Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nebyl jsem tu cely den, ale stalo se mi neco divnyho - opsal jsem si zasoby lekninu a papyrusu, mel jsem dost papyrusu, splnil prvni ukoly a to melo vzit 100 papyru (zvire + produkt)... no to sice vzalo, ale taky 100 lekninu, takze tohle pak tezko muzu neco delat... tech 100 jsem mel spocteny na noc, tak nevim co si mam myslet...

2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Tassadar11: nechci ti do toho nějak šťourat, ale pokud si splnil všechny čtyři první úkoly, tak je to 50+50 pap a 50+50 lek. Takže ti to odečetlo správně ,-)

Pitrýsek47 a Hrnkajda tohle ocenili.
  3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer .
    K akci jsem se dostala až k večeru , než půjdu spát budu ještě sklízet 2x papyrus a jednou leknín, takže skluz doženu. Zatím to vypadá slušně , ten leknín ještě dnes dorovnám do plusu. Nijak se neplaším, však je času dost.

papyrus: Mám 1410. Ideální stav 485. Plním na 290,7% Hotovo 14%
    leknín: Mám 192. Ideální stav 389. Plním na 49,4% Hotovo 2,4%
    egyptský poklad: Mám 180. Ideální stav 43. Plním na 418,6% Hotovo 20%

4. Simík21

Simík21 Znalec fóra

ahojky vespolek, pokladů mi vypadlo 193 a to je docela slušné :D nejvíc z hlavní louky (47), kde jsem měla na pohopolích pozuzený karafiáty a z ostatních ploch včetně pralesav průměru 36, čekám na první sklizeň a lehce se vztekám, bo mi zasejc vypadává fórum... :(

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Casey27 : koukam ze mam splneny druhy ukol u zvirete... tak to nevim - jak se toho da dosahnout a nevsimnout si?

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  6. jaji

jaji Vévoda fóra

nevím nevím... sice mám zasazeno, ale nějak se mi do akce nechce...

navíc času je u mě málo, na farmu se dostanu jen ráno a v noci, tak toho asi moc neudělám. Pokud stihnu, dárečky sousedíci moji odešlu všem, pokud ne, nezlobte se na mě prosím...

7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Stihl jsem začátek akce, takže mám docela dost napěstováno, ale SH jsem používal jen v malé míře ;). Padátek je 232, což je slušný počet na první den. Na noc jsem dal na 2 plochy karafiáty a na 2 plochy akční osmihodinovku, tak jsem zvědavý, jak to bude ráno padat. Do úkolů zatím nedoplňuji, ale největší problém vidím s produkty, ostatní by mohlo jít :).

8. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Zdar, tak mám rozpěstováno a vyskákáno 160 pokladů. To jde. Zatím chtějí tužebník, javorovou šťávu, pávy a med, takže pohoda. Tohle zrovna mám. Já nejsem náročná a zatím se mi to líbí. Fofolamyš taky rozpěstovala a co udělá, to udělá, v tomto levelu to ještě moc nepadá. Ale rozladěná není. Zatím přišla ze školy nadšená, po prázdninách se ještě s kamarády nevykecala a tak mazala na hřiště. Teď už spí a má všude lískové ořechy.

9. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Tedy, nic ve zlém, ale ty sluneční hodiny vypadají spíš jako připínáček nebo jako potrava pro skarabea.xD Jo a vztahují se na akční na Bahamách tropická přilepšovátka? Aspoň papyrus rozhodně tropickej je.;)

pajaable, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Tak jsem už dvakrát zrušila úkol, protože nemám japonské kapry a už potřetí se mi objevil naprosto stejný požadavek, tak jsem ho opět zrušila a ráno uvidím. Zatím je dost času, a nic mě to nestojí, ale nechápu to, už je to za procentem pravděpodobnosti.

Tak opět kapři. To už je divné, má někdo podobnou zkušenost?

Naposledy upraveno: 2/9/15
    Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  11. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tomokoco já taky sázím před akcí na pohopole karafiáty, ale ještě je i pozuzim, vyskakuje mi to z nich potom z každého políčka ;)

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Jako u převážné většiny akcí tak i tady zatím pěstuji a do úkolů průběžně nedodávám. A protože jsem dneska používala na půlpole SH, tak jsem převážně jela tu akční dlouhou - lekníny,aby se použití SH už vyplatilo. Ve stodole leknínů mám 4 523 ks a už je zaset i na noc jen s vodou, akorát sklizeň vyjde k ranní kávě. Té kratší mám jen 1 103 ks, vypadávátek 453 ks.

Takže myslím, že to půjde dobře, teď jen jsem zvědavá, co mně bude vygenerováno za požadavky na dodání. Ale zvědavost z pohodlnosti přemůžu, kdo by potom sledoval, kolik toho ještě musím napěstovat. A já nerada přepěstovávám.

