Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Akci budu mít brzy hotovou, už mám 5x Podivuhodný výběh tak snad to bude něco, co nemám. :p Jde to docela dobře, na to, že mi začala škola. :p

2. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Zdravím, akci jsem před chvílí dodělala a musím říct, že se mně i přes moje počáteční rozpaky líbila. Tedy až na to, že to po mně většinou chtělo japonské kapry, které jsem neměla. Ještě bych chtěla poděkovat všem svým sousedům za posílání pokladů.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stale stejna pisnicka : 14 japonec, 13 pstrosi vejce, 14 japonec, 13 pstrosi vejce, 11 drevo, 14 japonec, 13 pstrosi vejce, 8 hrnec, 11 drevo, 8 hrnec, 14 japonec.... kde je ten med?
    Nastesti mam jak cas, tak i slunecni hodiny, takze stale se snazim dostat k necemu rozumnymu...
    Zvirata jsou hotovy, v rostinach cekam jen abych mel dost na dohazovani do produktu a plody stromu vyhovuji vsechny, tam neni treba nijak spechat :)

Vypadavat ma 150 pokladu/den, v tuto chvili ma byt 323 ([1.ukol]+98 ) nebo chybet 577, mam 711 (chybi 189 ), mam 79% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 3618 kusu (1684/den, [1.ukol]+1268 kusu ), mam 8441 z 10100 (83% ).
    Stav lekninu : idealne 2902 kusu (1350/den ), mam 5577 z 8100 (68% ).
    Zatim uplynulo 35% casu, zbyva 92 hodin.

4. vierabarcziova

vierabarcziova Zelenáč fóra

skúsim to, ako každú akciu, keďže už nemám čo plniť, lebo všetky stromy do akcií nemám a ostávajú len chovateľské úlohy a to je beh na dlhú trať....a grajciare aj body sa zídu :) veľa zdaru farmári

5. jaji

jaji Vévoda fóra

2 i 3 hotovo, u 1 jsem resetovala, protože begonie nedam, uvidíme co po mě bude chtít a klasika se 4 se peru, stále ještě nepochopila, že hrnce ani koi rybky jí nedám... dřevo jsem ještě byla ochotna dát, páč ho mám ve stodole, ale raději jí dám med, toho je víc :)

6. burds

burds Titán fóra

Jedničku a čtyřku mám hotovou ted jen dodělávám dvojku a trojku.Toho dřeva a hrnců mi bylo líto ale znovu jsem to nezkoušelá.Mohlo to po mě chtít také prachové peří a to nemám.Až dodělám akci musím urychleně nějaké vyrobit

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem teď zjistila, že jsem se s papyrusem nějak rozjela ...mám ho 2 900 navíc..o_O jinak 2 dekorky doma . další dva na 9.úkolu..

8. jaji

jaji Vévoda fóra

tajemné obydlí . kohout, 2x ježura, želva, oranž.pštros - to celkem jde

ze sazenic baha stojí za zmínku jen Moringa xxl a tamarind
    farma - kowhai a lokvát, ostatní šlo do lišty

Naposledy upraveno: 3/9/15
  9. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Zdravím vás, farmářky i farmáři! Tak já pěstuju zatím jen akční, při pracovních směnách (kdy samozřejmě hrát nemůžu) to moc závratné tempo není, ale i tak mám 2. a 3. úkol komplet, 1. zatím první bedýnku, a ve 4. jen první krůček.
    Úkoly často resetuju - floreny ani hodiny nepoužívám, času je dost. Ráno na to mrknu, co nevyhovuje -zruším, a jdu do práce.... Večer je nachystána nová nabídka. A tak furt dokola. Momentálně mě ale brzdí vypadávátka. Ale to se snad srovná, až budu mít akční napěstováno a hodím dlouhodobky a "spešl" chlívky.....
    Grafika této akce se mi moc líbí.
    Všem přeju prima hru a hezké dny.

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Za 24 dodaných zvířátek - 4x páv, 10x bobr, 4x pštros a 6x osel - dostat 438 725 krejcarů, to je pastva pro krejcarové konto. Škoda, že tento úkol nejde za nějaký floren resetovat i jako nehotový (bez produktů) a opakovat ho. Pěstovala bych akční plodiny dál a dál .....

