Děsivě báječná noc (10.10 - 17.10.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/10/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkný večer.
    Za poslední dva dny jsem se opět ke dostala pouze na chvilku, ale dnes jsem si ktomu sedla a "trochu" :cry: víc jsem se věnovala akcím. Využila jsem BB. Baba Jaga už je na ploše. Je krásná.;) Ale spotřeba SK byla taky velká. o_O Tak teď se poohlédnu, kde bych získala nějaké SK zpět. Na uvítanou dostala SK.
    Mějte se ;)

2. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Skali zkoušela jsem i v Ubuntu na druhém NT a také mám stejný problém.Zkusím tedy napsat na podporu.Děkuji ti za snahu a pomoci mi

Ps kombajn mám koupila jsem jej nedávno

INČUČUNA1959, -Jara05- a Skali tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kytka50 - není zač. Přeju brzké vyřešení problému :)
    Hezký večer

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kytka50

kytka50 Magnát fóra

Skali tak se mi tuli-domek nastartoval.Jěště jednou ti děkuji a lidičkám na podpoře také.Joo trpaslíci to jsou záškodníci.Přeji dobrou noc

5. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Hotovo. Rychlá akcička, zvířata ještě zbyla. Jen SK je pod limitem, ale podle mé zkušenosti se do příští šlechtící akce zase namnoží, takže jsem v klidu. Stálo to za to ho utratit, odměny dobré, a v tulidomku spousta nových šlechtěnců (ještě že nám je ta akce nežere třeba jako sklizeň u časovek).

6. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak hlásím, že baba jaga je doma, byla to fuška ale dala jse to ;)

7. kytka50

kytka50 Magnát fóra

také jsem úspěšně dodělala babu Jagu,uff. Včera to bylo napínavé ale domek je super

8. sergejko

sergejko Perspektivní autor

Ahojte Hotovo Baba Jaga už si Lieta na Farmičke:inlove:

9. stibovam

stibovam Pilný autor

Mám prosbu,asi jsem natvrdlá,ale nepochopila jsem jak získám čarodějnickou chýši.Akci už mám hotovou a nevím jak dál.Děkuji za radu

10. Skali

stibovam - zdravím, z tvého dotazu si nejsem jistá, co vlastně hledáš, tak zkusím střelbu od boku - pokud hledáš děsivou stáj Chýše baby Jagy, tak tu získáš plněním šlechtící akce Děsivě báječná noc (v posledním 10. úkolu). Najdeš ji v inventáři v měsíčním světě mezi ostatními stájemi.

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  11. stibovam

stibovam Pilný autor

• Necituj příspěvek, pod který píšeš (zbytečné zahlcování fóra). Děkuji Skali
    Skali
    Moc děkuji

***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku

12. Skali

stibovam - není zač.
    Pro příště, prosím, nepoužívej odpověď s citací - citovat příspěvek, pod který píšeš, je proti pravidlům fóra. Začni psát do nového příspěvku a jen napiš, komu je příspěvek určen.
    Děkuji a hezký večer

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Jak se tady u klokanů nedostanu na forum, zazmatkovala jsem a myslela, že i úkol baby Jagy je dočasný. Zbytečně jsem použila 20 boosterů. Ale co, zase napadají. Vyšlechtěno mám už od víkendu.

14. barca279

barca279 Vážený autor

vie mi niekto povedat kde je ten domcek baba jaga?iuz som prehladala vsetko co sa dalo a nikde nevidim kde sa to da ziskat

majdík73 tohle ocenil(a).
  15. Vanda

Vanda Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barca279,
    Chatrč Baby Jagy získaš v 10.úlohe, nájdeš medzi chlievmi na desivých plochách, pozri do FAQ - Dodávky a odměny.

majdík73 a lacrima tohle ocenili.