Dům na kopci (17.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,co jsem chtěla mám hotovo.Teď pěstuju do úkolů v držstvu,ale narazila jsem v odmněnách na DÝŇOVÝ TANEC-nevíte někdo co to je?Nálepka nebo dekorace?Nikde jsem to nenašla.Díky H.

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

je to dekorace, 1x1, co 6 h dává 400 BZ

3. slootr

slootr Baron fóra

Zatím mi to jde podle plánu, kytek napěstovaná půlka, uklízím všechno popořadě. A pak uvidím, kolik budu mít pastí. Zatim jsem vyzvedl jen párty lístky a ZB. Pasti mi zbyly 4, to je na stonek a dekorky do něho akorát. Nakonec toho určitě bude víc, možná i všechno. To se ukáže.

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

hanči54 - kuk tady

Dýňový tanec

co 6:00 hod. 400 BZ/TBZ, velikost 1x1

Á, Medvánek byla rychlejší :D

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) stonek již pracuje, k úklidu zbylo posledních 6 místností vpravo dole, ale došla padátka na nákup pastí i napěstované kytky ... takže jedeme dál ...

ono to půjde - šla jsem roztočit párty lístky a padlo + 100 % ze sklizně na 24 hxD

Naposledy upraveno: 19/10/16
  6. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Mockrát děkuji-skalara.v i Medvánek.Jen malý dotaz,kde jsete to našli?Já prohledala celé FAQ a nic jsem nenašla.Ještě jednou díky.H.

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotová byla super ;)

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Další den akce a nemám ani půlku věciček, co je potřeba :p. Otočil jsem dneska minimálně 3x 8 hodinovku s vodou, někdy s hnojem, k tomu 5 hodinovku a nijak zvlášť jsem se neposunul. Ještě to bude boj o těch 408 padátek, tak vzhůru do boje a hlavně ať to padá, protože se blíží víkend a konec akce ;).

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

hanči54 - klikni si na odkaz v mém příspěvku (to zeleně psané) a ono tě to tam hodí napřímo ;)

10. llew65

llew65 Vážený autor

Tak já nevím, jedu na hřbitově jen osmihodinovky a mám teprve 192 vyskakovátek a to něco poslali sousedé a každý den mám 9 kousků z modrých stromků... Takže zase nějaké začarované náhodné číslo. Jako obvykle, co se vyskakovátek týče, tak moje farma je zakletá už asi půl roku!!! :cry:

11. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak stonek uz pracuje a ranni sklizen bubukytek uz posbirana s bonusem BZ
    ted se jde pro tajemne vybehy a dal asi pro party listky

12. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Dobré ráno.
    Jedu na pohodu nic nehrotím, akčních dost, trochu čekání na padátka, ale času ještě dostatek, takže žádná panika, chybí mi ještě jedna dekorace do stonku a nálepka - což závisí na padátkách - tak věřím, že to dopadá a že to dám.
    Samozřejmě mi také chybí v odměnách superkrmivo i superhnojivo, klidně bych to vyměnila za ty druhé dekorace !!! Stejně většinou končí v lištách, neb není místo kam je dát !!!

13. eli2006

eli2006 Vážený autor

Stonek,ZB a párty lístky jsou doma,teď ještě půjdu pro Frankenzajíce a bude hotovo.Vše co jsem měla v plánu jsem splnila.
    FA95....BAHA300

14. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Stonek a párty lístky jsou hotové...ještě ZB a ty tajemné stáje a končím.

15. olčaML

olčaML Vážený autor

Stonek hotovo a stáje taky , zbytek se uvidí něco ještě napěstuji.

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Co se to děje...? Tak tohle by mě nenapadlo ani ve snu. Ráno mám jen o 10 věciček více (z toho 1 dárek), takže ranní sklizeň přinesla 9 - slovy devět věciček, tak to je žalostně málo :music:. Snad se to přes den zlepší...

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké strašidelné ráno:) sem to nějak špatně počítala a ještě zasadila slunečnice. Docela dobře mi to padalo z flekaté hrůzy a krvavého kapradí, už chybí jen tři pastičky hlavně ZB a ostatní už nehrotím. Stonek jede a na hřbitově budu pěstovat jen kytky do úkolu a co napadá, to bude :p ale na tom kopečku to určitě došmejdím. Je fajn to zkusit bez pomocí kaštánku, JC a SH, i když dost pomáhá stonek na zkrácení straši kytek. Všem držím palečky .. ještě je dost času ;)

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

kometak: Točím hřbitovní kvítí podle toho, jak potřebuju, a dávám i krátké - zkus to taky. S padátky problém nemám, za hoďku si jdu pro stonek, a čekala jsem jen na kytky. Většinou si nevšimnu, ale včera mi vypadly dvě baterky z dýní, teda z Hrůzostrašných tykví (45min.). Taky jsem dávala často Drákulovu orchidej, Náhrobní kameny a tak... Za pokus to stojí.

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky už mám stonek a teď už jen vyzobám banány.Celkem dobře mi to padalo,takže žádný problém.Pomalu budu v klidu pěstovat co potřebuju.

20. zabeva

zabeva Aktivní autor

Zdravím, blahopřeji všem co jsou úspěšní!Mi se moc nedaří.Chci se zeptat jak mám postupovat z místnosti č.5,šla jsem nahoru na 27 ale všimla jsem si,že v té svislé řadě nejsou nikde dveře dál tak nevím jak se posunout dál.Prosím o radu a pomoc.Děkuji

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.