Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. usuchanku

usuchanku Zelenáč fóra

JOJO omlouvam se plochy jsem mel namysli

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Plochy týkající se Měsíčního světa jsou 3.
    1. Strašidelný dům - jen pro dekorace, ale přístupný i mimo děsivku
    2. Měsíční pole - pro pěstování a pouze při děsivce
    3. Houbový les - také pro pěstování a pouze při děsivce, ale přístupný až od 3. levelu + jeho plochy odkrývají hráči postupně

Koukni kdyžtak na 1. příspěvek tohoto vlákna, najdeš tam více informací.

3. usuchanku

usuchanku Zelenáč fóra

Diky

Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hih, tím, že je prodlouženo... asi konečně stihnu odemknout poslední plochu Houbového lesa... mám 55/200 Kočičích víl v posledním úkolu, kde je odměnou rozšíření plochy.
    Samozřejmě úkoly, kde byly odměny nezajímavé jsem v těch úkolech Houbový les, přeskakovala...

EDIT po 2 dnech: 95/200

Naposledy upraveno: 27/5/18
    sisinka a evainfo tohle ocenili.
  5. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám konečně otevřený celý Houboles. Další v pořadí jsou bubuarboreta :)

6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mám podezření , že mi RT nahlíží do stodoly.Jinak si nedovedu vysvětlit,že novej trvalej úkol v družstvu se skládá z těch produktů,kterých mám ve stodole zoufalý nedostatek!!!:eek:xD:cry:
    Než získám uhlíkový buk, se asi řádně zapotím.Navíc nemám ani dostatek fialovejch tlam.o_O

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

kaolín : jo to znám. Krmivo pro plesnivou ovci chce boltovnici a té mám 855 kusů. Ostatních kytek mám několik desítek tisíc.

8. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

a mám ovcu aj nový strom, hurááá:D

Apachie1, sisinka a zahradnice4 tohle ocenili.
  9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Konečně otevřen celý Houbáč......ale někde jsem potratila informaci v čem se dí získat Uhlíkový strom, pravda zahlídla jsem, že je v odměnách, ale v návalu úkolů ho ne a ne najít.

EDIT: A už jsem ho našla a nejsem nadšená, než se k němu dohrabu to bude doba.

Naposledy upraveno: 27/5/18
    Apachie1 a kaolín11 tohle ocenili.
  10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak jsem teď zjistila, že krom nedokončených drobných úkolů v Houbolesech, mám ještě 3 nové družstevní úkoly - Znamení upíra, Zlé dvojče a Strašidelný thriller.
    ...a ten nový Uhlíkový strom je až v 5. úkolu Diamant...
    Nu, další 10letka

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Celkovy cisty cas s vodou na napestovani vsech kytek co mi chybi dodat je 16.5 dne, coz nevypada zle... akorat ze do toho neustale pribyvaji jak jednorazove akce, tak i dlouhodobe ukoly ale hlavne neustavajici ubytek na krmivo pro zvirata (cas na ne nepocitam, tolik zas deprese neni treba)... takze stale se prodluzuje a vzdaluje cil mit "hotovo" a pestovat do zasoby...
    Uhlikovy strom je "priorita", hned po tech prioritach na novy strom a zvire co potrebuje = az za hodne dlouho...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

taj já si šetřím rostliny na chov netopýrů vše už mám napěstováno ale pořád mi chybí asi 2 tisíce kusů kostního keře ale se strašidelnou kytkou to jde rychleji pěstovat

13. usuchanku

usuchanku Zelenáč fóra

konecne mam chov upiru jeste potrebuji priseru z bazin nani nemam dostatek temnych svetlusek tak si skusim udelat pavucinu ta je rychla skoda jen ze nestihnu dodelat kocici vily pak muzu premyslet o rozsirovani

Naposledy upraveno: 28/5/18
    Helena1313 a DANKA722 tohle ocenili.
  14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

usuchanku aj u nás bolo cez víkend:D;), teraz vážne, ku svetluškám - nezabudni použiť kadidlo;);)
    [​IMG] [​IMG]

pomaly sa blížim k svojmu prvému uhlíkovému buku;)

15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak chov netopýrů aktivován ale bylo to těsné měl jsem 3032 kostních keřů a myslel jsem že to nevyjde ale vyšlo

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hojky, děsivkové akce docela můžu ale atrapa s bowlingem je dost slabá na BZ i čas xD. Skákalo to pěkně, nemrtvá ovce je dost drahá na zombici ale dekorka mě fakt potěšila, kam se všude nevecpe tak populární sport. Papáček ať se daří.

Helena1313 a zahradnice4 tohle ocenili.
  17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

ještě 90 kočičích víl a odemknu poslední plochu. ;)

Honzulka05, zahradnice4 a sisinka tohle ocenili.
  18. usuchanku

usuchanku Zelenáč fóra

aha diky to kadidlo jsem vubec nevydel jdu se kouknout kde ho sezenu snad ne z ukolu pac jsem ho vubec nedelal

Naposledy upraveno: 28/5/18
  19. makak-magot

makak-magot Stará škola

usuchanku: Kadidlo je alchymistův produkt, recept na něj získáš po splnění úkolu v družstvu.

zahradnice4 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Spotřeba plodin pro naši zdechlinku je fakt brutus! Jenom do úkolu sežere 6300 ks Samorostíku,1575 ks Cerebrokolice a 4725 ks Bolcovitky!:eek::p
    Po napěstování Svírající trávy se pokusím ještě o jeden chlívek ,ať mám šílené ovce z krku.
    [​IMG] :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.