Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. blondmary

blondmary Magnát fóra

tak po prečítaní toho dlhého návodu som bola v rozpakoch a musela som si ho prečítať znovu, aby som tomu písanému slovu porozumela, avšak realita ma celkom milo prekvapila. Pekne pestujem a postupne dodávam. Zatiaľ mám všetkého dosť a nemusím ani rušiť úlohy.
    Zatiaľ super. A vysoký stupeň náročnosti? pre mňa už nie, ale spomínam na ťažké začiatky---a toto by som nedala;)

2. jaji

jaji Vévoda fóra

omlouvám se všem nadšencům z akce, ale je to akce, která mě fakt nebaví... :-(
    sice jí dělám, ale vůbec ne s radostí a elánem :-(
    zkusila jsem resetovat pštrosí vejce, nechtělo se mi čekat, dala jsem je za 2fl - co se objevilo další pštrosí vejce a to hned 2x po sobě. Nu což, zašla jsem na trh a draho pokoupila... Nejsem tupec, abych vyhazovala floreny oknem, když dveřma se mi vrátí zase poptávka na vejce...
    navíc se mi dál objevily hrnce - asi tato část úkolu nebude splněna, protože takové produkty odmítám do systému vracet :-(

3. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

musím se vám pochlubit jaký jsem zmatkář včera jsem si pěkně rozsadila akční 8-mi hodinovku večer jsem si ji nasadila do rána na celou hlavní louku a pak jsem si všechna pole i z leknínem ještě pěkněji zbourala zbyla mi jen jedna rostlinka co se nevešla na plochu nemusím vám asi vykládat jaký byl můj výraz zděšení a naprostého šoku že teď rozsazuji znovu z jednoho kusu no prostě jsem to doteď nepochopila a přeji všem více zdaru 8)

4. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

dnes odjíždím na dovolenou, tudíž jsem se bála, co to bude za akci a jestli nepřijdu o něco velkého :) po přečtení OFI jsem se uklidnila, že fakt o nic nepřijdu a klidně vynechám... nakonec mi to nedalo a řekla si, že chci alespoň všechno tajemno (co kdyby) a ještě i kupóny... a v tuto chvíli je všechno z toho doma! a navíc mi poměrně pěkně narostlo krejcarové konto, jak z úkolů (kromě produktů, tak za všechno člověk dostane víc než na trhu a když se počká na medy, tak i za ně), tak i prodejem hrnců na trhu... takže spokojenost a výsledek tajemnek už bude jen bonus... být doma, tak úkol splním celý, i když stonek nic moc... z původního zklamání nakonec povedená akce!

5. timonek.

timonek. Pilný autor

Napsal bych velmi vulgární příspěvek o nedostatku hnoje na trhu vinou RT ,
    bohužel moje slušné vychování mi to nedovoluje ;)
    tak jen prosím modíky o zvýraznění tohoto voňavého problému v reportu .

6. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

timonek
    hnůj nad zlato
    :D

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

To už nie sú iné produkty okrem dreva,hrncov a pštrosích vajec?Neviem-neviem ako to s tými produktami u mňa dopadne či pustím grajciare na ne.Kde zobrať 11 dreva čo mám ísť tých 11 bukov vyrúbať do lesa a hodiť ich tam alebo hrnce ísť kúpiť?To by ešte išlo ale kde zoženiem tie pštrosie vajcia v obchode ich nemajú.Tak ako to vidím poraď si sám:(:inlove: a kúp.

