Děsivý krok v čase (25.7. - 1.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 23/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Mám hotovo,ale ........nechce se mi aktivovat stonek.Dekorky mám v strašiparku a tam mi dají víc.Zhruba za deset hodin 21500 bz.Stonek dá za 23 hodin 12000.To je dost rozdíl.

2. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Bohužel se taky musím přidat k těm co nesplní. Napěstováno od soboty, ale stojím na vypadávátkách. No co, jestli se mi povede alespoň nějaká dekorace, tak půjde do parku o šedivý stonek nemám zájem.

3. Sethlans

Sethlans Rádoby autor

Taktéž nedodělám... Stojí mi padátka ...

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Otevřela jsem si první nemrtvou ovci, další část parku,a ted pěstují do úkolu v družstvu a stejně to nepadá a nepadá,no co už, tak aspon dekorky abych vybrala, prostřední je celý, v pravo chybí dva úkoly a vlevo šest;)

5. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Jak je možné,že můj soused dostal u 3.stavby uhlíkový buk a já taj.sazenici madagaskar a to ve stejném kroku?

lv140

Naposledy upraveno: 30/7/18
  6. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Po hoooodně dlouhé době to taky nedám, pěstuju jak o život a stejně to nepadá. Co se dá dělat :( Svět se nezboří :D Všem spolubojvníkům držím palce :)

7. davidson00

davidson00 Baron fóra

jana151049, ahoj a nedokončil při tom úkol strašidelný thriller, kde v posledním úkolu je uhlíkový strom?

8. dencice

dencice Stálice fóra

Také se přidám k těm, kteří nedokončí, padátka jaksi stávkují a mám hotovo pouze první část úkolu...škoda, kdyby třeba bylo nějaké prodloužení, tak snad možná...všem fajn hru:)

9. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, RT hodně špatně naprogramoval vypadávání kamenů nebo je to záměr abychom je dokoupili. Pokud by mi třeba chybělo 100 kusů, tak asi ano, ale ne když mi chybí polovina potřebných kusů.

-->klik<--

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 30/7/18
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nepadají a nepadají, neaneane. Ze zářící plísně vypadlo 7 a ze samorostlíku 9-stejná plocha-. Už fakt ničemu nerozumím.:oops:

11. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

taky mám málo ...
    svírající tráva dala 13 a 7

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No nic, začala jsem stavbou vlevo, takže budu mít šedivý řádek :( Anebo se mi podaří dekorace vyměnit s někým jiným při O+D... možná.
    Chybí mi ještě cca 1.000 akčních kvítek. Ale to si myslím, že už v poledne sklidím... Na noc jsem totiž dávala delší kytky. A stejně potřebuji ještě moc vypadávátek... A to jsou 2 strašiplochy! 8)
    (přesný počet se mi teď nechce počítat, v prostředním úkolu jsem na 9/12 a v pravém úkolu jsem na 3/12)

13. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Včera odpoledne kolem 16 hodiny mně chybělo 446 vypadávátek. Dneska jsem už vše začala házet do úkolu, řádek jsem získala, ale nemám ještě potřebné dekorky na to, abych mohla řádek sklízet a plnil tak svou funkci. Od včerejška jsem získala 162 vypadávátek (bez nočního vstávání a o prázdninách vstávám pozdě) a v tuto chvíli jich chybí ještě 284. Je to dost, ale dneska sklidím ještě ke sklizním 42 kouzelných stromů (bohužel jsem je dala na plochu až včera večer) a teď jsem zkusila dát na velká pole plísňovou houbu s SH, tam jsem zvědavá na úspěšnost. Když by padátka z toho byla, zkusila bych to otočit a pak bych začala i věřit tomu, že i tato akce nakonec klapne. Rozhodně bych nic za reál nekupovala, ale zásoba SH je celkem velká, tak bych zkrátka zásobu zmenšila.

Zatím neházím flintu do žita. Dám vědět, kolik vypadlo z velkých polí z plísňové houby vypadávátek.

Protože jsem nečetla také pořádně ofiko, začla jsem hned zkraje zleva a tam je samozřejmě dekorka, která pro stonek není potřebná. No zase moje chyba.
    [​IMG][​IMG][​IMG]

14. burds

burds Titán fóra

Už mi chybí jen 5 ks obsidiánu tak v poledne budu mít hotovo.

evainfo, bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak jsem také trochu rozčarovaná - jsem doma a jedu téměř bez prostojů, zalévám, hnojím, ale vypadá to, že akci kvůli vypadávátkům nedokočním. A to mě má ta hra potom bavit?:(
    Snad to do zítra stihnu - ještě je v záloze pár kousků superhnojiva, ale tak by to asi být nemělo. Akce by měla jít splnit tak nějak v poklidu jen pilnou prací....

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ahoj. Chybí jeden obsidián na dekorku na první stavbě, další dvě stavby jsou hotové, začala jsem zprava. O stonek nestojím, ale bude-li, nevadí. Od konce dubna nehraji, jen si sem tam střihnu nějakou akci, tak jednu za měsíc, tudíž hraji bez sousedů a bez jakýchkoli dárků a přesto si myslím, že to napadá. Střídám pěti a šestihodinovky, arboreta jsem vyhodila, stromy jsou příliš krátké, rovněž tak zvířata. SH použito jen na rozpěstování a na obou celých plochách jsou pole 1x1.
    Akci jsem začala jen kvůli závěsům na továrnu, ale protože to padá standardně děsivkově, tak ji udělám celou jako všechny předchozí.

17. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

A vypadávátka opět nijak zvlášť nepadají.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  18. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak mi to nakonec napadalo, jen mne mrzí, že dekorky do řádku nejsou 2x, protože bych je chtěla i v parku. Jára

19. spuntka

spuntka Magnát fóra

Do stonku mi chybí 180 vyskakovátek :(:( nevím jestli ten stonek dám.
    Když tak dekorky půjdou do parku, věšet se nebudu.
    Hezký den všem.

evainfo, bursuk59 a papulice tohle ocenili.
  20. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ani já nesplním.Když z nejdéle rostoucí straširostliny,což je osmihodinovka vypadne 7 padátek nepomůže ani kdybych jí točila stále dokola.Je to nějaký rozbitý.No a Bubák je paličatý a stejně za florasy nenakoupí.....:sleepy:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.