Dům na kopci (17.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taaak celkem maly prostoje a uz si myslim, ze je cas nekudy se vydat k cili... tak se jdu divat, kde to pujde, takovy pokus-omyl :)

Vypadavat ma 68 vecicek/den, v tuto chvili ma byt 225 (nebo chybet 183 ), mam 301 (chybi 107 ), mam 73% hotovo.
    Stav t.slunecnic : idealne 11164 kusu (3375/den ), mam 13880 z 20250 (68% ).
    Zatim uplynulo 55% casu, zbyva 64 hodin.

2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj krakoramaja,
    nevím to jistě, ale předpokládám, že je to bonus s okamžitou aktivací.

3. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

• nepiš prosím se zapnutým CAPS LOCK považuje se to za křik a špatně se to čte
    PŘÁTELÉ A KAMARÁDI, MOŽNÁ MI PORADÍTE, CO MÁM DĚLAT. PRÁVĚ JSEM ZÍSKAL VE VLOŽENÉ HŘE CHLÍVEK NA STRAŠIDELNÉ SVĚTLUŠKY. ZARADOVAL JSEM SE VELICE, VSTOUPIL JSEM DO PŘÍSLUŠNÉ KRABICE A CO MYSLÍTE ŽE JSEM TAM NAŠEL? Ň.I.C!!! CHLÍVEK PROSTĚ NEEXISTUJE... A TO JSEM I ZRESTARTOVAL NEJEN HRU, ALE I CELOU POČÍTAČKU. CO MÁM DĚLAT? HE? KDE NAJDU SVOU CHLÍVKOVOU VÝHRU? HE? PŘEDEM DĚKUJI ZA RADY NEBO SDĚLENÍ STEJNÝCH ZKUŠENOSTÍ.

4. davidson00

davidson00 Baron fóra

Miloslav11, zdravím a kde jsi hledal, určitě ne na farmě, ve druhém úkolu je strašidelná a ta patří na farmu, až ve čtvrtém úkolu je děsivá světluška a tu umístíš na hřbitov, jinak si jí můžeš pořídit za bubukytky u Jacka v obchodu na hřbitově, příjemnou hru přeji

petaM2001, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  5. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky, chci poděkovat BigClick za jeho návod. Moc mi pomohl. Ušetřila jsem si hromadu pěstování akčních a vybrala odměny, které pro mě měly cenu.
    Díky moc

6. slootr

slootr Baron fóra

Jupí, tak mi chybí 4 sklizně na uklizení všeho, to bude zítra hotovo. A taky mi chybí věcičky na poslední dvě pasti, to znamená 52 + 56 věciček, což je 108. To by mělo klapnout. Nakonec to nebyl takovej děs, jak to vypadalo :) A jel jsem to jen na hlavní a divošce.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Stonek stonkuje, teď vyzobávám postupně, co se dá. Lístky na kš, hvězdy a banáni jsou už doma, teď jdu po jelenech ;)

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Čo som chcel mám ale,teraz dumám či ísť aj na tie tajnáše keď že mávam z akcií za odmeny iba lištovky.Uvidím 10:00 hodina rozhodne či sadiť na ne alebo to zabaliť.

9. karbar

karbar Vévoda fóra

Ještě 800 kytiček a bude uklizený celý barák. TS si nechám na později. Ještě mi jede MJS.
    Těch úkolů v družstvu se snad nezbavím. Stále pěstuji dodávám a oni ty kytky pořád mizí.
    Teď jsem se byla podívat - se zbláznim já nemám ještě dokončený snad žádný straši úkol.Pokud jsem dobře koukala. Mám tedy co dělat.

10. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Ahoj farmáři, tak jak se daří úklid? U mě je doma stonek, párty lístky a hvězdičky. V plánu jsou ještě tajemné stáje, banány a nálepka. Zbytek energie věnuji raději domácímu úklidu ;) . Přeji všem pěknou hru

11. terulas

terulas Pisálek fóra

Zdravím , kde najdu Lenny Lepese ?

petaM2001 tohle ocenil(a).
  12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

terulas: Lennyho najdeš v akci - třeba na náměstí: když rozklikneš akci a objeví se ti dům, tak Lenny je ten zajíc v bílém plášti. Když na něj klikneš, tak ti vymění věcičky za pasti na duchy.

13. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj farmáři, tak jsem se, hlavně díky dárečkům, doplahočila ke stonku. Tímto děkuji všem, co mi přispěli. Bez pomoci bych se ještě plácala někde na trase. Ještě zbývají dva dny, tak uvidím, jestli dojde i na nálepku, nebo na některou dekorku.
    Krásný víkend všem, LF

14. terulas

terulas Pisálek fóra

moc děkuji :)

petaM2001 a dana9494 tohle ocenili.
  15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dobré ránko, zase som sa pohla trošku ďalej a nálepka je vybratá. Hotových 30, chýba 11. Na párty tie padátka napadajú a druhýkrát dekorky mať nemusím, ale určite ešte nejakú izbičku upracem. Nech Vám to padá.

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak potřebuji ještě u Lennyho vyměnit Strašidelné věcičky (SV) za poslední 2 Speciální pasti (SP) /52+56=108 SV/ a budu mít hotovo. Zatím mám 11 SV, takže mi musí ještě vyskákat 97 SV.
    Ač se to zprvu zdálo téměř nereálné, zdá se, že bude nakonec uklizen vzorně celý dům...

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už chybí jen dvě dekorky a bude to los kompletos :D A pak, že to nepude :music:
    Jo a nálepku nemám. Tu ale fakt nepotřebuju ;)

18. pavca67

pavca67 Expert fóra

zdravím akce hotová nechala jsem tam akorát nálepku z tajemných nic zvláštního šlo to do lišty

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám téměř hotovo, čekám na dopadání baterek. Chybí mi 2 navíc-dekorky a banány. Dělá to asi 140 baterek a sbírám je tak po 6, tak nevím, jestli to ještě vyjde. Ale nevadí, jsem spokojená. Akce nakonec byla snazší, než se zpočátku zdálo.
    A líbí se mi duchové, jsou legrační :)

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký strašidelný pátek, ještě že není 13-tého xD mě chybí poslední pastička, no točím teď dýni
    do úkolu a z toho to asi moc nenapadá ;) Jelínky v tajemných mi někdo v noci vyměnil za oranžové myšky,
    medvěda,
    orla a husu ... sem hned šla zkontrolovat svoje paroháče ve zvěřinci, jsou tam a jedna vrtačka k tomu :p
    Pro mě pohodová akce,
    každý si vybere co chce, farmička se po akčních dá do svého režimu a hřbitov nezávisle
    straší dál s tím, co kdo potřebuje ... mám ráda myšky, hady i jinou havěť, ale pavouky néé [​IMG]

Naposledy upraveno: 21/10/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.