Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zuzzaburdu

zuzzaburdu Zelenáč fóra

Tak já nějak nechápu k čemu jsou ty sluneční hodiny, když jsem si dala změnu úkolu, myslela jsem si, že to po mě bude chtít jiný produkt než 14 japonských kaprů a ono to chce pořád 14 jap.kaprů. Takže smysl změn úkolu jsem nepochopila protože ve výsledku je to úplně stejný jen jsem přišla o sluneční hodiny...
    Jinak akci už mám hotovou až na poslední 4 úkoly s produkty. Jsem zvědavá co mi vyběhne ze stájí a sazeniček, na ty se těším :)

švestinka, evainfo a Mirdo777 tohle ocenili.
  2. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak opět TS nezklamali, vše šlo do lišty. Aspoň z TCH na mě vykoukli 2 x želvy :D a klasika bobři ++

3. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

A je to tu.
    Hlásím, akce skončena. :D:DA představte si, že po dvou hodinách čekání jsem opět měla dodat hrnce.:cry: No se zbláznila, nééé? Tentokrát jsem do toho dala 2fl (vypadávátka dopadala, tak jsem byla natěšená jako malá holka, že jsem do toho fl dala) a ejhle, najednou to šlo. Měla jsem dodat med, tak jsem jí ho dala. Nyní si napěstuji pšenici a mrkev a potom dám něco dlouhého a taky vytáhnu odměny. Copak se mi z nich asi vyklube?

Přeji všem pěkný víkend a mnoho štěstí ve hře.
    Madulka_cz

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Z pěti taj.chlívků, které měly být odměnou, se vyklubali 3x bobři (zase a zase a zase..). Pak myš a kotlárna. Teda, fakt jsem byla mnohem víc hodná!!!!!! Tohle jsem si určitě nezasloužila....:(

5. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Mne to hodilo bobrov+, striháreň angorákov a 3x krtko. Ani u stromov to nebolo lepšie, ale dalo mi aspoň jeden tamarind.
    Ale do ukončenia mám ešte ďaleko. Ale aspoň mám ešte dosť času na výmenu produktov. Ten medík to občas hodí. Na iné produkty asi zabudli a okrem medu tam dali tie najdrahšie. Vyrobiť ich je bez šance a na nákup chýbajú grajciare :( Aspoň tie počty mohli byť vymenené zo zvieratami.
    Vypadávatka vypadávajú pomaly a málo, tak neviem či ich bude dosť.
    Tiež prajem všetkým peknú hru.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Konečně hotovo;)Chlívky jsem dala na plochu,tak uvidíme co to bude za zázrakxDPřeji všem zdárné dokončení;)

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No stale odolavam, i kdyz teda pstrosi vejce neni med, ale posudte sami - co je v zavorce, to jsem preskocil, obcas i 4* to chtelo to samy (nojo, "nahoda", ale i ty se da pomoct, aby nebyla tak hloupa)...
    12 med / 8 hrnec (14 japonec, 13 pstrosi vejce, 14 japonec) / 8 hrnec / 8 hrnec / 12 med / 13 pstrosi vejce (11 drevo, 14 japonec, 13 pstrosi vejce, 8 hrnec, 11 drevo) / 13 pstrosi vejce (8 hrnec, 14 japonec) / 13 pstrosi vejce (8 hrnec, 11 drevo, 14 japonec, 14 japonec) / 12 med / 13 pstrosi vejce / 13 pstrosi vejce (14 japonec, 14 japonec, 14 japonec, 14 japonec) / (11 drevo)

Takze napestovano mam, jen proste cekam na posledni med :)

Vypadavat ma 150 pokladu/den, v tuto chvili ma byt 466 ([2.ukol]+16 ) nebo chybet 434, mam 1008 (chybi 0 ), mam 112% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 5227 kusu (1684/den, [2.ukol]+527 kusu ), mam 10163 z 10100 (100% ).
    Stav lekninu : idealne 4192 kusu (1350/den ), mam 8455 z 8100 (104% ).
    Zatim uplynulo 51% casu, zbyva 69 hodin.

