Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Koiky to po mně zatím nechtělo, zato jsem dala 2x po 11 dřevech, a to je pro mne horší /zásoba nic moc /. Když jsem přerušila, opět se mi dodávka 11 dřev vrátila...

evainfo tohle ocenil(a).
  2. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Jsou vždy dva stejné požadavky za sebou. Všimla jsem si toho u produktů, zvířat i plodů. Zatím mám vše, musela jsem dokoupit jen tři hrnce, zatím jsem požadavky nerušila.
    Ve všech místnostech mám splněno do 6.úkolu, v té poslední až do 8.
    Startovací sklizeň dala 192 pokladů, měla jsem karafiáty na pohopolích s SH. Prales se stromy a zvířaty dal 21 kousků. U mně stabilně je málo padátek ze stromů, měla jsem vše jen v základu, BZ nad 110, ovšem z celé farmy (stromy po okrajích velkých polí) padlo jen 20 ks.
    Jinak akce v pohodě, pěstuji souběžně a dodávám průběžně :)
    Obtížnost jinak hodnotí vyšší lv se zásobami všeho i krejcarů, nemusí tudíž počítat s plochou na dochování zvířat či dopěstování rostlin. Jinak ji hodnotí ti na nižších lv, těm se obtížnost opravdu může zdát vysoká, právě z důvodu malých zásob případně menšího počtu ploch k pěstování.

Po další sklizni jsou doma kupony i Rýn (už jsou zasazeny místo javorů).

Naposledy upraveno: 2/9/15
    davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  3. zizala42

zizala42 Stálice fóra

tak to po mně chtělo 14 kaprů, dala jsem přeskočit a zase 14 kaprů, dala jsem zase přeskočit a... zase 14 kaprů. Nedám :p. Zase jsem dala přeskočit a uvidíme. Taky jsem si všimla, že to chce nejvíc produktů - stromů a zvířat míň.

davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som dnes na potvoru dal slnečné hodiny a pýtalo mi to moje naj zvieratká bobríkov čo som nechcel dať a boli zase.Čo už štyria ma z biedy nevytrhnú keď že sa budú šľachtiť.Vytiahnem s nimi stajne c++ čo mi nadelil expres keď premával farmou a bude však v stodole ich mám habakuk a krmivo mám pre tie potvorkyxDxD.

5. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

muzete mi vysvetlit jak muzete mit napr. pres 700 pokladu, jak muzete mit takove mnozstvi vseho vypestovaneho ani ne za 24 hodin?

.pepanek. a wenda114 tohle ocenili.
  6. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

jde to s pomocí mrkvovo-jablečné směsi na malinký políčka+superhnojivo a sklízet i v noci :)

evainfo tohle ocenil(a).
  7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Sklízení v noci??????? Ani omylem, mám svých sedm hodin spánku moc a moc rád. Ani kdyby Luciper řval jak jelen v říji, tak se do práce nepohrnu. Ale jinak samo makám a makám, a furt na tom dělám, a ne , že ne. A tolik SH, to začátečník či mírně pokročilý, který nemá obr stromy také nemá. Jediné, co pomůže je hóóódně otevřená prkenice a nákup SH za floreny. A to nedoporučuji, neb RT by mohl v podobných akcích pokračovat a chtít víc a víc. Trepifajksl

8. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Já taky nevstávám ani peníze neutrácím-takže jedu v klídku s minipolíčky a mrkvovkou-no a jde to pomalejc, ale jde to jo a superhnojivo dávám jen co má na začátku aby bylo rychlejc víc sazeniček :)

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, ani chtít nemůže. Pokud plníš postupně, místnost po místnosti, tak jsou produkty na dodání až v poslední (a většinou med) :)
    Ty nemáš medové stromy? Asi ne, to je škoda (tak při OD)

10. papulice

papulice Veterán fóra

souhlasím s tím že pomalu ale jistě,co bude bude a ještě je čas....

evainfo a .pepanek. tohle ocenili.
  11. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

Myslím si,že nakoupí plno košů.Jinak to není možné.

