Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Mně z 21 TS vypadly pouze chapadla, jablka a třpytivý stromek. Žádná z novinek.
    Ale radost ze hry mně to nezkazí. Tak nebudou splněny další úkoly.
    V této hře opravdu nemám ráda náhodu!

2. liduška14

liduška14 Pilný autor

ahoj,kde seženu svíci,v tajemkách nebyla a v obchodě není

3. lase2

lase2 Magnát fóra

Z dalších tajemek, až je někde dostaneš z úkolů, případně koupíš při příští akci, kde se budou prodávat :)

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  4. libakos

libakos Polobůh fóra

Koupi receptu na upíří sérum jsem asi prošvihla ,v obchodě ho nemám ,tak to byla asi jednorázovka?Mám jen ty z akce...

Děkuji moc

Naposledy upraveno: 3/1/18
  5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj libakos,
    ano, byl to jednorázový prodej. Jestli se bude opakovat zatím nikdo z nás neví.

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

ach jo... zase se mi to "povedlo" jako minule :( sklidila jsem to, ale už jsem nezvládla zaset.
    No nic... tak zas za měsíc... snad

evainfo tohle ocenil(a).
  7. lase2

lase2 Magnát fóra

já poslední zuzanu házela na třpitiváky v 13:59 a měla mírně orosené čelo, ale stihla jsem to :) Ta 14 hod je nezvyk, málem jsem to zase zazdila :D

k.vitek a evainfo tohle ocenili.
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na poslední úkol Houbového lesa chybí "už jen" 31 kočkovíl, v lednu jsou dva úplňky, tak by mohly být i dvě děsivky a koooonečně otevřu celou plochu. Přesto tato děsivka byla úspěšná, povedlo se mi první arboretum a z 8 tajemných kaktusová svíce
    :D

9. malanek70

malanek70 Expert fóra

liduška14 ahoj,kde seženu svíci,v tajemkách nebyla a v obchodě není ...Liduško, musíš dodržovat životosprávu, abys ještě dlouho byla na tomto světě a pak se svíce možná dočkáš, páč její získání se rovná zázraku ;):p:)

švestinka a medved222 tohle ocenili.
  10. karbar

karbar Vévoda fóra

Hurá, podařilo se mi otevřít šlechtění vran.
    Ale byly to nervy jestli to stihnu.
    Od každé bubu kytky, která byla potřeba mi zbylo asi okolo 150 ks.
    Tak se těším na šlechtění, nějaké vrány mám z obchodu nakoupené.

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já snad neotevřu ty další plochy ani teď.
    Pěstuju všechno co je potřeba, stromů mám pomalu půl plochy, chlívků to samý a pořád to nestačí.
    Je to jaksi moc na sebe závislé. Krmivo melu po troškách abych ušetřil trošku věcí na úkoly a stejně toho mám pořád málo.
    Tyhle úkoly se RT moc povedly :)
    Možná otevřu ještě jednu část - to bych teoreticky měl stihnout - ale ty další dvě, až někdy příště.

Arboretum bude muset počkat na lepší konstalaci hvězd.
    A těším se na úkol na hřbitovní velkokapacitní chléveček.
    Pořád mám málo místa.

12. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mám ten samý problém - a to ještě cpu těm potvorám SK. No, moc nešlechtím, tak pro mě to zas taková ztráta není, ale stejně.
    Velechlívek by se mi taky šiknul, alespoň bych do něj nacpala ty fialové potvory, abych je neměla na očích :). Arboretum bude čekat, až nebudu mít v podzemí co na práci - takže asi na sv.Dyndy:D

Sovinka tohle ocenil(a).
  13. backa

backa Rádoby autor

Teším sa z desivky som bola vždy deprimovaná a nevedela som čo skôr robiť...ale hrám so neodolala...

zejdy66 tohle ocenil(a).
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Díky bonusům z kola štěstí (poprvé si ten název plně zaslouží) jsem otevřel čtvrtou část nové plochy. Ráno při sklizni mi už bonusy bohužel dojdou (musel bych vstávat za 4 hodiny a to je vyloučená věc) ale postrčilo mě to natolik že na 100% přes den stihnu ještě pátou část.
    Šestá bohužel nevyjde, protože kočičích víl je potřeba víc než jsem schopný zajistit.
    Vzhledem k tomu že jsem počítal s tím že neotevřu možná ani tu čtvrtou část (byla šance ale přece jen je lepší počítat z neúspěchem) jsem velmi spokojený.
    :)

15. adina72

adina72 Pisálek fóra

kde můžu sehnat "slizkou příšeru" ?

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

adina72 tú slizkú príšeru si môžeš kúpiť v Jackovom obchode za desivé rastliny.

malanek70 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. arab146

arab146 Rádoby autor

prosím nevíte v kterém družstevním úkolu je za odměnu strašidelná vrba, nemohu to najít děkuji

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

arab146: jestli se nemýlím, tak v žádném, musíš si napěstovat bubukytky a koupit u Jacka v obchodě.;)

malanek70 tohle ocenil(a).
  19. medved222

medved222 Analytik fóra

arab 146, je v 1. diamantovém úkolu v Houbovém lese III

Sovinka a arab146 tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

medved222: tam jsem nehledala....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.