Děsivý krok v čase (25.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 23/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, já se modlím, abych to stihla do 14.hodin, ještě potřebuji 48 obsidiánů, doufám, že to klapne, kdo má hotovo, veliká gratulace, a nám ostatním držím 1 paleček, ten druhý je volný, abych mohla ještě vše dokončit.

2. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj krásný horký den,hurá mám konečně hotovo,díky za prodloužení a určo všichni uděláte,dnes ráno z boltcovitky vypadlo 100 ks obsidiánu a tak stonek stonkuje,všem kteří ještě jedou,přeji hodně zdaru...

MatysekKamilek a davidson00 tohle ocenili.
  3. libakos

libakos Polobůh fóra

Díky prodloužení jsem k akci stihla ještě i poslední straši úkol ,takže mám čistý stůl xDPříští pěstování bude doplňování stodoly a na konec ,kamenů zbude kolem 600 ks navíc....

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. agoros

agoros Perspektivní autor

za mňa super, akciu mám splnenú, rozšíril som si hubový les.. už len dochovám pár príšer a nabudúce odokryjem poslednú časť.

5. Lida7373

Lida7373 Stará škola

TAk nejvíc to padalo od rána.
    Zajímavé, po celou dobu mi to padalo nejvíc z Akční kytky.

6. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Čaute :)
    mám hotovo. :D Kdybych se neflákala s pěstováním na rozšíření plochy a do úkolů, bylo by to dřív. Ale i tak je to doma. 8)
    Hodně štěstí těm, kteří ještě chvátají ke stonku.

7. doben

doben Ikona fóra

Tak nakonec jsem dnes nasbíral i padátka na dekorky, tudíž mám taky hotovo.:music:

DANKA722, Honzulka05 a spuntka tohle ocenili.
  8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak těně před posledním "vejškrabem" (rozuměj sklizně 30minutové Korálové houby) mám přebytek +1083 obsidiánů - to je skoro tolik, kolik bylo třeba získat k dohrání celé akce. Nakonec to tedy padalo celkem dobře. Je ale pravda, že legenda 30/30 se na tom zcela jistě podepsala.
    A teď tedy konec a alou na Baha - za bukem (či za banánovníkem?) již čeká další akce.:p

9. 2KOKO279

2KOKO279 Pisálek fóra

Opět děsivka nedodělaná-jako vždy plodiny můžu rozdávat a zase jsem to nedodělala kvůli vypadávátkům-na co mi jsou akce když mám špatný koeficient vypadávání-vždy mám co vymýšlím co a jak abych to vůbec dotáhla do konce skoro každou akci a vždy mi to dělají jen a jen vypadávátka-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.