Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-Zdenka - upíří mazlík zatím není v prodeji. Nezbývá, než vyčkat ;)

mituli, zejdy66 a -Zdenka tohle ocenili.
  2. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Tak hotovo bubu park je plný - plocha rozšířena jen první část další čeká na otevření zas až příště
    nejdražší dekorací je - postel hrůzy tu jsem ve vzducholodi vyměnila za růžový žabičky - jasně že omylem jsem chomout:cry:

Naposledy upraveno: 23/10/17
  3. zistangor

zistangor Zelenáč fóra

Ahoj lidi proč když je to nový hrací prostor proč to už nezustane odemčené? Takhle zas musíme čekat nějakou dobu až bude děsivá noc. Rád bych uvítal aby to bylo odemčené a hratelné a nemusel čekat. Díky za odpovědi

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Ahojky , mě se podařilo toto - celkem slušný BZ - na to, že jsem nesklízela vše najednou a je to jen půlka plochy.

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čauky. Zhodnocení akce - z těch horších jedna z nejhloupějších jaká v poslední době byla. Podmíněno sběrem a pravidelným chozením na farmu, odměny bída. Zdražení je mi tudíž fuk, hážu ignora. Na druhou stranu oceňuji snahu tvůrců nás zabavit ale takhle trapárna se jim opravdu nepovedla. Jak mám bubu akce ráda, nudila jsem se protože nebylo čím ty zmetečky krmit. Za 200 ticsc BBZ se to rentovalo....ponocovat. Plocha dost silně připomíná jinou potopenou loď a hra jako taková nemá šmrnc když za všechno dají pár beden s nářadím, SK mě minulo. Mám kupony za poslední roky a budu sakra uvažovat kdy nějaký aktivuji, na některé akce jako byla zrovna takhle se mi to nevyplatilo. Chybami se člověk učí a nenažraností léčí. Fajn večír, Martina

vilm4 a 14087 tohle ocenili.
  6. Skali

Ahoj - že je Měsíční svět otevřen pouze v době děsivých akcí (s výjimkou Strašidelného domu - ten je otevřen pořád), je rozhodnutí tvůrců hry. Zda tomu bude v budoucnu jinak, je ve hvězdách. Jinou odpověď pro tebe nemám.
    Hezký večer

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak šup šup koupit bílého upíra. Přece si nemožete nechat ujít po 20 minut získávat o 20% více bodů z ničeho.Dyť bubu rostliny mají tak málo BZ,že je nutno ihned koupit i okamžité dozrání (= 230 Fl). A pak čekat do dalšího úplňku,abych ho mohl vyzkoušet.
    xD

prosím pajdu,aby změnil oficiální oznámení o Děsivé noci z dnešní 11té hodiny.
    My žádný Strašidelný hřbitov nemáme.Pouze Strašidelný dům/Houbový les a Měsíční pole.-ty stará struktůro...
    :music:

Naposledy upraveno: 24/10/17
  8. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

baro dle mého můžeš mazlika použít i mimo děsivku, lze ho umístit i na ostrov a do parku a přidá BZ a TBZ na vše , jestli se pletu, tak se omlouvám

Helena1313, MatysekKamilek a vilm4 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No je to pěkné, že si ho můžeme koupit za levno. Již brzy budeme mrkat na drát, za kolik si toho mazlíka můžeme koupit. P.S. A nějakou množírnu by RT neměl?
    No a pajdo, i náš hbitůvek byl zrušen. Tak se musíš vystřelit do Měsíce.

Helena1313, *dareba1 a vilm4 tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

děkuji za upozornění, je to již opravené.

11. ritterca

ritterca Stálice fóra

Dvě děsivé noci za měsíc? Něco mi uniklo?

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak už máme sovy,vrány,draky,datly, můry, tukany, drůbež ...a teď netopýr. Je v úmyslu,aby každé zvíře na farmě mělo svůj svůj bonus?xD

13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Halt Bahama je překombinovaná a víc se na ni nevejde, asi zisky již nesplňují představy tak to zkusme na hřbitově, tam se dlouho nekoplo a když končila Fantasy byla tamní děsivka až do posledního dne. Akci nepojedu, za takové odměny je škoda aktivovat kombajn. Za minulé zdražení jsem si lepší hru nekoupila, myslíte že se překonají teďkom? V capinách určitě a první reforma fér podmínek se nepodařila musíme to zkusit znovu. Asi už beze mě, při počtu akčních a těch odměnách za nemám šanci něco získat a hlavně mi chybí nálada na takovouhle farmu. Papáček a mějte se. Martina

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jo prachy navíc to jo ale aby akci dali na víkend to je nenapadne-pracující lid a dítka školou povinné by to určo ocenilo;)

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

traktoristo, dovolím se Tě poupravit, i pracující jsou o víkendu někdy v procesu a zrovna můj volný víkend vyšel na státem zavřený svátek a na neděli nám hodili inventuru, na kterou se i ve svém volnu musím dostavit:)

16. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

nějak nás moc honěj, člověk si nemůže zajít ani do divadla nebo hambince, chi chi

Helena1313 a mrkvička_chlupatá tohle ocenili.
  17. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

tak nevím,ale po týdnu zase děsivka???Jako nic proti tomu ,jenom že byla vždycky jednou za měsíc,nebo se pletu??Děkuji za informaci

Helena1313 tohle ocenil(a).
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To nemohly přepsat pár řádků programu a nechat otevřený hřbitov celou dobu ?

*dareba1 tohle ocenil(a).
  19. Skali

Za jakou informaci ?

20. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

Informaci zda děsivka už nebude pravidelně 1x za měsíc jako doposud,nebo je teď výjimečně po týdnu,díky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.