Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zajímavé. Takže můžeme velmi brzy očekávat Prasečák pro nemrtvé, Kravín pro nemrtvé, Klokaní výběh pro nemrtvé ......
    A dostaneme se přesně do toho okamžiku než se hřbitov rozšířil. Nebude na nic místo. Ach jo.

2. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahojky, nevím proč, ale z názvu Nemrtvé ovce mi běhá husí kůže - brala bych radši Zombie ovce. Na akci se těším, děsivka se mi líbí. Ale musím pořádně prozkoumat, co a jak? Abych nedopadla jako s neonkama, protože ten krásnej řádek a praktický stáje mne mrzej. Zatím jsem to jen tak přelítla, tak uvidíme.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) sopti dakujem za odpoved

matlafous123 tohle ocenil(a).
  4. fgs001

fgs001 Pilný autor

Směřuje to k nemrtvé farmě...

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No vám se to řekne "děsivá noc! "
    A ještě tolik dní!
    Jenže já se pak večer bojím sám i na záchod. Nám totiž na chodbě nesvítí světlo
    Pavlačový starý dům plný ponurého osvětlení, stínů a tmavých zákoutí...
    A minule jsem měl zasedání když si z nenadání přisedla sousedka, to vám byl řev.
    Prostě děsivka děsně děsí...

6. misspacman008

misspacman008 Rádoby autor

Není trochu nelogické dát do balíčku pro děsivé farmáře dekorace, které lze pořídit i v Jackově obchodě?
    V podstatě je to tak, že si za 83 Kč koupíme 1x booster akčních rostlin :D

7. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

teším sa,dúfam že bude zábava

8. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco připsat, použij tlačítko upravit. Děkuji Skali
    Tak jsem si po oznámení děsivky bláhově myslela, že ji spustí dnes, když je nový úkol, jak bylo uvedeno v ofi oznámeních a chyba....
    dva dny se budu jenom koukat, co mám v úkolu plnit.
    Že by pravá ruka zapomněla, co dělá levá?

Taky mám stejnou zkušenost, a to i dokonce když jsem koupila balík děsivých stromů s kaktusovou svící, tak ze 30 ks stromů byl pouze jeden jediný jiný než tři původní uvedené nahoře v tomto příspěvku.

Naposledy upraveno moderátorem: 22/5/18
    burds tohle ocenil(a).
  9. holubova69

holubova69 Pisálek fóra

ukol v družstvo nefunguje jak ma pustitě to jen k 3 ukolu apak už odměny ukazuje špatně

10. burds

burds Titán fóra

Prč se pouští úkol dneska ? Kde mám ty děsivé rostliny sehnat když děsivka se otvírá až za dva dny ? Připadám si jako v Kocourkově.

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj burds,

spuštění úkolu byla chyba, pokud si restartuješ hru, již tento úkol nenajdeš.

matlafous123 tohle ocenil(a).
  12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To zas někdo upad.Tolik ingrediencí na pořízení chlévu a stromu?!?:p

Honzulka05 a k.vitek tohle ocenili.
  13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

pro mě to bude trochu těžší úkol nemám totiž slizkou příšeru tak ten úkol plnit nebudu a je škoda že se zvířata z děsivky nedají koupit na trhu jako každé jiné

zahradnice4 a Natálka29 tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

matlafous123 Mě se zdá že jsi živá až moc!:eek:;)

16. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

V družstvu mám všechny strašilkové úkoly hotové, tak pojedu rovnou novinky.
    Tajemné strašilky mi také nedávají nic jin ého než stromy, které jedou už dlouho, novinky = 0.

zahradnice - tvoje jméno nové strašilkové ovce je super, také se mi nemrtvá vůbec nelíbí. Jára

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 ;) a pockej, az zacne desivka - to bude teprve ten spravny cas probrat se k nezivotu xD

-Kuteno-, evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  18. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

U me to je jednoduche nemam ani jeden ukol děsivý dodelany, ale spise vice rozdelanych takze to vypada, ze si hodim korunou a nejaky konecne dotáhnu do konce... No jo, jednou za čas nabehnu do druzstva a prubezne co mam tak dodam... :music: Faktem je, ze se obcas v tom mnozstvi ukolu ztrácím... Pokud nekde v tom mnozstvi neco zahlédnu zpravidla uz nevim kde to presne bylo... xD

evainfo, Jonsdorf a Xenie6161 tohle ocenili.
  19. usuchanku

usuchanku Zelenáč fóra

nemuzu si pomoct treba jsem to blbe pochopil ale nebylo psano ze budou 3 pole? ja mam jen dve

20. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

usuchanku - o jakých polích mluvíš? Nemáš na mysli plochy? Chceš-li odpověď na svůj dotaz, bylo by fajn se víc rozepsat.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.