Naposledy upraveno: 2/9/15
  8. skoruppi72

skoruppi72 Pisálek fóra

Ahojky,všem farmářkám i farmářům.Nevím jestli je to fajn akce nebo ne,ale zatím jsem zvládla jeden úkol celý -Socha bastet a leknínovou vázu mám z půlky.Chtělo to po mně bobry a oslíky,a nějaké rostlinky.To vše jsem měla ve stodole-tak pohoda.Uvidíme co bude dál.Všem přeji ať se daří a ze získaných sazenic získejte něco co nemáte nebo čeho máte málo.Hodně zábavy a pohodovou hru.
    :););)

Simík21, švestinka a evainfo tohle ocenili.
  9. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Ahojte farmári :)

Tak, úlohu "Horusov náhrdelník" mám splnenú. Úloha ma stála 32 hrncov (4 x 8 ), 36 ks medu (3 x 12), 42 ks japonských kaprov(3 x 14), 22 ks dreva (2 x 11).
    Okrem toho, kvôli pár vypadávatkám, stojím na poslednej úlohe "Socha bohyne Bast". Keďže už viem čo na 12 stupni musím dodať, tak tu napíšem čo ma stála (celkovo bude stáť) táto úloha: 8 x pštros (4 x 2), 8 x páv (4 x 2), 4 x osol (2 x 2), 4 x bobor (2 x 2).

Zatiaľ môžem konštatovať, že vynaložené náklady vysoko prevyšujú možný zisk, respektíve odmeny za dodaný tovar. Hlavne u produktov, u ktorých je trhová cena niekoľko násobne vyššia od tej skutočnej. Na druhej strane som rád, že som mohol dodávať napr. taký med :)
    Pri dodávkach zvierat, to však už nebolo až také zlé ... Vyzerá to, že pri plnení úloh sa dookola (aj keď nepravidelne) generujú tie isté štyri produkty, resp. zvieratá. Uvidím ako dopadnem pri plnení ďalších dvoch úloh ...

Ale nechcem tu hundrať, ani demotivovať ďalších spoluhráčov, pretože aj keď ma táto akcia veľmi nenadchla, hlavne čo sa odmien týka, určite ju dokončím ... :)

sisinka a evainfo tohle ocenili.
  10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj, tak jsem se prokousala tím co mi chybí a zjistila jsem že po sklizni krátkých už potřebuji jen poslední otočku leknínů a pak tedy nějaké vypadávátka 429 ks.. Takže jů to dám levou zadní ;)

An.

11. s-kamila

s-kamila Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Příspěvek je tvořen zbytečnou citací bez vlastního obsahu, jedná se tedy o spam
    Pošlete mi sluneční hodiny prosím díky:inlove:

Naposledy upraveno moderátorem: 2/9/15
  12. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Večerní statistika, padátka již nadlimit :)

Papyrus: Mám 7193. Ideální stav 2060. Plním na 349,2% Hotovo 71,2%
    Leknín: Mám 3931. Ideální stav 1652. Plním na 238% Hotovo 48,5%
    Poklad: Mám 930. Ideální stav 184. Plním na 505,4% Hotovo 103,3%

13. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Tak já jedu na pohodu a i když jsou tak špatné odměny tak si alespoň namastím konto prodejem na trhu ceny jdou hezky nahoru

Janké861, silviec a evainfo tohle ocenili.
  14. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Zdravím všechny farmáře. Vrátila jsem se dnes z dovolené a teprve začínám rozpěstovávat. S potěšením jsem po přečtení manuálu zjistila, že je to akce stejná jako byl Teleport a ta se mi velmi líbila, takže se s obrovskou chutí a malým zpožděním pouštím i do téhle.
    Snad ji stihnu celou, když ne, určitě jdu po tajemnicích. Co jsem nakoukla do prvních úkolů, je to pohoda. Mám dodat žito, olivy, pávy a med. Všechno mám, tak doufám, že to tak bude pokračovat.:)
    A ještě se chci omluvit všem sousedům a přátelům z fóra. Na dovolené jsem měla velmi špatné připojení k internetu, všechno se načítalo strašně dlouho, takže jsem byla ráda, když jsem sklidila a zasela. Sice jsem se snažila dárky posílat, ale často se mi sekla stránka, takže ani nevím, zdali dárky dorazily příjemcům. Přijměte mou omluvu a slibuji, že nyní už to bude fungovat.:inlove:

