Darebákovo létoI–III (1.8. - 17.8.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Titán fóra

Moc se mi nechtělo do bourání vodopádů, ale nic jiného mě nezbylo. Úkol se mi podařilo sfouknout za 4 hod, takže vodopády už jsou zase jak byly.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, já čekám na poslední sklizeň akčního plevele a pak musím zasít ten ananas do časovky. Jak se znám, budu ji opakovat nějméně dvakrát, protože buď zapomenu aktivovat časomíru nebo zazdím druhou část sklizně sledováním seriálů 8)
    Hotovsonům gratuluji :)

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    tak jsem neodolala a akcičku večer sfoukla,mám taky hotovo.

4. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Já jsem začátek akce totálně zazdila a začala jsem ji se zpožděním, ale SH to jistilo a mám od večera hotovo. Na další týden nachystám Lablab. Dokonce jsem si poznamenala i změny míst pěstování a pádátek, je to každý týden jinde. Tak v sobotu v 10.00 zase na startu a hlavně nezapomenout zasadit večer Lablab na plantáž !!!

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem akci na většině farem zvládla a je hotovo s předstihem, na některých menších ji nedodělám :p bo nemám tam dost ZB na otevření stromů, plodin a zvířat, jsou od bahamy zanedbané, další týden na nich ani nezačnu, jedině, že by to bylo jednodušší, ale jsem ráda i za to, že jsem to zkusila, ale dekorka a řádek nebude

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evoku57
    Jestli ti to pomůže,tak na řádek s dekoracema ti stačí splnit jenom třetí část akce! Akorát je asi ta nejtěžší!:cry:
    Škoda že nejlepší dekorace de získat pouze 1x !o_O:cry:

7. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj,pekne vám to odsýpa!No a ja lenivý som túto akciu vynechal. :p Aj keď odmeny fajn,ale je leto a +práca,tak nejako si nechcem pripadať ako otrok. (aj keď to už roky som v práci..;)) Tak nech sa darí!

8. babina51

babina51 Hrabě fóra

Někde se stala chyba-koše nabízí 40x plavky,ale kombajn jen 15x.Tak co je správně?Tak jsem se radovala,že nim.po 10 letech utratím i když jen FL,které se mi hromadí a ejhle zase renonc.Tak zas nic.Takže 15.8.nabídka na akční za FL vyjde opět nastejno.Mám já to,ale smůlu.

Naposledy upraveno: 8/8/26
    INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  9. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babina51
    Ve hře jsou dvě nabídky Balíček plavek, kde můžeš získat 15 ks plavek a Koše Darebákovo léto II, ty nabízí 30ks plavek a 80 ks plavek

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám plnou plantáž stromů zatím nevypadly ani jedny plavky:cry:
    Přeji všem krásnou hru:)
    Nechce se mi vykácet celou plantáž. Potom bych to nedala zpátky.

Naposledy upraveno: 8/8/26
    vlčice1977, davidson00 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

dasa1143: A proč dáváš jenom stromy? Dej nejdelší rostlinu a máš půlku úkolu splněno o_O;).

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Tak a je to .
    Darebák II hotový a já z toho vedra taky :p
    Plavky padají dobře , časovku jsem si udělala hned v poledne , aby jsem mohla po "O" zzz zzz [​IMG]

Přeji všem vespolek pohodový , i když žhavý, večer.

13. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Tak jsem doházela poslední plavky a finito. Zítra a v pondělí jsem v práci, tak se už nemusim štvát. Přeji všem sladké sny :)

14. Pitrýsek47

[QUOTE="dasa1143, post: 622314, Nechce se mi vykácet celou plantáž. Potom bych to nedala zpátky.[/QUOTE]

Ahoj, někdy je dobré vše zrušit a postavit znovu, jinak. Kupony na pomocníky určitě nějaké máš, klik, stromy jsou pryč. Splníš úkol a navolíš si stromy, třeba i jiné, stavitel ti pomůže a nezabere to víc, než pár minut. Třeba objevíš i stromy, které jsi už dlouho na ploše neměla ;).

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sem musel mít asi zatmění,když sem si myslel,jak jsou dekorace skvělý! Normální lištovky,jak vyšitý!:wuerg:

16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už chybí jen časovka, bude až odpoledne;), bo jsem ještě zasadila jednu středně dlouhou, aby nebylo málo padátek a ono to z lablabu stačilo, ale času ještě dost, není kam spěchat

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hotovo, teď už jen počkat na poslední část.

18. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Ty jo, já si to blbec nepřečetla pořádně a hledám akční rostlinu xD Tak hurá na plavky ;)

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Taky hotovoxD;)
    Jdu dát zpět stromy. Vůbec se mi nechce asi to nechám na zítra:(

20. Pitrýsek47

dasa1143: Gratulace :). Vždyť nemusíš dát na celou plochu jenom stromy, stačí po okrajích. A práce se zasazením XXL stromů je pohodlnější než dřív. Ale je jedno kdy je tam dáš, dnes, zítra....;).