Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Tak teda som sa dočkal aj ja toho medu do úlohy. Ako sa hovorí, trpezlivosť ruže prináša :)
    Po dvoch dňoch odmietania kaprov, vajec, hrncov a dreva (takmer každé 2 hodinky okrem noci) mi to hodilo 3x po sebe medík :)
    Tak už len tie vypadávatka nech padajú...
    A nech sa darí aj vám všetkým.

2. mamasp1957

mamasp1957 Pisálek fóra

Tak jsem dnes skončila. Uf byla to fuška...

evainfo a mirae tohle ocenili.
  3. aasef-amper

aasef-amper Pisálek fóra

Zase jedna nudná a hlavně díky odměnám zbytečná ztráta času. Z těch tajemností se mi hodil jen boabob a amherstie. Ostatní odměny jsou mi k ničemu.

Alena a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  4. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj farmáři,akce se dala v pohodě zvládnout ,stonek je také docela dobrý,ale velké zklamání z tajemna vše šlo do lišty,všem kdo ještě nejsou u konce držím palečky a ať získají co si přeji.

5. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Pokiaľ sa ti hodila amherstia a baobab, tak to asi zbytočná strata času nebola. A aspoň si sa nenudil :)

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  6. aasef-amper

aasef-amper Pisálek fóra

Pro Ajtoto. Byla to ztráta času. A amherstiu a baobab jsem jmenoval, že jich mám méně než 5. Dříve jsme získávali novinky zvláště, když akci pojmenovali jako těžkou. Získat žlutý kurník je opravdu terno. Jaké budou tajemné odměny při lehké akci ani nebudu tipovat.

evainfo a maribeja tohle ocenili.
  7. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Akci jsem dokončila včera v noci. Ráno odtajnila a nejlepší odměna byl pták kivi (už 6.), 1x bobři C++ (sice asi 43., ale vzhledem k chystané akci se budou hodit), lokvát (asi 8.), na Baha nic (teda asi 15. pistáciovník XXL), také jsem ale dostala žlutou výrobnu mléka hahaha... ale při mém štěstí na TS všeho druhu nic nového. Teď je farmička už uklízená, jen stromy, bobříci a ostatní potřebná zvířata. Tak trochu doplníme zásoby a pak hurá na další akci.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) chybí mi posledních 77 "pokladů" a bude hotovo, opět nebudu mezi prvními, ale beru to především jako hru, takže pohodička, trocha přemýšlení, ale nic nehrotím, nesedím s kalkulačkou, za ty čtyři roky hraní už to vždycky nějak odhadnu ...
    ale jak to tady pročítám, tak mě napadá, zda to někteří neberou příliš vážně ;) a zda nemají pocit, že je někdo povinen jim vše předložit na talířku se zlatou obroučkou, doplněné tučnými odměnami ... kam se ženete? proč se stresujete? je to hra, kterou je přece možno vypnout, reálné peníze lze využívat, pokud jich máte přebytek, ulehčí "práci", s dostatkem superhnojiv, superkrmiv, ultrahnojiv, košíky apod. to už ale není o ničem, to už zbyde jen to naklikat a to by mě tedy fakt dlouho nebavilo ... a odměny? ty neřeším, co se mi hodí, to využívám, co ne, to jde do lišty, tam se toho vejde xD

9. malanek70

malanek70 Expert fóra

Z deseti stromů a pěti stájí ani jedno, co bych potřeboval a využil a v náhodných produktech se točí tři, který zrovna nemám a jsou drahý jak ... takže ani nejspíš řada ve stonku nebude (vyskakovátka taky žádná sláva, nevím, nevím, jestli to vyjde) celkové zklamání, jako ostatně poslední dobou již tradičně :(

milda tohle ocenil(a).
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jojo, je to potvora, ten Hor. Točím to pořád dokola a furt chce jen kapry, rybožrout jeden :cry: .
    14 kousků jsem mu dala, ale už mě poněkud síří >:(. No nic, počkám do rána. Jsem ochotná na obětní oltář dovalit hrnce i dříví. Ale ryby prostě nedám, bo sama mám málo :eek:. Uvidíme, kdo vydrží déle. Poslední dva úkoly chybí.....Sakriš, takhle se s tím crcat...:(

11. švestinka

švestinka Velmistr fóra

:music:"Kolo kolo mlýnskýýý, záááá štyry rýnskýýýý" :music:
    Skalarko, nápodobně, točím a točím, doufám a doufám.... Ráno moudřejší večera, tak uvidíme, třeba se i Hor umoudří!
    Jdu do kanafasu:p, dobrou....