15. silviec

silviec Mistr fóra

Ve 22 hod. bude dopestovano, pak jen počkat na necelou stovku padatek. Jsem rada , ze to mam z krku. Na produkty jsem většinou mela stesti na med, ani jednou jsem nic nemenila, nebyla to takova hruza, zvirat par, stromy ještě nemam kvůli padatkum cele, kolika BZ a KR jsem byla obdarena nevim, nahazeno a basta. Bez nadseni, bez kosiku- ty snad konecne letos vezmu na houby-a se spankem, ale malym, do práce musim brzy(.Co mne vadilo byla mala pestrost v dodavani, a to mame tolik komodit(, všichni to stejne a porad dokola.
    Hnuj- kapitola sama pro sebe, nez by nekomu dovolili vydělat par kr, tak to pohnojili vsem, ale po svém((.Tez prosim o zaslani durazne připomínky, bud se nevyplati prodávat nebo není, to je idealni reseni!

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer přeji .. a hned jsem začala počítat, jak na tom jsem :p. Na Baha jsem ráno po rychlé otočce papyrusů dala přes den poho pole s lekníny (s produkty) a se to trošku posunulo .. se mi dařilo čtyřikrát za den otočit i papyrusy na ostatních plochách jen s vodou. Ráno jsem se snažila u kávičky ukrást trochu hnoje na trhu .. xD a tak ho šetřím na leknínky. Tak mám 2664 leknínů - chybí 5436, mám 7 O45 papyrusů - chybí 3 055 (teď jsem sklízela) ... jsem to už naházela do úkolů :D a 3x jsem odmítla pštrosí vejce a nakonec jsem dávala japan kapry, které jsem měla :p .. něco málo z rostlin jsem na trhu dokoupila, ale se mi to v odměnách více, jak vrátilo ;). Tak za tři hoďky sklidím, na noc lekníny (pokud zase neusnu) a zítra dám asi všude poho pole s lekníny :music: a budu čekat :p. Hra se mi líbí a držím všem palečky.

17. doben

doben Ikona fóra

Nechápu, proč nejde hnůj normálně koupit stejně jako voda. Kdyby urychlil růst o více než 20% tak to chápu, ale o pouhých 5%. :mad:

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....tak na mé farmě asi neznají med - už jsem pětkrát resetovala první produktový úkol a furt dokola to chce hrnce, dřevo, koi a pštrosí vejce :( - sice něco mám, ale pokud to jen trochu půjde, nedám xD

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem nemel vcera cas pocitat ale vidim, ze jsem podcenil, ze ty delsi neni treba polovina, ale o hodne vic... tak ted pojedu jen dlouhodobky...
    zatim jsem trikrat menil - ale na med nemam ted cas, dal jsem radeji hrnce, to ujde cenove, ale kapriky nedam - proste je nechci doplnovat, ruzova kotlarna je mnohem lepsi...

Vypadavat ma 150 pokladu/den, v tuto chvili ma byt 191 ([0.ukol]+191 ) nebo chybet 709, mam 423 (chybi 477 ), mam 47% hotovo.
    Stav papyrusu : idealne 2136 kusu (1684/den, [0.ukol]+2136 kusu ), mam 6719 z 10100 (66% ).
    Stav lekninu : idealne 1713 kusu (1350/den ), mam 411 z 8100 (5% ).
    Zatim uplynulo 21% casu, zbyva 113 hodin.

20. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

zdravim, tak ja si idem tak pozvolna, pestujem, doplnam a musim povedat, ze obdivujem kazdeho, kto dokaze najprv vsetko napestovat a potom to hadzat do uloh, to ja som slaboch :p, ja to nedokazem, hned ako mam co to napestovane zvedavost nedovoli a sup ho tam....xDxDxD. Prajem vsetkym pohodovu hru a nech sa nam dari....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.