Dům na kopci (17.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Mám parádních 29 věciček:p

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Na takovy start nejsem zvyklej, no a na to nemit J.C. na pomoc taky ne... takze bida start i prubeh, asi fakt budu mit ty nesmyslny dlouhodobky misto toho co fakt potrebujuju...
    Zatim se ani nedivam na nejkratsi cestu ke stonku, je tu par tipu, uvidime kam se dostanu - tentokrat spis ty vypadavatka budou velka brzda...

Vypadavat ma 68 vecicek/den, v tuto chvili ma byt 20 (nebo chybet 388 ), mam 37 (chybi 371 ), mam 9% hotovo.
    Stav t.slunecnic : idealne 949 kusu (3375/den ), mam 20 z 20250 (0% ).
    Zatim uplynulo 4% casu, zbyva 137 hodin.

3. Simík21

Simík21 Znalec fóra

7 baterek z pidipolí okatýho keře, tak to bude fakt hustý... :sleepy:

nebrblám, suše konstatuji... ;) jo a od Hopsátka jsem dostala na 12h pomocníky, tak to snad ani nepudu spát... xD

Naposledy upraveno: 17/10/16
  4. forstlady

forstlady Pisálek fóra

akci o den prodloužili tak makáme a nebrbláme

5. blondmary

blondmary Magnát fóra

dana9494 - Dani neboj, mňa nepoložia ani duchovia a snáď ani tá mŕtvica. xD Ja som človek vyrovnaný . A už vôbec nie aby som sa rozčuľovala pri nejakej hre. Ja sa bavím :) Lexaurin ? Nie! To ja napriek veku našťastie iba zriedka paralen. Ale, už som o sebe prezradila dosť ;). Tak šup šup, pekne krásne gruntovať :p.
    Prvá miestnosť sa mi už leskne.

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Den navíc, to vždycky potěší. O padátka nemám strach, zvlášť, když chci u duchů vysmýčit jen stonek a banány. Ale teď si dělám zuby i na jadeitové kurníky :D. A trochu snad urvu drápek děsivému úkolu Kouzelná čistota...

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

adrianka132 - Dekorky 1x2 jsem jakožto odrostlejší mládě pořizovala buď ve výprodeji (tušim za 5 fl - Pár sobů) anebo v "zavrhované" komixové knihovně (zcela bez reál. investice) ;)

Baterek mám 17 :cry:To nevidim optimisticky :(

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nejde o den navic, akce trvaji 6 dni normalne, jen obcas zkracuji na 5, ale kdyz to ma padat jen z plochy kde nejsou J.C. tak to je na hrane - no par tipu jak se dostat ke stonku tady je, ale aktualni to bude tak nejak az v patek :)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som kľudas,čo urobím urobím a čo nie nevadí.Nebojte farmári však nejako to už dopadne.Treba sadiť a basta fidlixD;).

10. dana9494

dana9494 Analytik fóra

blondmary - lexaurin platí ráno a robota je ľavou zadnou a mám ju v ... a po práci prinášajúcej plácu, nastáva virtuálna práca a max relax, ale keby sme to my, virtuálni farmári brali vážne a nie ako hru, tak by sme na tom reálnom lexaurine skončili, farma je "lexaurin" a zdravotné poisťovne na nás šetria :D. Ráno mi rodinka vypadne z baráku a hurá budíček, ide sa zbierať, sadiť, nech s tí duchovia boja :mad:

11. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak dnes 48 padátek tak to snad dáme;););).

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Tassadar11 - ještě, že žádného Citronýše nemám, aspoň nemusím být nervózní...:D.

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahoj, náhradních zdrojů 36 kousků. První sklizeň byla ta nová osmihodinovka a k tomu č. kapradí celkem daly 15 ks. Zbytek jsem dostal od sousedů a stromů(6) a nějaké ty sklizně. Kosti, zářící modrá,tykev a ta půlhodinová žlutá. Jsem rád, že z těch krátkých padalo. Zatím mám všechny pole, které jsem uvolnil zasázené, za asi 45 minut sklízím, zaseji a podívám se, jestli Morfeus už napřáhl svou náruč... To Ústí člověka utahá jako kotě. Jsem si v lednu naplánoval na tento týden dovču, ó, jak prozíravé. Mám tedy až do pátku klid. Zdravím všechny farmáře a prosím vás, nezakládejte žádné sdružení panikářů! Pokud nebude dost baterek, tak platí zkrácená varianta, no ne? A to by bylo, aby na ni nenapadalo!!!

14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Urobila som prvé dve temné miestnosti, aby mi tam furt nevyskakovala nápoveda s príbehom a zajtra bude pokračovanie, je čas ísť pod perinku. Dobrú noc.

15. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

jéj, to si vystihol, po tých pôjdem aj ja xD

[​IMG] ide to ztuha, ale to sa poddá.

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A co Ti brání být nezaměstnanou a plně s věnovat Farmě a plnit si lištu zbytečnostmi .. z vlastni zkušenosti vím, že rozezlené smajlíky jsem toužila rozeslat na úplně jiné strany. Proč bych měla uklízet něco co nepotřebuji, tak si uklidím jenom to, o co mám zájem. Padátek mám zatím 2O, měla jsem na první sklizeň květ a pár vrb. Dům prohlédnut, dveře a poklopy zmapované, tak se snad nebudu snažit prorazit zeď:)

Naposledy upraveno: 17/10/16
  17. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po prvním dnu akce jsou ty výsledky trošku horší, ale co se dá dělat. Jen doufám, že to začne pořádně padat. Na noc jsem dal akční slunečnice a budu je stále otáčet dokud nebude dostatek a to i přes noc, protože zatím jen něco málo přes 1000 kousků, tak aby to taky bylo hotovo co nejdřív :p. Jsem zvědavý na ranní sklizeň 8 hodinovky + temných světlušek + chapadlových vrb + temné jabloně ;).

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Stav: 41 baterek. Ráno jich vylítlo 15 z ponurého květu, takže jsem ho tam hodila znovu. S řádkem, bubukytkou a vodou je na cca 4,5 hoďky a to by šlo. Slunečnice půjdou taky ztuha (1400 a zaseto). Sklizeň vyjde zhruba na stejný čas :)
    Tak ať se nám hezky straší ;)

19. martina19751

martina19751 Analytik fóra

haha, tak to je gol, potrebuju 100 tykvi, mam jich 99, tak musim pul hodiny pockat na sber bubu kytek a zasadit dyne, nekde jsem je promrhala v ukolu
    jinak v pancerovych dverich zadny chytak neni, rekla bych, ze slouzi jen pro orientaci pri prechazeni budovy, prave jsem je otevrela
    PS trh AN uz je bez hnojiva, to slo teda rychle

Naposledy upraveno: 18/10/16
  20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... strašidelné ránko všem :) sem už vymetla 13 místností a použila 4 pastičky. Snad to je šťastné číslo a něco se nestane.
    Ráno vypadlo 24 věciček ze tří chlívků, 28 stromků a ponurého květu ... sem asi čekala víc. Na den zkusím čtyřhodinovky a uvidím, jak to bude padat :p
    Hezký den a hlavně hodně straši-věciček;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.