Michalka8383 a .pepanek. tohle ocenili.
  12. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

přesně tak, mám cíl tajemničky, u jedničky a dvojky mám a trojku napůl, čtyřku jsem ještě nezačala-uvidíme jak to bude s vypadávátkama, protože většinou stihnu napěstovat, ale někdy se nedostává vypadávátek :)

Michalka8383 tohle ocenil(a).
  13. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Tak už potřetí jsem dostala za úkol 11 dřev - oni snad tuší, že je to mé bolavé místo, mám jich málo, tak to zkusím přerušit, minule mi to ale nepomohlo, 11 dřev se opakovalo

evainfo, -Kuteno- a .pepanek. tohle ocenili.
  14. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Doufám, že to nezakřiknu, zatím mi padlo vše co mám, ale občas to bylo o fous, takže jestli se budou zvířata opakovat, jsem taky nahraná a hurá na trh :)

evainfo tohle ocenil(a).
  15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Jaképak sklízení v noci ??? Vždyť na noc stačí dávat osmi hodinovku a přes den 4 hodinovku a jede to jak po másle
    samozřejmostí je MJS a políčka 1x1, ale bez toho už fakt nikdy nejedu a hlavně aktivovat pomocníky, kupuji si pouze kombajn a secí stroj, protože bez toho bych to už dávno nehrála

16. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Jasně, ale je spousta lidí, kteří píšou, že maj hotovo a já třeba nejsem ani ve třičtvrtě splněnýho a to jedu tak 1x1 a MJS, tak si myslím, že jedou i v noci :)

evainfo, davidson00 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak jsem 2x použila sluneční hodiny a zase hrnce, tak jsem dala přerušit a počkám co bude za 2hodiny,

Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  18. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Nevím jak to funguje u ostatních, ale u mě se opravdu rušení úkolů vyplatí. Sice mi pokaždé zkusí nacpat těch 8 hrnců (případně koi, pštrosí vejce), ale když tvrdošíjně odmítám, dostanu oblíbené medy. To samé u plodin. Sice musím třeba 3x zrušit, ale nakonec dostanu něco, co se mi spíš hodí. Schválně jsem začala místnostmi s produkty a plodinami, protože tam jsem čekala položky, které se mi nebude chtít dát. Tak abych měla dost času resetovat. Myslím, že to chce jen trochu promyslet, nepanikařit a vydržet čekat na správný požadavek (pokud něco nemůžu nebo nechci dát). Vždyť času je ještě spousta.
    Nanyblacks: No já bych i tak radši dokoupila 12 medů, než dala 8 hrnců. Alespoň na mém trhu by se mi rozhodně vyplatilo ty hrnce prodat a koupit za ně ten med ... několikrát :)

19. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Se přiznám - na začátku akce jsem se na náměstí lekla těch kaktusů - sem si myslela, že to je omyl a dali nám tam nějakou mexickou akcičku. Nebo mají kaktusy něco společného s pyramidama? Trochu mně to děsí... Svět se fakt zmenšuje :)
    No a jedu v klídku, plním průběžně, většinou čekám na rostlinky, a dvě hodiny v produktové místnosti, taky tam mám pořád pštrosí vejce, takže zkouším, stejně jako moje sousedka výše :)

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Je to tak, jak píše ziggystardust. Není třeba kvaltovat, času je fůra.
    Nepoužívám sluneční hodiny.
    Na změnu trpělivě ty dvě hodiny počkám, neboť ještě můžu a jak známo trpělivost růže
    přináší, tedy v mém případě med.
    Právě jsem změnil 14 kaprů na 11 dřev, ty pak na 13 pštrosích vajec a ty
    na pro mne nejpřijatelnějších 12 medů. A je to.
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.