Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Upřímně, pro mě je to velká obtížnost kvůli těm produktům. Přijde mi vtipné, když někdo napíše, že nedá hrnce, protože jich má jen 500....no já bych i dala, kdybych je nemusela kupovat za nekřesťanské ceny :wuerg: Bohužel zrovna požadované produkty fakt nemám a jedinou šancí zůstává med, který se dá i dokoupit. Ještě to nevzdávám, zvláště proto, že už jsem dodala i nějaké hrnce a dřevo, tj. vrazila do toho krejcary a ráda bych, aby to nebyla zbytečná investice 8)

2. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

petaM2001
    to proto,proto že ti obtížně vyroste za pár dnů tolik dřeva atd.... :-D

jaji a evainfo tohle ocenili.
  3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Podivuhodný strom a podivuhodný výběh nic moc,vše do lišty

4. Vefka1

Vefka1 Pisálek fóra

Jen drobný postřeh - stromů a zvířat hra chtěla po 2-4 ks, ale hrnců a dřeva cca 11 ks. Asi je to tím, že plodů stromů i zvířat mám dostatek.
    Pro vyšší levely je tato akce přijatelná, ale dle mého názoru si hřáči pod 50. level na dekorky nesáhnou, pokud pořádně nezainvestují.

5. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Taky si myslím, že obtížnost se odvíjí od dodávání produktů. Pořád se hudrovalo, že v každé akci jsou k dodávání jablka apod., tak nasadili větší kalibr.
    Ale celkově byla akce opravdu povedená. Jen mě mrzí, že jsem si nepsala jednotlivé odměny, protože v krejcarech to bylo určitě nad půl mega. Jen jednou jsem požadavek odmítla, ovšem když se objevil znovu, ty hrnce jsem dala. Celkem 4x. No a co, k čemu mi budou ležet ve stodole. Napěstováno s mírným přebytkem (do dvou set) už včera ráno, na padátka jsem počkala do rána dnešního.
    I stížnosti některých, že stonek dává málo, mi přijdou trochu mimo mísu. Když vidím některé řady z dob minulých, které dávají třeba jen kolem tisíce BZ, tak tahle je v pohodě.

6. minnie30

minnie30 Stálice fóra

to je sila, tri krát otočím a tri krát po sebe 11 x drevo, načo to vymením a čakám dve hodiny, aby mi dali to isté? :-(

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak to jo sám jsem zvědavej co to po mě bude chtít ale většinu produktů si udržuji okolo tisícovky,nejlepší bybylo kdyby to chtělo jen med
    ale to je jenom přáníxDxD

8. Feris1

Feris1 Expert fóra

burina nabehne 24 hod po dozreti polodiny tak si to vyrataj kedy to bude a kedy budes zajtra vecer doma

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Ploskorama

Ploskorama Zelenáč fóra

kdyz jsem ted zasadila lekniny ktere dozraji za 6 a pul hodiny, vydrzi do zitrejsiho vecera nebo se zapleveli?

evainfo tohle ocenil(a).
  10. reno122

reno122 Pisálek fóra

petaM2001,daj fotku 1 000 hrncov alebo jap.kaprov?

jaji a evainfo tohle ocenili.
  11. Ploskorama

Ploskorama Zelenáč fóra

kdyz jsem ted zasadila lekniny ktere dozraji za 6 a pul hodiny, vydrzi do zitrejsiho vecera nebo se zapleveli?

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj milovníci holínek a vidlí,
    tak jsem se do toho po počátečním váhání taky pustila. Přísun BZ i krejcarů je dobrý :)
    Visím na leknínech, ale za hodinku už asi budu :D. Jak jsem na tom s pokladem, netuším o_O
    Chybí dokrmit Basted a Hor. Ten si přál zpočátku 2x med. Ale teď už se trapně opakuje a chce jen hrnce, dříví a kapry :eek:.
    Jsem lakomá. Jednou od každého dostal, tak teď budu čekat,až dostane rozum :D. Však je času dost...

Ploskorama - nejspíš se ti to zaplevelí. Zralé budou dnes kolem půl šesté a za 24 hodin bude zítra kolem půl šesté .....;)

13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

reno122 kotlárnu produkující hrnce nemám tak dlouho ale 250 hrncú mámxDjapon kapr 700 ty už mám na ploše dýl však píšu že většinu né všechny:p

jaji a skalara.v tohle ocenili.
  14. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj tak akce jde dobře mám 1 Leknínovou vázu i 2 Papyrusové svitky hotovo u 3 Socha Bastet zatím polovina hotová, 4 Horův náhrdelník mám hotové 4. Jen začíná být potíž s vypadáváním Egyptského pokladu tak snad to půjde. Ještě mrknu kolik dopěstuji a šup tam se vším. Držím všem pěsti i palce ať se daří :D Janča

evainfo tohle ocenil(a).
  15. inzerat654

inzerat654 Pisálek fóra

Hlásim akcia úspešne skončená.
    Obtiažnosť v pohode, odmeny dobré.
    Akciu hodnotím pozitívne, takýchto akcií môže byť kľudne aj viac.
    RT posielam pochvalu.
    Všetkým, ktorí ešte pestujú a potrebujú vypadávatka prajem veľa úspechov.

evainfo, petaM2001 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj, první tři místnosti hotové, produkty mi chybí 2levely - zatím čekám na med - jiné produkty mohu hodit klidně až v pondělí. S vypadávátky jsem problém neměl, ale myslím, že mám stejné množství jako když bylo o plochu méně. Takže zřejmě RT trochu utáhl kohoutky a ti co byly na hraně a neaktivovali prales tak zřejmě jim nevypadne dostatek - musí prostě vymyslet něco jiného než jak to dělají dosud. Sami od sebe vypadávátka padat více nezačnou.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  17. elbedna

elbedna Znalec fóra

Mám trošku přepěstováno, ale nevadí.
    Akce hotová :):)

18. včela67

včela67 Aktivní autor

tak už jsem mohla mít taky hotovo,,,akorát jsem asi slabší v matice,,,chybí mi 400 leknínů,,,ale za chvilku budou a taky budu mít akci úspěsně hotovou,,,přísun krejcarů a BZ velmi slušný,,,akce za mě pohodová,,,hezkou hru

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak - napěstováno je, chybí už jen 53 hopsátek. To pude, pane štábní ....;):music:

20. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak jsem nějak přestala počítat obě rostlinky, až z nich vylezlo několik stovek kusů navíc, ale poklady pořád ne a ne, těch naopak chybí ještě více než 150 kusů, zítra jdu na mimořádnou pracovní směnu, tak ze sbírání pokladů nic nebude a v pondělí přijdu zase domů až po skončení akce, hm nevím, nevím, jak tohle dopadne. Všem ,kdo už splnili velká gratulka! a ostatním přeji, ať se jim zadaří vše dokončit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.