Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

První dary hotové, do druhých do posledního kupodivu málo vypadávatek, ale ty budou a bude taky hotovo. Třetí ještě dva úkoly no a u toho posledního asi ještě 3. Trucuju a nakonec si ten med vždycky vytrucuju. Naštěstí je pořád dost času.

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem dokončil komplet plody a další docela dobře rozdělané. Hodně aktualizuji produkty, tam nechci vejce, kapry a dřevo, ale hrnce nebo med dodám ;). Na noc jsem dal karafiáty, na baha akční osmihodinovku. Myslím, že zítra budu dopěstováno a potom doplnit padátka, ale zatím to jde dobře :).

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak já jsem jako již tradičně v situaci, kdy mi chybí akční kytky - pěstuju jen na třech plochách (necelých) a určitě budu mít padátka dřív než akční kytky. Plán je dokončit pěstování v sobotu před půlnocí....a bude hotovo.
    Aktuální stav akčních kytek teda nic moc xD [​IMG]

4. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, mám hotový dvě místnosti a třetí skoro. Začala jsem čtvrtou a chce to 14 jap. kaprů, dala jsem 5 sl. hodin a znova chce 14 jap. kaprů, tak tomu nerozumim. Včera chtěla hrnce a med nechce a nechce. Nedostala proto nic, snad se umoudří a vezme zavděk ten med. Tera

5. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tydýtková ano přesně toho baziliščího bobra jsem myslela ;)
    soše Basted už chybí jen hlava a u náhrdelníku už jsem si "vytrucovala" 3x med ;) jedu pomalu, ale jistě vpřed... vzhledem k tomu, že mně čeká zase víkend na tabletu :oops: asi to celé neudělám, ale zatím jsem spokojená, spousta bodů a krejcarů a dvě dekorky určitě zvládnu, ta třetí se mi ani moc nelíbí a stonek nejspíš také oželím... :p

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

A pane Lorenc? Stihnu to, když začnu až zítra ráno? xD
    P.S: Rozpěstováno trochu mám....to je - od každé kytky 50 kusů xD

Casey - no hlavně, abych nemusela vyplácat moc SH, ale mám dobrý hrábě, motyku, srp, pilku, nůžky, rýč, kosu....tak snad to dám i bez kouče xD

Naposledy upraveno: 3/9/15
  7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Twin: Ty ano a nehoupat ,-D Odpovídám za kouče "kuželku". Ten má teď na starosti jinýho svěřence.... momentálně se učí booobika ,-)

8. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Twinulka

Teda Lorenc nejsem,
    ale možná tě udiví, že s trochou píle, když začneš zítra ráno, tak se to stihnout dá a to na pouhopouhých 3 hracích plochách
    :D:inlove:

9. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Tak, hrnce, dřevo, pštrosí vejce a kapři-to jako ostatní produkty neexistujou? Já se z nich snad nevyhrabu, ale nepovolim-a asi nedodělám, ale už se tomu jen směju-4 přerušení za sebou a co nechtějí-4x za sebou hrnce a čím dál víc :)

10. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

No... :p Nevím jestli být z Podivuhodných výběhů rád nebo ne, ale asi jo. :p 1x Výběh pro kivi , 1x Výrobna prachového peří I: Žlutá , 1x Bobří hrad Classic ++ , 1x Výběh pro husy II: Oranžová a 1x Obydlí pro myš. Jinak, s akcí se blížim ke konci. ;)

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Chybí posledních 40 pokladů a bude hotovo
    Už jen 30

Naposledy upraveno: 4/9/15
  12. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem. Třetí místnost hotová a chybí jen ta čtvrtá a to bude boj. Včra jsem zrušila požadavek na hrnce a dnes je tam opět. Přeji hezký den a snad se bohyně umoudří a až přijdu ze školy tak bude chtít něco jiného. Mám pro ni sladký med. Tera.

13. Alena

Alena Rádoby autor

Jo to buď,já mám 3 x bobr,2x mýval Alena

14. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Pěkné ráno všem, tak já teprve dělám třetí místnost, váznou mi vypadávátka, jinak se mi akce líbí čím dál víc, vzala jsem to od konce místnosti, tak dvě dekorky mám, vážně se moc povedly. Za tuto akci RT děkuji.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Právě teď akce ukončená - sice stodola zeje prázdnotou, hlavně u vysokých rostlinek, ale nejsou zas na tak dlouhou dobu, tak se dopěstují, už jsou na ploše tulipánky a do večera bude rozpěstováno.
    Akce na pohodu, jen jsem nedávala dřevo, které schovávám na bobry, až bude dlouhodobý úkol na dřevo. Budu muset dát pily na plochu, bo i tak je dřeva málo a trvá dlouhou dobu jeho výroba. Ale což, nic neuteče.
    Za BZ a KR jsem ráda, docela dobře to přibývalo a řádek je také fajn, už ho jdu spustit.
    Držím všem palce, ať dodáváte to, co si přejete a padátka padají
    ;)

16. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Dobré ráno...právě hotovo nádhera...stonek aktivovaný a farma uvedena do normálu.Ani jsem netušila jak to takhle brzy pohodovou hrou zvládnu....Mým sousedům děkuji za posílání pokladů a slun.hodin.....také jsem se Vás snažila prostřídat.Ostatním farmářům přeji hezké farmaření a užívejte si to jako já ;).........RT a moderátorům díky, akce byla skvělá.:) F 92 BAHA 252

Naposledy upraveno: 4/9/15
  17. farmík84

farmík84 Pilný autor

Dobré ráno všem, tak já jedu jen na hlavní louce a na baha a podle propočtů bude akce večer hotová. Pokladů mi chybí deset a to určitě napadá aj z akčního kvítí. Za mně veliké plus na produktech jsem sice musela dát jednou dřevo a vejce, protože se mi to pořád vracelo a já to nevyrdržela no a když jsem to měla, tak jsem si řekla ať si to vezmou, že si to zase napěstuji. Ale jinak za mně palec nahoru.

evainfo a rebelka1958 tohle ocenili.
  18. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

tak já začala od konce od produktů a ejhle dva dobrý a třetí chce med..............který samo že nemám:mad:tak musím vyčkat co to bude dál po dvou hoďkách ale není kam spěchat času habakuk:p.......................snad se umoudří a bude chtít něco rozumnějšího xDfajn hru všem a ti co už mají hotovo gratulace..........;)

19. Slnieck0

Slnieck0 Perspektivní autor

Ahojte,
    všetkým čo ste skončili, alebo končíte akciu srdečne blahoželám! Ste mojou nádejou, že to aj ja stihnem.Začala som len včera večer po návrate z DV. Vitamín D a oddýchnutá myseľ mi snáď pomôžu sa s akciou popasovať. Inak by to bola prvá, čo by som nedokončila:-(
    Odmeny sa mi páčia, nejaké produkty asi budem musieť dokúpiť, ale nevadí. Idem na to!
    Majte krásny deň!

20. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Do akce jsem se nakonec pustila, ale nijak to nehrotím, neboť opět váznou vypadávátka, takže díky nim možná akci nedokončím. No uvidíme, ještě je čas.
    Přeji všem pěknou hru ;)

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.