Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

fany2020 - šoupni nějaké dlohodobky a máš to doma. Něco sebereš dneska, něco zítra před šichtou a po šichtě. To dáš :D;)

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hotovo ještě nemám, schází mi 2 úkoly ze 4. místnosti.
    Svádím tuhý boj o med. Zatím s přehledem vítězí soupeř,
    ale nevzdávám to. Ještě je čas.
    xD

Tak jo. Neočekávaně jsem zvítězil. Vybojoval jsem hned 2x 12 medů
    hned po sobě. H o t o v o.
    Akci hodnotím jako velmi obtížnou: jen obtížně bych se totiž loučil s takovým
    množstvím těžce nabytého dřeva, kaprů, pštrosích vajec a hrnců,
    kdybych neměl tolik trpělivosti měnit poptávky až do vítězného konce.
    xDxDxD

Naposledy upraveno: 5/9/15
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak super 4x hrnce 1x pštros vejce 2x dřevo 1x kapr(ks už nevím) zbytek med takže tak strašný to nebyloxDxDxDxD

4. slootr

slootr Baron fóra

Uf, konečně jsem si vyvzdoroval ty medy a je hotovo. Ale to neustálé resetování byla dost otrava. Ačkoli co je horší? Nechat si vrtat koleno pro krejcar nebo resetovat do zblbnutí pro pár produktů?

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

slootr : horsi je otocit farmu, jit do fora a bouchat hlavou o stul, ze uz treti den jsem nedal vsechny TS na plochu :)

myslim ze napestovat neni pro nikoho problem, ale ted maji sanci si lidi s malo vypadavatkama skusit, z ceho vlastne ziskaji vic... jde o pomer kusu/cas, nekdy kratsi rychle daji vic nez dlouhodobky, ale zakladni je nikdy to nenechat lezet na poli/strome/chlivku ladem!

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám návštěvu, nechci být nezdvořilá, tak jsem šla rychle sklidit a zasadit dvě plochy leknínů. Sklidila jsem samozřejmě mi došla MJS.
    Proč jsem to tam raději nenechala!!!:cry::mad::cry:

7. zmel

zmel Pilný autor

Mne tych vypadavatiek este chyba hodne, ale snad to bude padat lepsie. Na noc dam dlhodobky, rano uvidime.
    Zo stajni - sklamanie: zlty kurnik, zlta kralikaren, bobry++ a 2xžaby. Zo stromov sa tiez ziadne prekvapenie nekonalo.

Slnieck0 a evainfo tohle ocenili.
  8. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Pozdrav všem! Patřím sice k těm hráčům ve vyšším levlu (96), ale hrnce, pštrosí vejce a kapry ještě pořád vrážím do plnění úkolů v družstvu, takže mám 0 (slovy 0 kusů), a na trhu jsou příliš drahé na můj vkus :(Mám hotové první tři místnosti kompletně, ve čtvrté visím ve třetím úkolu, čekám na novou nabídku, ale přestává mě to bavit. Resetování nabídek má dnes jediný účinek: dvouhodinové čekání (nebo zkrácené o použití slunečních hodin) - a potom stejný požadavek :cry: Včera mi plnění akce zadrhlo na vypadávátkách,
    teď se po ranní sklizni trochu dorovnaly, ale je mi to houbeles platné. To jsem si tu jen tak fňukla, aby farmáři a farmáři v nižších levlech věděli, že ani my ve vyšších vždy nemáme stovky produktů ve stodolách.
    Tak všem přeju trpělivost a hlavně - prima víkend.

Naposledy upraveno: 5/9/15
  9. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak TS ( 5x černý bez je i na mne moc i když v XXL a XL)a podivuhodné výběhy( nechyběli oblíbení bobři++:mad:) šly komplet do lišty..teď jen dopadat ty poklady, chybí mi poslední dva úkoly v Horově náhrdelníku...myslím jen poklady , ostatní mám, s ničím nebyl problém... tudíž večer při sklizni by měla být akcička komplet hotová:p

10. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Akce včera ukončena ... z tajemna se zázrak nekonal na Baha vše do lišty samá pistácie a granát v xl provedení - to jsem koukala ani jeden strom k použití a to ostatní z chlívků ani ten bobr c++ nepadl to je divný néé že bych po něm toužila - na farmičce chybí želvička ...ale neva po odtajnění chlívků jsem se opět přesvědčila že nekoupím ani jeden chlívek prostě si hold počkám až se želvička ke mě připlazí.

11. Rechtarka

Rechtarka Rádoby autor

odkryto 5 TS: 3x slivoň, lípa a třešeň XXL, no darovanému koni na zuby nekoukej :)

jinak jedu na pohodičku, tak jsem zvědavá jestli to dám celý

12. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Blahozelam vsetkym, ktori uz maju hotovo. U mna chyba este 225 pokladov, co je celkom dost. Sadenicky a vybehy su zatial v liste, ale nemam ziadne ocakavania, ved podla toho, co tu pisete, sa velke prekvapenia nekonaju...

