Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska už jsem začal do akce vhazovat, takže nemám přesný přehled o tom, kolik už mám hotovo, ale protože je tentokrát na akci docela čas, tak to neřeším a budu postupně pěstovat a doplňovat. Měním jen produkty, tam se mi nelíbí kapři a dřevo, ostatní jde ;). Papyrus by měl být komplet. Na noc jsem dal leknín, ať je co nejrychleji taky hotový, no a potom jenom doladit ty padátka :). S bodovými a krejcarovými příděly jsem zatím spokojený :D.

2. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ahojky vespolek :) tak já mám hotovo půlku Basted, kousek papyru a jeden úkol z náhrdelníku (tam čekám na med, nic jinýho nedám)... nic moc, ale nějak neni čas a síla :oops: tak ať vám to jde lépe než mně...
    mimochodem, ten novej křeček se kouká jak bazilišek... xD

3. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Simík21: Myslíš toho bobříka viď? Taky mi tak přijde, trochu jako "Bobřík pomsty". Tiché samozřejmě.
    Akce jede hladce, medu jsem se dočkala jen jednou, od té doby točím - pošesté opět pštros vejce-hrnce-dřevo-kapři. Ale nedám se!
    :)

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Akce pohodová - hotovo, odměny mnohem lepší než u jiných akcí co se týká BZ a KR.... víc takových ,-)
    babioli: Děkuji. Však času je ještě spousta, jen já to mám rád rychle hotový a farma jde do standartu ,-)

Naposledy upraveno: 2/9/15
  5. babioli

babioli Osvícený autor

Casey27 gratuluji, to já jsem v polovině. Mám hotový 2 místnosti.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Akcička se mi také líbí, zatím jsem v polovině a co bylo potřeba se dalo celkem dobře dodat a krejcárky i body byly slušné. Zítra je taky den, tak budeme pokračovat. Ti, co mají hotovo - těm patří gratulace!!!;););)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

papyrus: Mám 7361. Ideální stav 2384. Plním na 308,8% Hotovo 72,9%
    leknín: Mám 2379. Ideální stav 1912. Plním na 124,4% Hotovo 29,4%
    egyptský poklad: Mám 290. Ideální stav 212. Plním na 136,8% Hotovo 32,2%

Krásně a v poklidu si dělám, mohu se při takové akci věnovat vnoučatům a jejich
    novoškolním zážitkům. Opravdu akce na pohodu.
    Hotovo mám - první místnost, od každé pak čtvrtinu .

8. Newdevil

Newdevil Pisálek fóra

pro me je sklizeni stonku hrozne nudne, nerad to delam a tak budu za tuto sluzbu hrozne rad

evainfo a silviec tohle ocenili.
  9. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

S vývojem hry jsem rovněž spokojená. Lekníny budu mít po ranní sklizni všechny a papyrus dám ráno na dvě pole a také budou hotovy. Pak ještě asi 300 egyptských pokladů, které napadají jistě samospádem z dlouhodobek a bobrů. Nejdříve jsem udělala místnost s produkty, protože jsem se jí trochu bála, ale nakonec proběhla bez problému (jen jednou jsem se vykoupila slunečnými hodinami). Jinak asi 3x pštrosí vejce, 2x japonští kapři, 2x dřevo a 1x hrnce a pak za sebou 4x med. Ani jsem tomu nemohla uvěřit. Ostatní místnosti jsou v pohodě, všechno mám. Jen ze zásady druhou místnost s odměnou stonku budu dokončovat jako poslední. Tak i ostatním přeji pohodový průběh hry, času je opravdu ještě moře.

10. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak já jsem v tuto chvíli na 3.800 (3.380 + 400 na políčkách) leknínech, a skoro stejně mám i papyrusů. Pokladů mám 517, takže pohodička. Zatím nevhazuju. Když to vydržím, tak to pak naházím najednou :D Akce se mi líbí, a ani na vypadávátka si nelze na mé farmě stěžovat :)

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zrovna u téhle akce se fakt vyplatí dodávat průběžně.Pokud tedy nemáš narvanou stodolu.
    Včera jsem měl dodávku oranžových tulipánů, zatnul sem zuby 100 kousků dokoupil, pak v dalším úkolu zase oranžový tulipány,tak sem je přeskočil, no a dnes ráno opět oranžový tulipány!Tak sem je zase přeskočil a věřím tomu,že je stejně za 2 hodiny dokoupím!xD
    U produktů to bylo podobný- dřevo, hrnce, pštrosí vejce a med.

12. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

akce pohodova,jestli tohle je vysoka obtížnost,tak já jsem Pamela Anderson,a pstrosi vejce porad dokola,vsem přeju uspěšný dokončení pa;)

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 mám to podobně....vypadá to, že na některých farmách v chrámu ladně pózuje kočičí bohyně mlsající med, zatímco u nás se vyvaluje hrabivá stará mumie a žrala by ryby po celých hrncích - no a ty tulipánky chce furt xD

14. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, je to hrabivá bába chce 8 hrnců a to ji nedám, sama mám málo. Tera

15. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Tak dobrá, když píše kaolín, že se vyplatí dodávat, tak to bude pravda :D Já stejně určitě nevydržím čekat do konce, takže počítám, že ještě dneska budu za držáka, a zítra mi to už nedá :) Každopádně dodávky oranž tulipánů by mi nevadily, těch mám docela dost, ale ty pštrosí vejce by mě zabily, protože jsem měla ještě nedávno na ploše jen jednu pštrosí výrobnu, a všechno, co z ní vypadlo, jsem cpala rovnou do polívky s přáteli v družstvu :) Pak jsem i ji musela dát pryč, protože jsem pro změnu potřebovala někam naflákat chameleony, takže se pštrosíma vejcema ať na mě moc nechoděj, nebo si zas kompík utopím v slzách :D

čarodějka a terkacheerka: a vy mě taky nestrašte, hrnce a ryby taky nemám, přátelé mi to všechno sežrali :D :D

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkné ráno všem a co mě první potěšilo z odměn BZ [​IMG] xD :D :music:
    Nechci kopírovat našeho slavného "Káju", ale jsem to opravdu tak brzy nečekala .. xD.. odměny jsou vážně štědré, jak v BZ i v Kr.
    V noci jsem ještě zasela leknín ( televize opět nezklamala):p a
    po sečtení chybí papyrusů 1426, leknínů 4350, pokladu 404 kousků a
    tak jsem dala všude pohopole s lekníny, za pět a půl hoďky to ještě otočím .... no snad hodně napadá a taky ušetřím hnůj a SH :p.
    V poslední místnosti to stále otáčím ... se mi nechce dávat pštrosí vejce a čekám na kapříky, kterých mám hodně. Jedna z mála akcí, která se mi moc líbí :) a přeji všem dosažitelné dodávky ;).

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám napěstované a 638 padátek, tak jen sázet dlouhodobky a čekat. Snad to zítra ráno bude hotovo. Jdu zkusit štěstí a něco do akce nandat, kdybych musela čekat 2 hod. tak ať je nějaká rezerva ;)

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

zemanka01 já včera ztratila trpělivost a tu poslední produktovou místnost splnila celou - med se objevil jen dvakrát a na zbytek jsem té hrabivé čúze naházela dřevo, hrnce a i ty pštrosí vejce. Co jsem jí k komu povídala se tu nedá napsat, systém by to neunesl - ale nejhorší místnost mám hotovou a ty tulipánky už nějak vydržím 8)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jestli oni nám jenom nenamlouvají, že ta bohyně je laskavá Bastet, podle mně je to jasná Sachmet a to byla pěkná potvora. Jestli ona nepřesídlila do Hamburku.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Náhodou Basted byla docela milosrdná! Těch pár zvířátek jsem ani nepocítil!:)

Systém dostal rozum a konečně zjistil,že tulipány ze mně nedostane a mám dodat Tužebník!:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.