejce (11 drevo)

Vypadavat ma 150 pokladu/den, v tuto chvili ma byt 732 ([3.ukol]+57 ) nebo chybet 168, mam 1486 (chybi 0 ), mam 165% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 8210 kusu (1684/den, [3.ukol]+810 kusu ), mam 10163 z 10100 (100% ).
    Stav lekninu : idealne 6584 kusu (1350/den ), mam 8455 z 8100 (104% ).
    Zatim uplynulo 81% casu, zbyva 26 hodin.

13. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahoj všem. I já už mám od včera hotovo.Do úkolů sem nic nemusela kupovat, zásoby stačily. Přibylo mi dost peněz, bodů, řádek na stonku aktivován. TS na Baha potěšily i když už jsem nějaké měla. Granát XL byl jen 2x. Chlívky a a TS na farmě budu znát až odpoledne. Pěkná akce. Všem co ještě plní přeji hodně úspěchů.

14. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré skoro poledne, akce i přes počáteční problémy hotová(odpolední směna a večer jdu raději spát než na pc).Vzhledem k nedostatku času, jsem ji dělal na všech možných plochách, teď zase dávám farmu zpět. I přes počáteční nedůvěru k této akci, jsem relativně spokojen-přísun Bz a Kr=slušný,tajemnice a chlívky-no jak to říci(já vím jedině slušně), kromě jedné amherstie vše v liště. Jen bych měl 2 poznámky: 1-nutnost častěji než je běžné, mazat paměť flash playeru(u bohyně prázdné okno na dodání zboží) a 2-hnůj, jistě víte o čem mluvím? Poprosím módíky o předání reportu na RT. předem děkuji a hezkou hru.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak mi ještě chybí poslední čtvrtá místnost s produkty. Zkouším to stále vyměnit na medíky. Ze začátku to šlo, ale teď už mi asi na to přišli. No co, času ještě dost tak budu zkoušet, třeba se to podaří. Všem co mají hotovo, tak gratuluji a i těm, co z tajemných stromů a chlévu dostali krásné a nečekané odhalení. :)

evainfo a mendalam2 tohle ocenili.
  16. qaq1

qaq1 Zelenáč fóra

Ahoj,už po 2 můžu dokončit akci kde byli padátka,ale mám opět smůlu.Napěstováno bylo už v pátek,ale bohužel mi pořád 300 padátek chybí a to da 5ti ráno nedám.Přitom mám aktivovaný runy mimo trofeje a poháry(20%) stěhuju.Nojo,je to jen hra

17. zmel

zmel Pilný autor

Uloha splnena, aj ked je pravda, ze som musela vo 4. miestnosti parkrat vyuzit moznost zmeny dodanych produktov. Ale stihla som to. Priznam sa, najprav som akciu ani nechcela zacinat, ale povedala som si, ze skusim a urobim, co sa bude dat. No a div sa svetu, podarilo sa to cele.
    Tym, co este makaju, prajem, aby sa im to podarilo zvladnut, hlavne nech tie vyadavatka padaju co najviac. Vela zdaru, priatelia!

evainfo, -Kuteno- a skalara.v tohle ocenili.
  18. kotva.skala

kotva.skala Zelenáč fóra

Ahoj, chtela jsem se zeptat, je nejaka marmelada nebo neco, po cem vice vypadavaji ty akcni vypadavatka, nevim, jak to, ale mam jich strasne malo, chybi mi jeste 130, tak jsem zvedava, jestli to povyskakuje

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,akce hotová,ale na to,že byla akce náročná,chybělo mi v v odměnách superkrmivo a tajemničky taky nic moc,chlívky jdou všechny do lišty,ze stromů mám radost z oskeruše a z baha taky žádný vzácný strom,jsem zklamaná.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím farmaříci.
    Nějak zvlášť jsem se nehonila,akční napěstovány už včera,vázne to na vypadávátkách,ještě jich pár chybí,ale to bude v poho.Poslední úkol ještě nesplněn,chce po mě stále pštrosí vejce a mám jich nějak málo,tak jsem lakomá.Čekám už po několikáté ty 2 h.,ale pokud si nedá říct,vzdám se. Budu dávat pomalu farmu do zvířátkového stavu,jelikož jsem všechno zbourala.Bála jsem se že nebudu stíhat(času málo),ale nakonec to šlo.
    Tajemničky odtajněny,ani nebudu psát co v nich bylo,bych se musela naštvat podruhý.Nejzajímavější byla asi slivoň trnitá,zbytek plevel i chlívky na nic.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.