13. kubajoch

kubajoch Zelenáč fóra

Výběhy:2xkouhoti(těch mám dost,obydlí pro myš(neměl),Vraní úkryt žlutý(bohužel jsem ještě nepořídil vraní hnízdo),výbeh pro chameleony červený(ještě nejsem tak daleko abych měl liči na krmivo)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne.
    Hotovo mám od rána, kdy konečně ze žita doskákal potřebný počet skákátek.
    Po splnění úkolu samozřejmě budou padat najednou i z pšenice, to je normální.
    Také jsem musela několikrát přeskakovat a využít sluneční hodiny, protože ač
    japonské kapry mám, 14 kusů třikrát po sobě se mi dávat nechtělo. Nakonec
    otrávená jsem dala 11 kusů dřeva, abych konečně úkol dokončila, prostě "rychlá
    smrt" a jít zaktivovat řádek v nebi. Nakonec , stejně se mi krejcárky za dřevo
    "vrátily" , tak o nic neběží.
    Z chlívků nevypadlo nic , fuj, hanebná to odměna : xD koňská stáj žlutá, chameleon oranž.,
    mýval, krtek , bobr++ . Neřeším , už jsem si zvykla. Sazenice teprve budou, ale s ničím
    extra nepočítám , myslím, že to zase bude jabloň xl, kdoule xl a podobně , na to jsem
    také uvykla.
    Přeji všem bohatou úrodu padátek, zdárné dokončení akce a úspěch při odkrývání TS.

15. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Akci jsem dokončila ráno v pět hodin, těsně předtím, než jsem šla do práce. Takže spokojenost.
    Trochu bych protestovala proti té vysoké obtížnosti, ale uznávám, že hráči nižších levelů mohou mít starosti s produkty.
    Taky jsem nějak blbě počítala, leknínů mám navíc 1305 a papyrů 525. Pokladů je zatím navíc 53.
    Sklidila jsem ještě tajemnice na farmě. Varun je lakomec, oskeruši mi neposlal. Všechno jde do lišty.

bez černý XXL, 2× lokvát, 2x kowhai, dub XL, kamenná pinie XL, ořešák XXL, slivoň trnitá, buk XXL

Jo a děkuji všem sousedům a přátelům za poklady. :)

16. anica16

anica16 Aktivní autor

tak dodelavam posledni ukol z prvni rady a akce bude hotova.z tajemek krtek ptakopysk lanyz zluty jezek koza cervena-docela dobry no a ze stromku kdoulexxl- 2ks.merunkaxxl-orechxxl-jav.cukr.xxl-2ks.bezxxl-bez xl-bukxl-lokvat.baha fikxxl-avokadoxxl-juviexxl-zbytek xl a to granat-pistacie-pitaahay-kakao-hvezdnik a tamarinek.celkem spokojenost neco se vyuzije hl xxl stromky tech nikdy neni dost:music:

Slnieck0 a evainfo tohle ocenili.
  17. leidy159

leidy159 Zelenáč fóra

dodelavam a cekam na padatka jinak tajemky kohout kiwi cap kachna oranz. a zlaty bobrik;) no stromky radost z jerabu oskerusi,kam.piniexxl ostatni klasika uchovame na horsi casy:eek:hezkou hruxD

18. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

No.. z Podivuhodných stromů nevím jestli brečet nebo ne. :p
    - 1x Kamenná pínie XL , 2x Morušovník XXL, Kdoule XXL , 1x Třešeň XXL , 1x Bez černý XL , 3x Mandlovník XXL a 1x Datle XL.
    Nevím jestli akci dokončím, protože jsem se od včerejška skoro nehnul. :D xD

19. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

"Lidé neblázněte !!"
    Med není jen z jediného důvodu, přece nemůžete očekávat, že by nám RT
    mazal med kolem pusy.
    :D

Milka66 a Slnieck0 tohle ocenili.
  20. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Tak já už jsem napsala před polednem jak se "přetahuju" s bohyní ve čtvrté místnosti - ona hodí zakázku- já odmítnu- dvě hoďky čekám (slun. hodiny už mám jen dvoje a to na urychlení nestačí) - ona hodí zakázku - já odmítnu...... Chce furt dokola kapry nebo pštrosí vejce nebo hnce...a já jí je furt dokola nechci dát......situace setrvalá.

No a v mezičase mi dozrály tajemničky:
    výběhy:dvoje myši v základním provedení, holub, vlk, stříhárna ovčí vlny žlutá.....
    stromy farma: bez XL, bez XXL, pinie XL. pinie XXL, meruňka XL. meruňka XXL, datle XXL, kdoule XXl, lokvát, to vše
    korunovánoJABLONÍ XL, to mě dostalo :oops: (mj. takto jsem byla odměněna i při minulé akci)
    Už bez očekávání jsem tedy odtajnila stromy na bahamě, a světe div se- dvakrát baobab, který jsem neměla, juchůůůů:music:,
    no a dál dva tamarindy a jeden hvězdný, papája XL, mango XXL, kakaovník XXL, pistácie XXL, granátovník XXL.

Takže nakonec mám radost z těch dvou baobabů, XXl stromy se vždy hodí, a to ostatní do lišty vejde, ještě že nemá omezenou kapacitu jako hnojiště :p

Přeju vám ať každý získá aspoň "jedno něco co neměl".

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.