Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

dasa1143: Ahoj, to není dekorace, ale jsou využitelné jako poklad v chrámu u kočky na náměstí (viz 1 strana) k přerušení dodávek do úkolů:)
    Najdeš je ve stodole a právě v tom chrámu.

slootr: takhle nad tím v RT asi nikdo nepřemýšlí, prostě číslo (náhodné):)

2. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já opět začínám teprve rozpěstovávat, protože jako obvykle mám zase odpol. šichtu a večer po práci jdu raději spát, jinak akce se mi docela líbí, škoda, že nejde pěstovat i v pralese, držím všem palce při plnění úkolů.

3. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Ranní statistika (bbowling nečíst) 8)

Papyrus: Mám 4907. Ideální stav 1283. Plním na 382,5% Hotovo 48,6%
    Leknín: Mám 1645. Ideální stav 1029. Plním na 159,9% Hotovo 20,3%
    Poklad: Mám 696. Ideální stav 114. Plním na 610,5% Hotovo 77,3%

4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Vypadá to na perfekto byznys za 8 hrnců jsem dostal 6600 krejcarů a 3300 bodů a jsem level 93 to je opravdu nálož ani nevím co s tak obrovskou odměnou budu dělat,asi sa ožeruxDxDxD

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

ELIM77 Nóóóó nato že máš 38 JC,tak je to slabota!xD Já mam 4 JC a zatím 563 pokladů. Nějak se ani neobtěžuju je stěhovat a nechal jsem je na baha.:)

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo 6 úkolů z každé místnosti

Farmerama 97+ *** Bahamarama 265+
    říjen 2010

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Edmontdantes díky, hlavně že jsem je včera posílala jako dárek sousedům. Asi mi vypadnul mozek:cry:xD:(

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezké ráno.
    Udělaná 1. místnost , v ostatních něco málo. Včerejší zpozdění dohnáno , dokonce
    předehnáno. Akce na pohodu, žádný stres, dle mého názoru a možností ,stupeň obtížnosti
    " extra lehký" .
    Přeji hezký den , akce ať vám jde jak po másle.

9. eli2006

eli2006 Vážený autor

TS BAHA jsou doma, pokračuji.druhým chrámem. Vypadávátka zatím v poho. Odměny fajn uvidím dále.:D:pxD

10. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Kaolín, to bude otočkama, jedu pouze akční kytku s vodou, bez SH, bez zuzany, bez hnoje

Papyrus: Mám 7193. Ideální stav 1475. Plním na 487,7% Hotovo 71,2%
    Leknín: Mám 1645. Ideální stav 1183. Plním na 139,1% Hotovo 20,3%
    Poklad: Mám 758. Ideální stav 131. Plním na 578,6% Hotovo 84,2%

11. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Dostala jsem za úkol odevzdat 11 dřev, moc jich nemám, tak jsem úkol odložila a ejhle ,opět 11 dřev. Tak jsem je tedy dala, abych v úkolech popojela, i když se mi do toho nechtělo.

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.U nás hnoj 0 bodov a keď sa tam ukáže tak po 1 ks čo je katastrofa pre tých čo ho kupujú sa veru naklikajú.Majú asi s toho radosť ho tak na trh dávať.Ja ho síce nekupujem iba polievam ako vždy.Za párty lístky sa mi podaril kvietok bôb a vyše 7500 BBS.Ja nikam neponáhľam idem si svojím tempom aj tak to čo chcem to si urobímxD
    xD.

13. PanPeřina

PanPeřina Zelenáč fóra

Těžko říct co je horší... 8 hrnců, 11 dřev, 14 kaprů.... po dodání úkolů v družstvu na aktivaci pralesa je stodola vyrabovaná, takže nezbývá než doufat, že budou chtít samý med, toho mám dost. :)

Všem, kteří se pustili do akce přeji hodně štěstí. :)

14. salena_kika

salena_kika Pisálek fóra

Rozmýšľala som či sa do akcie pustiť,nakoniec som neodolala a začala som ju robiť.Nebudem sa naháňať,pri práci sa to ani nedá a uvidím kam to dotiahnem.

mendalam2, evainfo a maja.rada tohle ocenili.
  15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem těch 8 hrnců dodal, co s tím mám jinak dělat. První bedýnka splněná u všech, a druhá u Bastet. Terazky budu makat na národa roli dědičné, neb jsem u konce s výpěstky. Já totiž šetřím Zuzku. Přijdou další akce a na ty bude také zapotřebí. Jo, a druhá bedýnka opět chtěla hrnce - túúúúúúúúúúúdle! Víc jich nevyrazí. Trepifajksl

16. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý den, mám otázku už někomu v produktech vypadlo něco jiného než: dřevo, koi kapr, med, hrnec a pštrosí vejce? Snad to proboha nebudou takhle točit dokola celých 12 úkolů. Předem díky za odpověď.

silviec a nanyblacks tohle ocenili.
  17. Bumbalinda

Bumbalinda Pisálek fóra

Tak mě neustále dokola padají pštrosí vejce a kapři. Možnost "přeskočit" je na nic, protože mi tam stejně skočí jedno nebo druhé a ani jedno nemám. Medu mám až nad hlavu a ten nepadl ještě ani jednou.

evainfo a nanyblacks tohle ocenili.
  18. myš59

myš59 Vévoda fóra

hrnce nemám tak si počkám 2 hodky a uvidíme co budou chtít ;), včera jsem je dala do úkolu v družstu

evainfo a nanyblacks tohle ocenili.
  19. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj, první vázu už mám hotovou a tak uvidim co dál. Zatím po mně chtěli jen plodiny a doufám že med to nebude, toho mám málo, jen 24 ks. N.

Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  20. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Původně jsem akci vůbec nechtěl dělat, ale pak jsem si řekl, že to bude zpestření a zkusím to udělat s co nejmenšími náklady. Před akcí jsem vymýšlel ptákoviny a podle toho dopadla úvodní sklizeň (jen 130 pokladů), ale nyní mám již 300 a je to v pohodě. Akční vypěstovat bude taky v pohodě. Nejvíce práce bude s produkty, kde mám taky preferenci med, případně pírka, ale ty jsem zatím neviděl. Zatím mi padl 3x, jinak to otáčím, ostatních produktů mám dost, takže při nejhorším to ke konci akce tam naházím jinak, ale bude čekat na med. Vůbec si nestěžuji na počty ostatních, ale produktů se chce nějak více (třeba proti zvířatům), ale prosím bez reportu, protože příště by to mohlo být opačně a místo 2 pávů by se mohlo dodávat 20

Simík21, duna.duna1 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.