12. maribeja

maribeja Stará škola

Všem farmářům přeji nyní už vlastně krásnou neděli,tak jsem se konečně dočkala a akci dodělala,napěstováno jsem měla už v pátek ráno,ale chyběly mi jako obvykle padátka. Akce byla nenáročná ,docela šla rychle ,párkrát jsem musela u produktů měnit ,chtěla jsem med ,nechtěly se mi dávat hrnce a pštrosí vejce.jinak co se týká zisku z tajemna tak až na dva stromy ,šlo vše do lišty,stromy na farmě všechny a chlívky také nejvíce mi rozesmály zlaté bobři neb jich mám málo a pak žluté slepice na ty jsem čekala,bez nich bych nemohla existovat,ale jinak hra byla dobrá,,ale řekla bych ,že ta vysoká úroveň se někde ztratila.

13. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ahojte
    mám hotovo xD a čo ja budem robit ?:cry:
    teším sa na dalšiu akciu:D
    dakujem všetkým ktorí mi posielali darčeky:inlove:
    držím farmárom palčeky ktorí ešte pracujú:)

14. llew65

llew65 Vážený autor

Tajemné sazenice a stáje nezklamaly - vše do lišty. Nejvíc mě dostal žlutý včelí úl. Jinak, jak jinak, několik bezů a meruněk, na baha prozměnu "velmi potřebné" hvězdné a granátovníky. Tam by snad potěšila jedině amherstie - kdybych jich neměl už 12... Grrr!

evainfo, švestinka a .mama789. tohle ocenili.
  15. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

aasef-amper - TS a TCH byly pouze 3 ze 48 (!) odměn, které se v akci daly získat. Tyto 3 odměny ušetřily farmářům 175 florenů, které by určitě vydali za nákup při samostatné akci na tajemničky a za které by dostali stejný "brak".
    Dobře pamatuji akce, při kterých bylo možné získat novinku. To bývalo od mnohých křiku! Že oni za to vydali spoustu florenů a najednou tu stejnou drahocennou novinku může mít každý.
    Určitě jinak by mnozí akci hodnotili, pokud by tři z odměn byly přímo floreny. A pak si za ně stejně nakoupí stáje a stromy a stejně nejspíš odtajní už to, co mají v liště. Z dlouhohrajících bude málo těch, kteří nemají vše a vždy se jim něco nebude pozdávat.

16. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tak akci asi nestihnu, chybí mi pár úkolů. :oops:
    Gratuluju všem, co mají hotovo. ;)

evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  17. Babrlinka1

Babrlinka1 Rádoby autor

• Nepíš prosím viac príspevkov pod sebou, ak chceš niečo dopísať, použi u svojho príspevku voľbu upraviť.Ďakujem
    Ale času dost akce konči až zítra

Naposledy upraveno moderátorem: 6/9/15
  18. honzapol

honzapol Pisálek fóra

Ahoj a gratuluji všem, kdo mají hotovo. My byli dva dny pryč a wifi nikde :) Plodiny asi stihnu, ale vypadávátka nevím nevím. kdyby se u někoho našly volné poklady, to by byla krása :)

evainfo tohle ocenil(a).
  19. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Dobré nedělní ráno všem!
    pro maribeja:nemyslím že se vysoká náročnost ztratila.
    Já jsem dva dny přemlouvala bohyni aby přijala na oltář ve 4. místnosti jiné produkty než ty nejdražší, asi na dva úkoly vzala med, a jinak sveřepě trvá na požadavcích.... změnu jsem žádala za čekání, za sluneční hodiny a dokonce asi 3x i za 2 Floreny, a nic. Tak jsem vyrazila na trh, a vložila do produktů něco kolem mega krejcarů...teď čekám, jestli se neumoudří aspoň na ten poslední úkol...... a tak myslím, že hráči v nižších levlech třeba nemají tolik krejcarů na farm.kontu..... já vím, můžou si farmářskou měnu dokoupit..... ale mnozí musí reálnou měnu opatrovat ještě víc než tu na farmě.... tak v tom vidím tu vysokou náročnost.

20. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

To sice jo, ale mě ráno začíná škola a doma budu kolem 16:00. ;)

silviec a terkacheerka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.