Dobrou noc všem [​IMG]

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

já mám na hrubo rozpěstováno, na noc neakční a zítra hurá do pěstování na všech plochách. Uvidíme, co stihneme, o nic nejde;), ale všem držím palce.... já budu trošku časově a programově mimo přes víkend, ale pokud si vzpomenu:p...sklidím a zaseji;)

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Děkuji RT za ušetřené krejcary![​IMG] :p:p:p
    Opravdu to nehodlají konečně nějak vyřešit? Současná situace s hnojem je opravdu katastrofální!:eek:

Ještěže se na trhu neprodává i voda,to bych se dal asi na pěstování kaktusů!o_O

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkné ráno všem :).. tak mám skoro šest úkolů, z každé místnosti něco, ale to vázne na leknínu. Tak ho budu mít na Baha a na farmě papyrus. Zatím to chtělo jen dlouhodobky (zásoby jsou) a třináct pštrosích vajec .. tři chyběla a protože na trhu žádná nejsou, tak jsem to otočila znovu.o_O Snad nebudu muset vytáhnout chlívek :oops:. Akce se mi líbí, získala jsem docela hodně Kr, BZ a 6x párty lístek :p .. je nechám na konec. Držím všem pěsti na malé dodávky do úkolů a večer to zase zkusím ;)

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

kaolín11
    souhlasím s Tebou. U mě je situace obdobná, na trhu sice je 27 nabídek, ale i po skoupení všech nabídek - což se samozřejmě nepovede, bych nepohnojila ani hlavní louku. Nabídky po 1 ks jsou děsné, někteří snad nemyslí hlavou, jinak to není možné. A ani současná cena hnoje - 14,50 Kč nevyváží to, že prostě hnůj je na trhu v nedostatečném množství. Jedu sice ještě ze starých zásob, ale ty také jednou dojdou .... a můžu jen doufat, že do té doby RT snad dostane rozum a hnojiště vyřeší.
    Což u té kratší čtyřhodinovky to takový rozdíl není, ale u osmihodinovky je to necelých 40 minut a někdy těch 40 minut je znát, když člověk pak musí odejít a kvůli nedostatku hnoje pak nestíhá před odchodem sklidit a znovu zasít [​IMG]

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, kde najdu ty sluneční hodiny, v dekoracích je nemám.

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Zdravím všechny poctivé dříče na farmě.
    V každé místnosti mám hotových 5 úkolu. Vydělala jsem si dost BZ i krejcarů. To, co po mě chtělo, v zásobě bylo a ještě mám. Takže se snad úplně nevydám ze zásob. Nejsem sice ještě ani v polovině, ale akce se mi líbí. ;)
    Jelikož jsem momentálně doma, pěstování je u mě v naprostém klídku.

Pěkný den, klidné pěstování a malé dávky do úkolů. :)

Madulka_cz

19. slootr

slootr Baron fóra

Lyzarka: Já se teda snažím dodávat průběžně, zejména ty úkoly s produkama. Hodil jsem bohyni do chřtánu 14 koi kaprů a 13 pštrosích vajec, teď to resetuju a čekám na 12 medů. Je vidět, že to programuje někdo, kdo asi sám nehraje nebo o hře nic neví. Protože ať už je protihodnota jakákoli, tak úsilí na získání medu je nesrovnatelně nižší než na pštrosí vejce nebo kapry koi. Med mi vypadne v počtu tuším dvou kusů z políčka 1x1 každý den (medový strom), na získání těch dalších produktů potřebuju několik polí na vypěstování plodin potřebných pro krmivo, chlívek pro vypěstování zvířat (tuším že to žere dvě zvířata), to je 2x2, výrobnu taky 2x2, vše s dlouhým časem zrání. Jestli teda 12 medů je pro programátory totéž co 14 koi kaprů nebo 13 pštrosích vajec, pak něco není v pořádku.

Ale co už, mám zatím moře času, bude se resetovat a čekat na med.

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

ašada01 - v prvním úkolu na produkty jsem měl 11 ks dřeva. Protože mi je líto vyhazovat dřevo před šlechtěním bobrů
    (předpokládám, že bude úkol na dřevo), dal jsem změnu a ejhle, dostal jsem 8 hrnců. Ani ty se mi nechce vyhazovat
    i když jich mám dost a dal jsem další změnu. Za 8 hrnců změna na 12 medů. Pohodička, medu mám dostatek. Další
    úkol mi dal znovu 8 hrnců, dal jsem změnu a znovu změna na 12 medů. Dodal jsem. Další úkol opět 8 hrnců, dal jsem opět
    změnu a čekám, jaká pak asi bude změna. Opravdu pestrá nabídka produktů. Těším se, jak se ještě vydovádím.
    Jen mám obavy, že mi z toho brzo hrábne.
    :D:D

EDIT
    Tak jo, změna byla opět na 12 ks medů. To beru, to by šlo.
    xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.