Dary bohyně (1.9. - 7.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem haník30, 31/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak další 2 úkol stromy 7 oliv, 2 úkol produkty 8 hrnců, další 11 dřev, 13 pštrosích vajec, ještě rozmnožit leknín a pak uvidím zda dám ještě papyrus s vodou a hnojem a pak už jenom leknín na noc,

2. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Hezký večer přeji všem .......ať počítám jak počítám vychází mi celkem dodat 10100ks papyrusu a ne 11000ks jak je uvedeno v rozpisu.....leknín je v pohodě.Prosím moderátora ať se na to podívá možná se mýlím.Děkuji

3. Janké861

Janké861 Stálice fóra

2. úkol: 371 svízele, 8 datlí, 2 pávi a 14 japonských kaprů.

4. MartinVydrz

MartinVydrz Pisálek fóra

Vysoká btížnost - proč ne. Ale za vysoké odměny!
    Tohle je holírna! Nejsem trouba, abych s tímhle ztrácel čas - ty odměny za to fakt nestojí.

Gentradel tohle ocenil(a).
  5. farmík84

farmík84 Pilný autor

Ahojte, tak já na začátek 160 pokladů a 1. úkol: 569 olověnec, 5x mandle, 2x pštros a 8x kotlík:cry:, tak ten už jel pryč a doufám, že bude něco lepšího:)

6. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Ahojte, ja samozrejme do akcie musím. Ale za tie odmeny sa ospravedlňujem. Voči nárokom sú odmeny ako nevydarený žart. Dúfam, že aspoň z tých záhadností nebudú žlté kurníky alebo orech XL. xD

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm tak jsem lehce začal co udělám to udělám tentokrát to nehrotímxDxDxDxD

8. MilcaC

MilcaC Rádoby autor

v produktech jsem měla dodat 11 dřeva, pak kotlíky a zase 11 dřeva. Nevím, jestli má smysl rušit požadavky, no dokud nemám rozpěstováno, budu to zkoušet ... třeba přijde med, tak jak psali někteří dříve

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

S tím že odměny vzhledem k náročnosti akce nestojí za nic,o_O nezbývá nic jiného než souhlasit:p

10. llew65

llew65 Vážený autor

Rozpěstováno, vyskakovátek 198.
    Jen se mi teď hra seká, v googlu i IE, asi jsou přispané kabely... :D

evainfo tohle ocenil(a).
  11. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

Casey má recht ... plody a zvířata jsou na pohodu, jako minule. Ale ty produkty? o_O Taky jako minule. Už jsem začala resetem a vyplatilo se. Původně to za cca 3000BZ a 7000kr chtělo 8 hrnců, po resetu 12 medů a odměna cca stejná. Takže o tom, že odměna je odvislá od množství a hodnoty požadovaných produktů mi může RT leda tak psát do popisu akce. Jak to tak vidím, já se asi uresetuju xD Ale nestěžuju si. Akce se mi jinak líbí a máme tu možnost resetu. Taky to tam mohlo být natvrdo.

12. Lillien9

Lillien9 Pisálek fóra

pravda je že odměny mohly být přiměřenější požadavkům ale to tady pláčeme na špatném hrobě. V mém případě je to ale zřejmě jedno protože se stejně daleko nedostanu zrušila jsem dodání 8 hrnců a po 2hodinovém čekání to chce opět 8 hrnců tak doufám že to tak nepůjde pořád dokola :oops:

evainfo, Hrnkajda a Michalka8383 tohle ocenili.
  13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Už se dneska někdo ptal, proč ty sluneční hodiny nejdou dát na plochu? xDxD Já že bych s tím tady trochu prudila, když akci jako takovou zatím nedělám. Mám totiž čtyři kusy a chtěla jsem si trochu toho slunce užít, když už je skoro večer :p
    Počkám si na první tři odpovědi, že jsem tele a pak píšu na podporu xD

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Twinulka mě taky nejdou dát na plochu a nebere je ani mlýn xD

15. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Nejako ma to nenadchlo_Odmeny nič moc.Prvé tri miestnosti budem robiť len po 8 úlohu k sadeniciam a chlievom a 4 len po nálepku,ak ju budem robiť vôbec.

evainfo tohle ocenil(a).
  16. bexopipa8181

bexopipa8181 Rádoby autor

Tak já zasela teprve ted akce vypada celkem dobře, ale zas všechny chlívky bourat a dávat pole všude kde se dá to už mě fakt jako neba:sleepy::sleepy::sleepy: takže co splním splním nikam se fakt neženu. Zlatý akce kde se nemusí dodávat nějaké akční plodiny :)

mendalam2 tohle ocenil(a).
  17. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    tak já mám 8 kotlíku,tak jsem to zrušil a čekám co mi nabídnou dál.

18. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

tak 900 vypadávátek mi fakt nemůže vypadnout když z karafiátů mi vypadlo z 1 louky asi 25
    a tak to asi udělám každou místnost po 8.úkol celkem 360 EP

evainfo tohle ocenil(a).
  19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj farmaEviky,

ďakujeme za upozornenie, správne má byť 10100 a už je to opravené :)
    Peknú hru

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, mám ve všech místnostech nějakou bedýnku otevřenou. Už tam trůní váza, svitek a podstavec pro sochu. Moc pěkné .-)
    Co jsem dostal ani moc neregistruji, jen párty lístky (4), ale čekám na zatočení až budou pro mě zajímavější odměny (na kole štěstí).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.