Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký večer... vlastně už noc. Akci jsem právě dokončila, zasadím tajemné sazeničky i stáje a doufám, že budu ráno alespoň trošku potěšená. Akce se vydařila, přibyly krejcárky a hlavně BZ, posunula jsem se o jeden level. Samozřejmě nějaké úsilí tu bylo, ale o to větší radost. Souhlasím s -wiolan-, také i dnes pročítám fórum a stále objevuji nové inspirace, jak hru zefektivnit a také ráda zase druhým pomohu, jde-li to, protože začátky trochu bolí. Když se ale člověk trochu snaží a o hře přemýšlí, výsledek se dostaví a i radost z drobných úspěchů. Tak dobrou noc a ať vás kočka Bastet straší celou noc :)

2. jaji

jaji Vévoda fóra

mnoo, bestie se nevzdává... ale já taky ne, schválně, kdo vyhraje, ještě na to mám víc jak 2 dny...xD

3. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

4. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Tak rostoupí blbince jsou hotovson, ještě dopadat zlatých blbinců několik a bude šlus :)

-Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Ikebara77, zkoušela jsi restartovat hru a znovu se podívat na údaje? Tato chyba je způsobena špatných chováním flash playeru. Restart nebo odhlášení ze hry a opětovné přihlášení pomáhá.
    Příjemnou hru danda

skalara.v, megi1967 a jaji tohle ocenili.
  6. llew65

llew65 Vážený autor

Tak hotovo, sice mne to stálo několikset tisíc KR za produkty, které najednou byly 10x dražší, ale to mne nepřekvapuje. Spíš mě překvapuje, jak dobře má RT zmapované jednotlivé hráče a jak dokáže systém nastavit tak, aby to chtělo dodat zrovna to, co hráč nemá. xD Přitom, jak je podle nich hra náročná a je plná chyb, tak tohle jim funguje na 100%. Zvláštní... ;)

Jinak všem přeji, ať akci včas dokončí a hezký víkend.

7. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Napěstováno mám, ale ještě 130 vypadávátek a bude hotovo. Co zasít, aby to napadalo a také jsem dokupovala hrnce a za hodiny i FL obnovila položky a už mě to stálo dost, no snad se zadaří a dojdu do cíle a pak se pustím do odhalování odměn. Zdar a sílu farmářům, kteří těžce pracují.

Květa54 a evainfo tohle ocenili.
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ránko všem v Egyptě :) tak pokladů napadalo víc než dost a dokončila jsem poslední dva úkoly ve čtvrté místnosti :p to chtělo po mě už jenom kapry a nakonec jsem musela jít dva dokoupit xD, protože zásoby došly.
    Stromky z TS jsem dala všechny do lišty a potěšil jen Hvězdný XXL, který jsem ještě neměla a chlívky: Kohout, Bobr, žluté guáno, oranž. úl a růžová koňská stáj taky potěšila, i když ji už mám :p .. ji snad vyměním :music:. Přeji všem úspěšné dokončení [​IMG] a takových akcí by mohli dát více :p.

Naposledy upraveno: 5/9/15
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno farmári.Ako som včera písal tak mám tiež hotovo.S tajných stajní mi nadelili:medvedíka čistotného,myši,oranž včely,žaby tie šup do lišty a korytnačky.Som spokojný však inokedy bývajú u mňa odmeny tajných aj horšie.Tá potvorka čo sa bude šľachtiť nebola však ich mám v lište dosť a ostatné odmeny dobré xDxD.

10. jaji

jaji Vévoda fóra

dobré ráno, stačilo se s ní několikrát dohadovat, ale po mém večerním upozornění, že by měla moc práce to vzdala a ráno na mě čekal med :)

tak nakonec je to holka rozumná a asi i lenivá.... nechce se jí stále hledat co by ode mne vzalaxD

s mým lenivým přístupem splněn i poslední úkol ve 4.místnosti, sice mě trošku štve to přepěstování plodin, ale co už, stanou se horší věci :)

11. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak akcia hotova , inac akcia v pohode.
    z tajomnych vypadlo:
    buk xl
    baza xxl
    baza xl
    marhula xxl
    lokvat
    cukrovy javor xxl
    mandlovnik xl
    dub xxl
    datlova palma xxl
    a posledny sa mi niekde zapatrosil takze neviem
    na bahama bolo:
    2x granat xxl
    pistacia xxl
    mango xl
    avokado xl
    granat xl
    pandanus xl
    guava xxl
    tamarindovy strom
    konecne aj baobab
    zvierata budu za 5 hodin

evainfo, skalara.v a -Kuteno- tohle ocenili.
  12. Babrlinka1

Babrlinka1 Rádoby autor

• Citácia bez vlastného textu, jedná sa o spam.

LOKETINOV tohle ocenil(a).
  13. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Nechce se mi škemrat, ale budu potřebovat pomoc od komunity abych aspoň jeden úkol zvládl celý. :D Kdyby byl někdo ochotný a poslal egyptský poklad byl bych neskonale vděčný. :D

14. mousicka

mousicka Guest

Ahoj LOKETINOV,

jediné vlákno kde sa môžu pýtať darčeky je tu - zasílaní a výměna dárků. Prosím o dodržiavanie rozdelených sekcií, ďakujem.

Pre všetkých ktorím to málo padá, skúste pozrieť tu - Jak na vypadávatká, poprípade si môžete napísať do sekcie na zasielanie darčekov.

Ktorí máte hotovo blahoželám a ktorí bojujete, držím všetky prsty. Prajem pekný (aj keď u nás upršaný :( ) dník

Květa54 a lubin1234 tohle ocenili.
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jedu na půl plynu a stále dumám proč je tato akce v kategorii obtížnost vysoká :music:(původně jsem si říkal co dám to dám)
    papyrus: Mám 9194. Ideální stav 5595. Plním na 164,3% Hotovo 91%
    leknín: Mám 7385. Ideální stav 4487. Plním na 164,6% Hotovo 91,2%
    poklad: Mám 897. Ideální stav 499. Plním na 179,8% Hotovo 99,7%
    vypadávátka padaj jak divá dneska odpolko to naházím do truhlic a bude po akcixDzatím papá

16. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak by bylo hotovo....papyrus jsem poněkud přepěstovala, ale co už s tím.

A ty poklady jsou určitě z kočičího zlata, protože je nacházím i v záhonku se salátem :D

17. dadunek

dadunek Aktivní autor

Jupí, mám taky hotovo. :):):)
    Sice mám dost akčních přepěstováno, ale nechtělo se mi počítat kolik ještě potřebuju. :wuerg:
    Hezkou hru všem koho to baví si hrát.

18. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

Ahoj farmari tak aj ja mám akciu uspešne dokončenu , všetkým prajem peknu hru a zdarný koniec akcie, teším sa na novu

Květa54, evainfo a farmaEviky tohle ocenili.
  19. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Pěkné ráno, tak i já se těšila, že ráno vypadne posledních šest pokladů a je hotovo.... Poklady vypadly, ale chybí mí víc jak pět set papyrusů. Farmsčot nějak špatně počítal (já špatně zadala) :( Tak počkám až se uvolní místo a musím dopěstovat. Hodně úspěchů všem :)

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

petaM2001: Ahoj, proč obtížnost vysoká? Aby byla změna a taky mohlo xy hráčů před akcí mudrovat, že pěstovat a hrát nebudou a při akci hlásí (sice někteří lenivě), že sice splnili, ale nic moc xD

Hotovo budu mít k večeru (čekám na poklady), z jedné stáje ježek, ze stromů zatím oskeruše, bez XL 2x a pistácie XL.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.