8. leidy159

leidy159 Zelenáč fóra

no na to ze se budou slechtit bobri a do ukolu patri drevo tak jsem temer na nule neb tento ukol byly sama dreva:oops:nevim takovych produktu a ve finale se strida ryby,hrnce,drevo ,med????a vse co je do dlouhych ukolu ze.....no nic rt se snad aspon trochu vzpamatuje a da obcas i neco jineho do ukolu.hezky zbytek odpolka.:oops:

švestinka a evainfo tohle ocenili.
  9. makak-magot

makak-magot Stará škola

švestinka a evainfo tohle ocenili.
  10. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak mi chybí dodat následující:
    1 800 x leknín - hotovo
    3 200 x papyrus - hotovo
    280 x poklad – mam 10, chybí 270

akční v pohodě napěstované, jen nasbírat ty poklady.....

kačenka5 a evainfo tohle ocenili.
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Nakonec mám hotovo už dnes :). Vše jsem doplnil bez problémů kromě produktů, tam jsem od rána čekal na med a hrnce, ale dopadlo to dobře a mám to komplet. Stonek aktivován a tajemna budou večer, tak jsem zvědavý :p.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásný večer přeji všem :) ráno jsem zjistila, že jsem nezasela pozdě večer lekníny, protože krásně venku pršelo a se při tom tvrdě spinkalo :p Tak mám všechny akční, ale vypadávátka ještě drobet chybí .. to nehrotím ;). V poslední místnosti se mi daří po několika resetech dodávat jen med, nebo kapříky (ještě nějaké mám), tak velká spokojenost a ztráty jsou minusové :p, jinak mě chybí ve čtvrté místnosti poslední dva úkoly a ostatní je komplet.

13. kooketaa

kooketaa Pisálek fóra

Tak já nevím, jsem snad nějaká zakletá??? Všechny odměny - stromy, stáje v liště. Skoro nikdy mi nepadne nic super. Proč???:cry: Ještě mám poslední šanci, tak mi držte palce. Prosím,prosím, smutně koukám.

Ajtoto, kačenka5 a evainfo tohle ocenili.
  14. jaji

jaji Vévoda fóra

tak zbývá mi poslední úkol ve 4.místnosti a to si piš bestie, že budeš tak dlouho vybírat nové úkoly, dokud mi nedáš med....
    času na to máš dostatek a věř, že mě je jedno kolikrát budu muset resetovat úkol....
    chceš li si ušetřit práci, dej tam med hned po ukončení časomíry:pxD

15. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

Nestíhám, nechápu jak to děláte lidi, ale mě stále chybí 490 egyptského pokladu. Nedá se to udělat s nižším lvl a ani při nižší obtížnosti.

evainfo a terkacheerka tohle ocenili.
  16. greysy77

greysy77 Rádoby autor

Jupíííí,akce hotová,všem držím palečky ať akci zdárně zvládnou,hlavně těm pracujícím co chodí na dvanáctky a k pc se dostanou tak 2x za den...přeji vám příjemný večer a ať se vám z TS přinejmenším vyklube pták ohnivák .))

17. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahoj lidi, tak jsem právě dorazila do šťastného konce celé akce. Stonek už jsem aktivovala a sklidila. Chtěla bych moc poděkovat všem svým sousedkám a sousedům, kteří mi posílali dárky.
    Všem co se i nadále snažíte, přeji hodně štěstí a kdo už je hotov, tak mu moc blahopřeji.

18. Coruska

Coruska Aktivní autor

To je zas akce :( Zas to stojí na blbých vypadávátkách, co nevypadávají. Už mě to trochu štve, mám v tom spoustu produktů, které jsem si asi spíš měla nechat a prodat na trhu za mnohonásobně vyšší cenu, než je cpát do úkolů které nesplním nezávisle na tom, že se mi povede napěstovat všechno, jen nevypadnou poklady.
    Není to poprvé - jako trocha adrenalinu neškodí, ale když opakovaně nelze splnit vražedné úkoly jen kvůli vypadávátkám, tak by se RT měl nad tím zamyslet.
    Jinak hezkou hru, jdu se ještě pinožit, třeba budu mít kliku

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  19. Alena

Alena Rádoby autor

Není to hezká vlastnost, ale já závidím .

evainfo a jaji tohle ocenili.
  20. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak jsem to už nevydržela, a taky jsem začala dodávat. Vzala jsem to od toho pro mě nejhoršího, tudíž produktů. A dobrý :D
    Bála jsem se, co si na mě ta potvora nevymyslí, ale byla docela milá. Chtěla nejvíc medu (paráda), pak pár pštrosích vajec a ryb (po prohledání stodoly jsem pár ubohých zbytků našla), a asi 30 hrnců. S těma byl trochu problém, 8 mi jich chybělo, a protože zítra nejsem doma, nechtěla jsem to hrotit, a nechala jsem vydělat někomu na trhu :) Takže u mě s akcí stále spokojenost. Přestože si jedu pomalu a v klídku, chybí mi jen 3 sklizně papyrusů, jedna sklizeň leknínů, a asi 60 pokladů :)
    Od začátku mám z téhle akce radost, a nezklamala :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.