Dům na kopci (17.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem si nějak mimochodem došmajdala pro stonek, které nevedu a ani nemám aktivované. No a teď už jen bloumám a čekám až dozraje býlí.
    Proč ne pavouky? Jsou tak roztomilí.... V mé domácnosti je momentálně jeden křižák a jeden neidentifikovaný, zato velice nápadně červený. A má hezkou síť. Co se hadů týče, jsem trochu odtažitější. Kdysi jsem byla za synem na Lipně a zrovna tam bylo přezmijováno. Seděla jsem na pařezu, okolí podrobně prohledané a bála se pohnout. Občas jsem učinila pokus zajít do lesíka, protože odtamtud vylézali šťastní houbaři s náloží praváků, ale nešlo to. Zmijí bylo příliš. Syn líčil, jak to vypadalo. Zvedla jsem se, zašla do lesa, odkud se vzápětí ozval strašlivý jekot. A jeho spolukamarádi pravili: Hele, máma zase našla zmiji, dojdi pro ni. Ale to není nic proti jednomu tv pořadu, u kterého jsem asistovala, měl ho na svědomí Přemek Podlaha. Rozhovor redaktorky s hadařem (herpetologem). Ten hádečky vehementně hájil a pravil, hýčkaje hada na rukou, že není pravda, že hadi jsou studení a slizcí, naopak, jsou příjemně teplí a mají jemnou suchou kůži. Přesvědčte se sama, paní redaktorko - a vrazil nic netušící babě hada do rukou. Ani nepípla a šla k zemi. A on si ještě stěžoval, že jeho mazlíčka málem zalehla.

2. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak mám také hotovo vše co jsem chtěla,a teď vyzobu pár náhradních dekorek,kdyby náhodou někdo potřeboval při OD;)Hezký den

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

-pechfógl- schuti som sa zasmiala. U nás na záhrade sú tiež hadíci, užovky - nech si tam žijú. Vlani sa nám jeden dostal do domu, ešte že muž pozerá animal .... tak nejak vedel ako na neho, ale s dcérou sme ani nedýchali.
    Aby som nebola mino, tak za dve asi 40 minút bude ďalšia várka napestovaná a odomknem ďalšiu miestnosť, možno dve. Fajn hru.

4. kytka50

kytka50 Expert fóra

Me vypadlo ze 6 chlivku svetlusek na hrbitove 8 padatek.Jsem tentokrat na dobrem indexu takze spokojenost

5. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Akce v pohodě dokončena, stonek stonkuje a vše je jak má být ;)Času je dost tak ti z vás co ještě hotovo nemají ,určitě to zvládnete ,držím palce.

6. wenda114

wenda114 Pisálek fóra

Co mám dělat ,když se mi neobjevily strašidelné světlušky za splnění úkolu ?

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj wenda114,
    můžu se zeptat, kde jsi je hledala? Strašidelné světlušky ze 2. úkolu by měly být na farmě. Pokud ne, nejdříve zrestartuj hru, popřípadě se obrať na podporu.

8. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky no u me slabota vcera vypadlo celkem 5 kousku padatek za cely den a dnes zatim taky 5 takze lezu pomalu

9. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Chtěla jsem se zeptat jak vám to padá :cry:u mě nic moc a jak to tu čtu tak nejsem sama

dana9494, davidson00 a petaM2001 tohle ocenili.
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak to je na prd ... Došly baterky :eek:No snad ještě něco napadá :)

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Stonek jede, mám i banány, pártylístky hned proletěly komínem (18 SK je na kočky jak dělané ;)). Zbylé 3 dny věnuji pozvolnému dojezdu bububaterek k poslední pasti na tajemné chlívky. Když se zadaří sklizeň, v sobotu už můžu výskat radostí z nového jelena :D. Pár místností zůstane "zadušených", věnuji energii něčemu jinému než tajemným slunečnicím výměnou za 500 BZ a podobné hodnotné ceny :(.

EDIT: jsem zjistil, že jsem včera večer napsal tuhle zprávu, a zapomněl jsem ji zveřejnit :D. Tak ji sem házím teď - baterky už napadaly, potenciální jeleni se pasou na louce, za 5 hodin jásám nebo propadám beznaději...8)

12. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja uz jsem slunecnici dopestovala, jela jsem jen na 2 plochach a je hotovo, domecek vycistenej skoro komplet
    strasi tam jenom 2 dusi u dekorek, tak snad jeste neco napada
    nalepku vynecham

13. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

já mám pocit, že mi ty padátka padají akce od akce hůř a hůř... :-(. abych se dostala na stonek a dekorky do něj potřebuju ještě minimálně 3 pasti a to je 120 padátek (ideálně 168 na 4 pastičky), ale ted z kompletní sklizně farmy mi vypadlo úžasných asi 10 ks..... :oops::oops:. a akční mám hotové, ale nepadá to nepadá.... nechápu.....

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

asi pujdu gruntovat [​IMG] se nemůžu dočkat ale momentálně dělám všechno okolo;)

15. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no me ze sklizne padaji asi takhle 3x sklidim a nula sklidim padne 1x vapadavatko a zase sklidim 2-3x a 1-2 padatka a pak zase 2-3 sklizne ani jedno

dana9494, davidson00 a petaM2001 tohle ocenili.
  16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Slunečnice už si jedu jen na necelé jedné ploše a asi vyčistím celý dům bo chybí už jen 41 věciček na poslední pastičku. Vnouček už mi odjel, tak budu mít víc času si hrát a odpočívat, jsem z něj unavená jako kotě, za ty 4 dny
    xD

17. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Akce dokončena, celý dům uklizený. Akce se mi líbila a jsem mooooc spokojená, protože z tajemných chlívků se narodil jelínek. Můj první. Všem, kdo nemají hotovo držím palečky, ať akci dokončí.

18. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj já jsem spokojená,stonek stonkuje od včerejška,ještě v pohodě dám TCH a ZB a už na to kašlu,pár bodíků a krejcarů mě nevytrhne,děkuji těm co ukázali dobrou cestu a všem přeji hodně štěstí....:inlove:

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  19. alunk

alunk Aktivní autor

Ještě potřebuji na stonek 5000 kytek. Uvidím, jestli to stihnu. Čas ještě je a pokud to nestihnu, tak se nic nestane :D

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Wallik68 a Kamely11 - víte o tom, že to padá jen ze hřbitova? A tam záleží, co máte zasázeno! Při krátkých to moc nepadá...
    Tak už mi chybí jen pastička na lístky a pak na ty tři dekorky navíc. A je fakt, že mi také farma nerozmazluje. Ze 40 polí prolitých, pohnojených zelenými kapkami i tím odpadem od zvířátek a po deseti, devíti baterek... Na to nemám nervy, frcat tady své nasyslené kapičky...
    Bracula se sice dožil splněného úkolu, ale holt mu bude v domě strašit... Hm, to má za ty svoje lumpárny konané na poddaných!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.