Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Zajímalo by mě kdy z mým přístupem naškudlím asi 8 000 Nočních třpytivých koulí, potřebných na odemčení celé plochy.

evainfo a Janina0971 tohle ocenili.
  2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

darí sa mi, prikúpila som parcelu:p
    ale to nič, viac ma tešia tajomstvá [​IMG] aj moja prvá chápadlová XXL sa odhalila:D

Ďakujem čarodejke007, minule, keď som tu verejne plakala za sviečkami, jednu mi sľúbila, už mám, to by mi mohlo stačiť, ale darček za ochotu pošlem;), daj vedieť, čo také;)

3. slootr

slootr Baron fóra

Z tajemnic bohužel svíčka opět nepadla. Ani vlastně nechápu, proč jsem si myslel, že by mohla. Tak zas někdy příště. I když při tý době zrání je každý zdržení dost fatální :(

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, hezký, moc hezký ani jedna továrna... i když...doufám že děsivým arboretem to začalo a také to i skončíxD

-Kuteno-, DANKA722 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

slootr: Až to půjde, dvě ti na Vražedné pobřeží pošlu xD ať trošku doženeš ztrátu času. Mám jich pět a do hrobu si je opravdu nevezmu; jedna je slíbená z dřívějška a já ráda zálohu, proto si také nechám dvě :)

6. slootr

slootr Baron fóra

Y_n_O: Díky, já pořád doufám, že než bude další OD, tak se někde zadaří. Tohle přeci jinak neni možný. :D

Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, na strašné, či strašidelné arboretum sa ešte trošku narobím-.- :D, ale idem po ňom, to je jasné

akurát pestujem na mačacie víly, škaredé, mám ich 5 chlievov a málo je:music:

8. nejlepsichovatel07

nejlepsichovatel07 Pisálek fóra

Chtěla jsem se zeptat na strašidelný dům je někde nějaký seznam jmenovitě jaký předmět tam může být vložen?

9. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Hubový les je pre mňa ešte stále zatvorený chýba mi 51 mačacích víl na prvú plochu. Tak pestujem aby som mala dosť domčekov. Toľko víl nieje ani v rozprávkach koľko mi treba.Tak pôjdem aspoň do zasneženého lesa pred domom.

Trepifajksl, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ano - mrkni sem

DANKA722 a nejlepsichovatel07 tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak odemčena první plocha houbového lesa... :) Dodělám kouzelnou čistotu (asi u Harryho Lotra xD, toho dávaj skoro do půlnoci) a pak se rozhodnu jaký úkol dál, rozdělaných jich mám povíc....:oops:

12. nejlepsichovatel07

nejlepsichovatel07 Pisálek fóra

Děkuji

Skali tohle ocenil(a).
  13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také otevřených 5 ploch Houbového lesa a na 6 budou chybět kočkovíly, které tuto děsivku asi nedám 200 je fakt moc. A je krásně začarovaný kruh se Strašidelnou vrbou a Jabloní temné královny, jsou obě třeba do krmení i do úkolů, už jich mám docela dost a nestačí krmit zvěř, tak dodělat Houbový les na komplet bude chvilku trvat, chjooo, proč nejsou do úkolů třeba jen rostliny, to by šlo snadněji, RT nám to udělal opravdu složité, tak to bude na delší dobu
    :)

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] mne sa to pestuje, chová :D, akurát mi je ľúto SKáčka pre mačacie víly, ale no nedaj im:sleepy:xD, a stále som neprišla na to, ako to vedia nastaviť, tie bonusy, furt padne, keď ja nemám čas sa tu prplať s krátkodobkami-.-;)

15. emma-x

emma-x Rádoby autor

zdravím
    vypadla mi na děsivce svíce i přes hnojivo přes 200 hodinxDxDxDxD

evainfo tohle ocenil(a).
  16. michala

michala Pisálek fóra

Jak to děláte????

evainfo a Danielaa25 tohle ocenili.
  17. slootr

slootr Baron fóra

Cíl děsivky skoro splněn. Rozhodl jsem se, že:
    a) odemču pátou oblast (hotovo)
    b) splním stříbrnej úkol v pátym stupni, dostanu se ke stupni na odemčení poslední plochy a splnim aspoň stříbrnej (hotovo)
    c) napěstuju na dalších 10 stromů temné královny (hotovo)
    d) napěstuju na další 3 strašidelné vrby (skoro hotovo)
    e) napěstuju na další 3 chlívky kočičí víly (skoro hotovo)

d) a e) dodělám dneska nebo zítra. A to už budu mít dost všeho na to, abych napěstil a ukrmil 300 víl v historicky rozumnym čase. Jsem spokojenej. Hlavně nechtít všechno hned, stanovit si dílčí splnitelné cíle a pak mít radost z jejich dosažení ;)

18. polacka

polacka Vévoda fóra

Točí kolo štěstí každé ráno a pak po osmi hodinách. Dost často se stane, že padne sklizeň 100% a podobné benefity.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

To já jsem se rozhodla, že nezapomenu zajít na hřbitov... a dnes, dokonce dvakrát, jsem si přes den vzpomněla 8)

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Motám se v těch úkolech až to hezké není.
    Neustále zkoumám co kde a proč bych měl dodávat.
    Pro usnadnění a přehlednost, jsem si vyhodil z oblíbených (zelený znak v úkolech) všechny úkoly a dal jsem si tam jen ty na otevření plochy. Sice pořád ztrácím přehled o všech dodávkách ale už to alespoň nemusím pořád hledat.

evainfo, Danielaa25 a Prepperka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.