Dům na kopci (17.10. - 23.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 14/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

ano,JC nejde na hřbitov,ale mohli by RT vymyslet jiného dobráčka /třeba pomeranče,nebo chryzanténu/ na zvýšení počtu padátek,jistě by to všem udělalo radost,pěknou hru

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

24 hodin po začátku a nikdo nehlásí, že má hotovo?
    To je ovšem skandál u tak fajnové akce.
    xD

3. jezule

jezule Zelenáč fóra

ahoj farmáři začala jsem akci ,ale nevím co je speciální místnost,stojím v jedné půlce a dál mi to nepustí ,pořád mám uklidit speciální místnost ,děkuji za radu

STYBI, dana9494 a babina51 tohle ocenili.
  4. lase2

lase2 Magnát fóra

to Jezule : a jsi na "správném patře" ?? Průchozí z jedné poloviny do druhé je jen jedna místnost a to ta s "plechovými" neboli šedými dveřmi /je to průchod mezi dveřmi 27 a 28 dle číslování v ofiku/ :)

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak po 24 hodinách jsem se dostal přesně na 100 baterek. Podíval jsem se na místnosti v domě a mám dojem, že počet pastí na duchy potřebný na stonek + 3 různé dekorace (každá v počtu 1) je 5 (jednou se jde na cestě za stonkem přes místo, kde je past potřebná /místnost s 20 hvězdičkami/ + 1 past na místnost se stonkem + 3 pasti na místnosti s dekoracemi). A na prvních 5 pastí potřebuje hráč právě 100 baterek, takže kdo se nehoní za tím, aby měl naprosto vše, stačí mu právě 100 baterek + vypěstovaná Tajemná slunečnice v potřebném množství (zde nevím kolik, ale to problém nebude).
    Takže nejprve udělat stonek (mám) a pak 3 různé dekorace (1 mám, chybí Mě neošálíš + Mladý Frankenzajíc). Co bude dál už půjde dělat bez stresu.
    Koneckonců 100 baterek za 24 hodin ze hřbitova je téměř 1/4 potřebného množství baterek, pokud chce hráč mít všechno...

6. jezule

jezule Zelenáč fóra

děkuji

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dle farmsčotu jsem na hraně;)

8. lase2

lase2 Magnát fóra

Vůbec není za co :) Některé akce už jsou dost složité a možná už je na čase aby nám k nim fasovali buzoly a podrobné mapy :D

9. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

tak ze 4 stájí světlušek, 5 jabloní a zbytku minipolí se zářivou muchomůrkou - 4 vypadávátka. To je fakt úspěch hodný hráče ve 114 LVL.Co k tomu dodat?

10. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tak to mně se z téměř toho samého podařilo 5 vypadávátek. Asi neumím po těch letech nic

11. Martis.B

Martis.B Pisálek fóra

Já osobně akci nedělám, stejně bych to neudělal. Přijde mi také strašně moc těch rostlin.

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

myslím, že rostliny na 3 plochách problém napěstovat není.
    Ale vypadávátka... to ve svém případě jako problém vidím. V tuto chvíli 81 ks Věciček :music:

13. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Věcí 110, ovšem ty kytky to mi nějak nejde. Na noc uvažuju, že dám poho pole, protože ráno dřív jak v půl desátý z postele nelezu a pak mi přijde, že mám děsný prostoje xD Pár cimer jsem už uklidila, ale je to taková celkem nezáživná akce, že se trochu tluču do hlavy, proč jsem se do ní vůbec pustila.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

A mně se zase líbí, že na hřbitově jsme si všichni rovni :D. Žádné JC, žádné vyšlechtěné plodiny, žádná pohopole. Jen ti déle hrající, co mají kouzelné stromy a spoustu SH z obr stromů jsou na tom poněkud rovněji :D Nu což, stejně se tam jednou sejdem všichni :D

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Nooo, prave, takze sance ze ti rovnejsi v pohode budou mit dve dekorky do stonku je mala, takze tem mene rovnym co si udelaji jen holy stonek to nepomuze aby o OD ty dekorky ziskali... kazdy omezeni ve hre vzdycky hlavne dopadne na ty zacinajici, takze to je vyhra spis pro krupiera, ze?
    Dal jsem 2 svetlusky, ale z nich to moc nepada, tak to musi stacit, u stromu si nikdy nevsimnu, zda neco vypadne...
    Dobry je, ze diky darkum od sousedu pekne narostly vypadavatka, tak to uz vypada mnohem lepe :

Vypadavat ma 68 vecicek/den, v tuto chvili ma byt 79 (nebo chybet 329 ), mam 123 (chybi 285 ), mam 30% hotovo.
    Stav t.slunecnic : idealne 3918 kusu (3375/den ), mam 4640 z 20250 (22% ).
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

U Lepa jsem si vyměnil 4 pastičky, do páté mi chybí dvě baterie. Mám zatím hotovy 4 místnosti, protože jsem si šel pro nálepku. Na zbytek je čas. Fakt mě víc bere děsivka a možnost, že se konečně zbavím Braculy - pouhé 3 dílčí úkoly, ale ty za to stojí...1750 duchů,4900 kostí, 3000 tykví a 4500 kamenů, brr.

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Mám zatiaľ 82 padátok, teda na 4 pasce, tiež na cintoríne viac pestujem to, čo potrebujem do úloh, ale na noc pôjdu dlhodobky, tak uvidíme, čo to ráno prinesie. Akčnú slnečnicu nie je problém napestovať do konca akcie, tak sa pomaličky prebúravam cez tie miestnosti a odomykám zámky. Banány už sú doma a výhonok určite chcem.

18. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Dobrý večer může mi někdo poradit jak se dostat do místnosti 28 místnost 27 mám odfajfknutou ,že mám dodáno,ale dál mi to nepustí,nějak mi to hlava asi nebere,děkuji za radu

19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak si tu u monitoru dumám, že na noc přebuduju pidipolíčka na Hřbitově na polopole... pokus hokus na vypadávátka.
    Anebo rovnou na pole 2x2?
    Už jste někdo při této akci zkoušel?

20. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Asi jsem přepracovaná nebo hloupá, ale nejde mi to posunout, abych mohla jet směr vpravo. Můžete mi někdo prosím poradit, co s tím? To musím vyčistit úplně všechny místnosti? Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.