Dům na kopci (17.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěknou sobotu,
    mag.stonek aktivován a zbytek se uvidí.Záleží jak budou padat baterie.
    Těm co ještě chybí stonek přeji brzké dodělání.

2. -frida1976-

-frida1976- Pisálek fóra

Tak akce hotová. Pár místností zbylo, ale kvůli těm akční pěstovat nebudu. TCH jako vždy šly hned do lišty. Máme doma celkem 6 farem a ani na jedné ani při této ani při minulé akci ani jeden jelínek. To se nám už dlouho nestalo, aby ani na jedné farmě z tolika TCH nebo TS nepadlo to co je v danné kategorii novinkou. No, tak snad příště.

3. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

Ahojky, akci, mimo nálepky, mám hotovou celou. Dekorky, co jsou potřeba do stonku, mám již aktivované, ale nikde nemůžu najít další dekorky. Pokud se nepletu, tak mají být 2x.
    Možná se na to někdo již ptal, ale pročítat 20 stran, to se mi fakt nechce. Pročetla jsem 4, ale nikdo se po dekorkách nesháněl. Může mi někdo poradit?? Děkuji

4. lase2

lase2 Magnát fóra

to Kačí2 : A kdepak je hledáš ? Pokud na hřbitově, tak tam je nenajdeš. Mrkni do lišty pod vázičku až budeš v parku, na ostrově nebo na jedné z hlavních ploch pro pěstování :)

5. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Kači2--jestli jsi je udělala tak je určitě máš skus je najít vyhledávačem těch dekorek je tolik že se špatně hledají

6. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak právě dopadalo posledních pár baterek na poslední past a vymetena poslední cimřička.. :p barák komplet vysmejčenej...ale teda padátka,na to že zítra akce končí tak nevím,ale bez sousedů bych to stopro nedala,to nemělo šanci napadat,leda kvanta SH :p
    Tímto děkuji všem mým sousedům za pomoc :)

7. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

Lase2-pod náhrobním kamenem jsem je nehledala
    .maca.- Ano, v liště je předekorkováno, tak jsem dala "hledat", pod tím názvem, jak se jmenují a nic mi nenaskočilo. Ani na ostrově, ani na hlavní. Akce hotová od včera, takže již několikrát vypnuto, zapnuto. Zkusím odpo znovu. Děkuji moc..

8. .macca.

.macca. Dozorce fóra

a nedala jsi je někde už na plochu? skus se ještě podívat do parku nebo na ostrov

9. artex

artex Perspektivní autor

- konečně jsem se dostal na vyčištění a zbývá ještě nálepka, sice po ní neprahnu ale čas na ní bude tak bude noooo:)... Ale bez duchů je tu trochu smutno, že? :)

10. niky2008

niky2008 Pisálek fóra

u mě to moc nepadá do poslední dekorky na stonku mi schází 12 baterek o_O a cca za tři hodiny odjíždím tak ani nenapadá :(

11. davidson00

davidson00 Veterán fóra

Kačí2, teď jsem si vyměnila 2 baterie za 2 další dekorky a mám je v inventáři, nepíšeš do vvyhlédávače špatně, ani jsem neaktializovala hru a mám je tam, čekám na posledních 33 věciček a akce bude ukončena a dům uklizen, no mě čeká tato akce doma, vyměňovala jsem okna v celém domě celkem 12 oken, v pondělí to příjdou začistit, přeji příjemnou hru Alena
    když ty druhé dekorky nenajdeš v inventáři zkus kontaktovat podporu

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Všechno vysmejčeno, nezůstala ani jedna komůrka a může začít další akce 8)

13. LenkaAK.

LenkaAK. Pisálek fóra

Nejdříve jsem se akce trochu lekla, protože odměny v podobě bodů a krejcarů nic moc. Ale pak jsem si propočítala zisk nového řádku a voilá, dneska ráno se ho podařilo zkompletovat. Hrála jsem na pohodu, žádné honění se. A protože zbyl ještě čas, zapracuji teď na čtyřech tajemných stájích (třeba padne něco zajímavého ;)) a taky čtyřech zlatých banánech. Moc se mi tato akce líbí.

14. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

BigClick
    Dakujem za navod,isla som podla neho a mam vsetko co som chcela.Este raz dik :D.

15. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak hotovo :)

[​IMG][​IMG]

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Asi první akce kterou bych nedala kvůli padátkům i když prostoje nejsou kromě spaní veškeré žádné. 283 zatím, první akce kdy jsem před koncem pozadu a kterou naštěstí nejedu. Jestli to tak ale půjde i při něčem co pojedu tak je to jasné jak mě to bude dlouho bavit. SH ne, mám dojem že se na stonek začínají upínat nenápadně víc a víc a já ho nemám ale i kdybych ho měla tak se zlomit nenechám. Stejně jako bych neposlala na vejlet do Číny naše hafany v rámci charity....pá a hezký víkend. Martina

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už chybí jen 40 baterek na poslední dekorku navíc a tím pro mě akce končí. Nálepka možná zůstane v baráku, leda že by napadalo dalších 52 baterek. Zůstanou nevybrané dvě cimry (bz a tbz), bo už se mi nechce pěstit. Šlo to dobře - až na ty baterky teda. Moc to nepadalo. Takže zase příště u další akcičky. Papa ;)

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Uklizeno komplet vše. 48 věciček na poslední dubl dekorku do zítra určitě padne. Hraběti tam na památku nechám nálepku, může si ji někam pověsit jako obraz :)
    Od sousedů denně 6-7 věciček, což za těch pět dní je pouhopouhých 30 - 35 kousků. Díky za ně, samozřejmě. Ale při požadovaných počtech jsou sousedské dárky minimem. Nejsem první, kdo bude psát, že by to chtělo počet denních dárků navýšit.

19. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Také jsem dodělala včera večer, tedy bez druhých dekorací o ty nestojím. Z tajemnic vše opět do lišty - jak jinak - na kole štěstí také nic zajímavého Takže odměny tím pádem za moc nestojí. Padátka napadaly bez jakýchkoli pomocníků takže akce je splnitelná pro všechny a to jsem ani nijak nezjišťovala z čeho to padá víc - přes den jedu co potřebuji a na noc jsem většinou dávala osmihodinovku.
    Přeji všem ať vám to dopadá - ještě je čas !!!

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak mně chybí na komplet úklid ještě 91 baterek, což nevidím optimisticky.....asi bude muset hrabě vzít kýbl a hadr do zubů a zbytek toho svinčíku si uklidit osobně. SH do toho dávat nehodlám 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.