Jinak plnění posledního úkolu s produktama jde pomalu, snažím se dodávat jen med. Čas zatím stále je.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) jsem po příchodu z práce hned koukla do chrámu, jak to tam mám a dodala co šlo. První a třetí místnost hotová .. druhá a čtvrtá se blíží ke konci. Přes den mi na pohopolích ( i nějaké stromky a chlévy) naskákalo ještě rovných 200 pokladů :p vážně supr a chybí už jen 204 pokladů (ráno po sklizni chybělo 404 ks), leknínu 1 101 ks a papyrusu 1 530 ks, tak uvidím zítra ráno jak na tom budu :D. Co se týká poslední místnosti, bych ji nazvala "Adélou, která ještě nevečeřela" s ní stále bojuji a po 3-4 stornu mi nakonec nabízí kapříky, kterých mám asi jediných hodně xD .. takovou sumu na trhu za vajíčka, nebo dřeva nedám :sleepy:. Taky mi pěkně naskočilo konto i level :p. Ještě jsem všechno tady nestihla přečíst, ale vidím, že se to líbí i druhým a těm co to trošku vázne [​IMG] moc držím palečky ;).

12. janastibi

janastibi Zelenáč fóra

Ahoj,splnila jsem první řadu úkolů,ale vůbec mě to neukazuje jaký druh zboží to po mě chce.3x jsem resetovla,ale vlastně nevím co chybělo.Dělá to ještě někomu?

13. stibovam

stibovam Pilný autor

Mě to dělá stejně,vůbec nevím jaké zboží to chtělo

14. santava

santava Pisálek fóra

Aké máte políčka keď už máte niektorí hotové ,ďakujem

15. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

evainfo tohle ocenil(a).
  16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Akce hotová:pz každé akční rostliny navíc 2500 ks. ;)nějak jsem se přepočítal:D

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem už chtěla končit (ráno brzy do práce), ale jsem si odklikla "párty lístky" a vážně supr [​IMG] ho ještě nemám! a [​IMG] ještě toto xD ..tak to vážně nemá chybu :music:

Naposledy upraveno: 3/9/15
  18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

koukam, že je nás tady dost, co jsme přepěstovali:D:music:...já už mám papyrusu 1200 navíc a přesto jsem vysadila na 4plochách..ale to jsem nevěděla, že už mám splněno...tudíž bude asi tak 3500 přepěstováno a leknínu zbývá dopěstovat jen 1100, tak to už si ohlídám, abych to nepřešvihla. Tudíž ranním sběrem končím s akčníma....musí jen dopadat poklady:wuerg::oops:chybí jich 375
    Držím všem palce:D

19. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

3. a 4. úkol hotový,1. a 2. do pátého stupně, ani nevím jak:music:
    Nebyla jsem si jistá produkty, jestli budu mít dost. Tak jsem s ním začala a nakonec i něco dokoupila, ale zachránil mě dostatak dřeva a medu: 4x12 medů, 3x11 dřeva, 2x8 hrnců, 2x14 kaprů, 1x13 pštrosích vajec.
    Zvířata byla v pohodě: 6 pávů, 8 pštrosů, 8 oslů, 2 bobři.
    Stromy zatím 2x5 javorových šťáv, 7 šišek jedle, 8 datlí, 5 mandlí.
    Rostliny: 103 karafiátů, 108 žita, 116 malin, 432 lotosů, 371 svízele.

Teď jsem si taky musela počítat, kolik mi chybí akčních rostlin a koukám, že papyru už mám stovku navíc. Leknínů chybí 2300, padátek asi 360. Ani jsem nečekala, že to půjde tak dobře, když jsem uviděla vysokou obtížnost.
    Pěstuji jako vždy na celé farmě, jen nechávám trvale mých 8 obr stromů. Na noc šel leknín(8h) na pidipolích. Přes den, kdy nemůžu sklízet, byl papyrus na pohopolích, na okraji leknín na pidi. Večer jsem stihla jednu otočku papyru na pidi. (V pralese byl sřídavě ibišek a zázvor+pár výroben.) Samozřejmě užívám MJS.
    Teď asi rozhodím i nějaké stromy, výrobny a delší stáje na padátka a mohlo by být v sobotu hotovo.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. jaji

jaji Vévoda fóra

asi bych i obětovala zbourání pole a postavila něco užitečnějšího.... z akčního moc nevypadne a šla bych po tom, co je mi milejší :)

bestie se asi umoudřila - dala mi hned po resetu med... ;) teď ještě aby si to pamatovala až do 12 ky...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.