Dům na kopci (17.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak i z plísně vypadlo 14 baterek, rozdíl proti 6hodinovce žádný. Teď dopěstovávám zase krátké, uvidím, jestli to bude jako včera, budu točit krátké, protože časově včera vycházely líp. Ale je to vcelku bída, pokud to tak půjde dál, budu ráda, když nejkratší cestou shrábnu stonek o_O

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mucholapka podivná 7 padátek, což je docela dost na 3 hod.
    Akt. stav rovná 100 baterek

3. elbedna

elbedna Znalec fóra

Dobré dopoledne všem pilným farmářům.
    Tak jsem se doplazila k první stovce vyskakovátek.:)
    Ruce na prsa a jde se po dalších.
    Hezkou hru všem.

4. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

• Prosím nepíš veľkým písmom, ďakujem.
    PŘÁTELÉ A KAMARÁDI, SICE FARMAŘÍM UŽ DOST DLOUHO, ALE NĚJAK MI UNIKLO, K ČEMU JE VLASTNĚ TEN JOHN CITRÓN... KDO MI TO NAPÍŠE? HE?

petaM2001, danielka0000 a STYBI tohle ocenili.
  5. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Miloslav11, John Citrón dáva +5% šancu na vyskočenie predmetov.
    Peknú hru prajem

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  6. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Zatím 68 baterek - nijak nekoumám z čeho to padá, prostě sázím to co potřebuji a věřím, že to napadá !!!

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak stonek uz je doma, ted se pujde po dekorkach
    jde to lip, nez jsem cekala

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Už má niekto fajront čiže vygruntovaný celý domxDxDxD od pivnice až po podkrovie?

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

lucie68: proti gustu... když je hodně náročná (pro tebe) tak je i nezajímavá? Zkus uklidit nějakou místnost a hned ti bude líp ,-) nemusíš všechny.
    A v čem je nezajímavá, můžeš to prosím rozvést?

3 místnosti uklizeny ,-)

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tož když se nechce uklízet na farmě :)) Přicházím s neodolatelnou nabídkou ;)
    Může jít uklidit ke mě :) Takové autíko by potřebovalo vydrhnout sedačky. Sklepní kóje by potřebovala přerovnat, linka zase nový kabátek, nafukovací skříně pře Vánoci zeštíhlit a těch 8 praček vyžehlit.... Hlásí se někdo???? Ale aktivní kombajn k tomu nenji, pouze růčo :)))

Ať nejsem úplně OT: 2800 napěstováno, 4 bedny na duchy + 20 čehosi ;)

11. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak stonek a jedna dekorka doma, to pujde a snad dodělám dva poslední ukoly v družstvu

12. Bella74

Bella74 Vážený autor

Tak já budu dodávat až bude napěstováno, padátek 405 kousků,slunečnice 16400 kousků , myslím, že večer bude hotovo, na mýtince už mám opět obříky. Tak ať se daří všem a ať máme všichni uklizeno :music:

13. Levlef

Levlef Baron fóra

mi to nedalo, ason pro nalepku dojdu :)

14. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Fakt "super akce" 20000 šestihodinovek, užasné. A ty odměny, ani SK, ani SH /jestli umím číst. Hlavně 2x dekorky, mám jich v liště málo. jen ty banány jsou příjemné. Hezkou hru všem, ať vám to padá!!!!!

Naposledy upraveno: 18/10/16
  15. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

nefrfnám a jedu jako dycky,4 bananas jsou dobrý,,,,,všem zdar a sílu,,,,

16. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Tato akce je naprosto nezajímavá a ujetá............:-(

STYBI a petaM2001 tohle ocenili.
  17. malinkami

malinkami Velmistr fóra

čaute :) ..jste borci, co už máte skoro hotovo...u mě opět hoří padátka :cry:xD
    ...asi přestěhuji svůj pluk "dvou" JC na hřbitov:p..ať se kucí trochu bojej:music:...ale to by se jim tam nejprve muselo chtít xD

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Marcipánko, jak jsi tak rychle získala 405 padátek? To jsi jela se SH? Z čeho ti to nejlépe padalo?

Edit: Já si to myslela. Taky jsem měla kaštánky a nevinnost a jela jsem slunečnici, hřbitov mne jaksi nenapadl, abych si udělala zásobu padátek.
    Díky

19. Bella74

Bella74 Vážený autor

evoku57, ano včera jsem jela s SH a dávala jsem ponurý květ 8mi hodinovka,měla jsem zapnuté kaštánky s nevinností a vánočkou , tak to šlo rychle a nějak i samo, padalo to hezky :music:

20. sasasa

sasasa Stálice fóra

tak já si pěstuji co potřebuji do stodoly a akci nejedu,protože odměny kromě banánů jsou tak pro 20 level.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.