Důležitý 24hodinový test technického stavu Unity/WebGL klienta / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/11/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chci se zeptat, kdy se budou fasovat černý brejle a bílé hůlky?!? Za současnýho stavu budu do týdne slepej!:wuerg::cry:

2. m1mo

m1mo Pisálek fóra

kombinace pomalej počítač a pomalá farma je vražedné

haník301, modro.ocko22 a mirae tohle ocenili.
  3. astrid888

astrid888 Titán fóra

Už tu niekto spomínal to slnko na mape a pod., podľa mňa úplne zbytočné efekty, ktoré fungujú dokonale. Načo?
    Neviem teraz kam písať tie chyby, ktoré objavujeme počas tohto testu, či sem, alebo do toho druhého vlákna.
    Holub, či sova sa tiež nezobrazujú, takže si častejšie treba "zabehnúť na poštu, či niekto nepísal ...

4. drahulína

drahulína Stálice fóra

Kdo má bonusový kod??!! Napište nám ho. Mě nepřišel.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  6. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

Ačkoliv mám vyplé animace, tak mi tam lítají ptáce, voda teče, co má být asi slunce, tak přes půl obrazovky bliká. Hra je celá zpomalená, nemůžu sedět celý den u PC, abych si sklidila pokud se hra načte.-.- Hru neprestanu po 10 letech hrát to už nejde, ale akce nebudu schopna zvládat:oops:

mirae, evainfo a FMAREKP tohle ocenili.
  7. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak abych dovršíl svou smůlu tak jsem si ve 12 hodin vytočil 100% na kole štěstí -to mě nyní propadne
    s tohle na farmě -to radši vydržím do zítra bez farmy

matlafous123 tohle ocenil(a).
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky na Unity nemám trpělivost:p, na vedlejších farmách jsem nasadila kombajn na 24 hodin a je po ptákách. Pokud to tak půjde i dál, vedlejší farmy končí a na hlavní se přihlásím 2x za den. Už abych si hledala jinou zábavu. Kdybyste někdo věděl o dobré hře, napište sovičku. Sousedi a přátelé s dárky budou mít smolíka. Toto se fakt nedá

9. var

var Pisálek fóra

Vůbec nejdou otvírat bedny a vše ostatní je šíííleně pomalý,na každé pole musím kliknout 2-4 než se sklidí,totéž při setí,přihlášení do hry trvalo 20 minut. To se nedá....

10. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Tak jsem po nefunkčím firefoxu zkusil edge, Tan jsem to po hodině také vzdal. Jdu zkusit další prohlížeč.

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Od 17.15 se snažím dostat na firefoxu a edge na farmu, ovečky mají načteno 100% a tak tam stojí a stojí a nic se neděje. Mám 4 roky staré PC , tak nějak i starý notebook a nové si kvůli hraní farmeramy kupovat nebudu. Oželím nadupanou farmu i ty spousty peněz, které jsem do ní nacpala a s přechodem na Unity skončím, když není RT schopno zajistit hru i těm, kterých bude jistě velmi mnoho, co mají 32 bitový procesor ve svých PC. Nový procesor se mi nevyplatí kupovat a nové PC také kupovat nebudu.

bubla321, modro.ocko22 a mirae tohle ocenili.
  12. FMAREKP

FMAREKP Zelenáč fóra

Já mám úplně nový NTB a docela výkonný a ty problémy mám taky. Farmu hraji skoro od začátku a taky uvažuji o konci. Na ploše např. dozraje plodina a poznám to jen podle toho že na ní najedu tam mi to ukáže sklidit. Co sázím nevím, jen podle co je napsáno.

modro.ocko22, marketka47 a maribeja tohle ocenili.
  13. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Nebudu vypisovat všechny chyby, už jsou tady popsané dost zevrubně. Nejvíc mi ale vadí, že mě za chvilku koukání na farmu bolí oči. Jestli nedojde k výraznému zlepšení, bude mě to mrzet, ale hrát se to takhle fakt nedá...

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Celé je to nejaké rozbité.Nedá sa nakŕmiť zvieratá vo zverincoch hoci krmivo mám.

evainfo a mirae tohle ocenili.
  15. mirae

mirae Perspektivní autor

Totéž co většina. Nejde mi to. Dlouhé načítání mi nevadilo, ale pak už se mi nepodařilo nic. Na několikátý pokus jsem otevřela fórum, abych sem mohla psát, na farmě jsem překlikla na Baharamu (loď tedy funguje), ale už se mi nepodařilo sklidit cokoliv nebo přejít někam, po restartu hry se mi načetlo 100 % , ovečky stojí, nápis Čekej prosím, tak čekám, ale vůbec se nic neděje. Je to asi zamrzlé. Moje technika (FireFox a stařičký nb) to očividně nedává - vypadá to, že s koncem Flashe přijdu o Farmeramu. :(

16. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Bude potřeba nakoupit lexaurin a kapky do očí.

-Amalka, modro.ocko22 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

[​IMG] vobec sa nezobrazuje ukoncenie vyroby v chlievoch
    tocenie na kolese je hrozne,taha to oci
    asi naozaj chcu aby sme oslepli a prestali hrat
    posuvanie v trznici je tiez hrozne,a o vyhladavani a vrateni znovu na zaciatok ani nehovorim
    mam otazku-bola vobec vykonana oprava?lebo ja ten pocit nemam
    a kino je samozrejme mimo prevadzku

18. libakos

libakos Polobůh fóra

Poprvé nechám odkliknutí beden na zítra,jinak otvírám denně ale to vracení se na začátek po každém otevření je děs.Mě se po vymazání stažených 3 souborů rychlost noťásku zlepšila.Když chci zasít, tak si musím na to osivo v okně vzít sluneční brýle nebo přijdu o oči ....

-Amalka a evainfo tohle ocenili.
  19. papulice

papulice Veterán fóra

TAK MĚ TAKÉ VADÍ GRAFIKA A NA POLÍCH TO NEUKAZUJE CO DOROSTLO,JEN KDYŽ KLIKNU VIDÍM ŽE MOHU SKLIDIT,pořád je jako že je zaseto,snad to vychytají..

20. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Jen dotaz Unity už nepobéží na XP jen 7 a 10 Win.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.