Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. miduška

miduška Pisálek fóra

Prosím nevíte někdo, kde dostanu kočičí vílu?? V době kdy se hrála jsem byla nemocná. Díky

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

miduška - Ahoj, Domov pro kočičí víly seženeš v Jackově obchodě
    klik tady

3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tak jsme se dočkali, i nočku nám na víkend nacpali. Hodně štěstí ve hře všem

bursuk59 a *dareba1 tohle ocenili.
  4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

a ten booster jde do diamantového slotu,že ? Chtělo by to ještě jeden diamant, jinak je zbytečný,že ?

5. Skali

bursuk59 - ten booster nezabírá slot žádný :)

švestinka tohle ocenil(a).
  6. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

to bude normální děsivka,? protože jsem nenašla nic o akci ,

7. Skali

tonys* - podle OFI to bude normální děsivka (klik)

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj kadidlo na světlušky a strašidelnou kytici připravit ;)

kiki2305 tohle ocenil(a).
  9. 70zinka

70zinka Rádoby autor

Prečo táto desivka, ani dnešný mega den BS nie sú v zozname akcii? Rovnako tak tam chýba info, že pokračuje akcia Rock a robot, pričom mne sa na ploche vôbec nedajú pestovať plodiny z tejto akcie... vôbec ich v ponuke nemám. Nejak veľa chýb naraz...

10. Skali

70zinka
    - akce Rock a robot - čti zde (klikni)
    - o všech akcích najdeš info v sekci Centrála - Akce. Je tam oznámení jak o děsivce, tak den BS, akce Rock a robot...stačí jen kliknout.

A abys mi věřila, že to tam opravdu všechno je, tak takhle to vypadá, když Akce rozklikneš:
    Vyzkoušej to taky, není to těžké ;)

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak myslím, že bych mohla dorazit minimálně další kus Houbového lesa a pokročit v další části. Jen se chci zeptat z čeho padá Uhlíkový list? Očividně nějaký strom, ale nemám nic takového, teď jsem sklidila 23 stromů Duch a ani tam nebyl.....nemám jen štěstí? nebo je odjinud? Díky

12. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Ahojte. Prosím o radu . Pri aktivovanej mrkvovo jablkovej zmesi +2 mám aktivovať stimulátor zberu +2 ?? čiže 4 s jedného zberu či až po skončení marmelády začne fungovať stimulátor??

EDIT: :) Veľká vďaka Skali ;)

Naposledy upraveno: 28/4/18
  13. Skali

Broskyňa. - ahoj, to můžeš aktivovat k MJZ. Pak bys měla z minipolíčka sklízet 6 děsivých plodin - s MJZ sklidíš 4 plodiny, a s MJZ a boosterem 6 plodin ;)

1x booster sklizně úplňkových rostlin

[​IMG]Bonus: +2 ks ze sklizně úplňkových rostlin / stromů / stájí po dobu 24:00 hod

MJS+ booster [​IMG]

Booster + kadidlo se stříbrným plamenem [​IMG]

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Skali, ten super booster sa aktivuje automaticky po kúpe alebo je možnosť kúpiť ho teraz a aktivovať pri ďalšej desivke?

Inak, až teraz som mohla dať na plochu Kaktus s náhrobnými sviečkami, hodila na to hnojivo a vrtuľky, nech to konečne môžem používať a skoro mi oči vypadli, pri tom čase rastu - s hnojivom skromných 227 hodín a nejaké drobné xD, tento údaj doteraz úspešne unikal mojej pozornosti ...

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Skali prosím jak je to s tím uhlíkovým listem?
    EDIT: Díky, nic se neděje. Aha strombolu jsem tak nějak oklikou asi vynechala......hm, moje smůla. Tak doufám, že bude ještě někdy jindy nebo je možné získat při OaD? nějak netuším jestli s děsnějma věcma dá měnit?

16. Skali

Milka66 - booster si aktivuješ kdykoli. Po koupi ho najdeš v zásobárně ve stodole.
    [​IMG] Ale pozor - neúčinkuje na akční rostliny (strašidelné akční ;))

Katule008 - Jejda, promiň, já tě úplně přehlídla :oops:
    Uhlíkový list je plod Uhlíkového buku, který se dal získat v akci strombola

Edit: Katule008 - já myslím, že se zase někde objeví, bo je potřeba do družstva a koupit na trhu plody nelze. Možná, že ho zařadí třeba do toho O/D nebo stromboly - uvidíme ;)
    (některé děsivé komodity v O/D měnit jdou...)

Milka66 tohle ocenil(a).
  17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odkryl někdo 1000 beden bubuvěciček a co tam bylo? stojí to za to? stále nejsem rozhodnutá, ale asi do toho nepůjdu ;)

burds tohle ocenil(a).
  18. Skali

evoku57 - jestli ti to pomůže, tak tohle je ze 100 beden

kiki2305 tohle ocenil(a).
  19. burds

burds Titán fóra

No tak to se mi nevyplatí.Skali my zvědavci děkujeme.Ušetřila jsi mi Kč.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. Skali

-Kuteno- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.