Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jsem na tom stejně. Podle obrázků, co sem někteří vkládají, je mi jasné, že dekorky vhodné do Strašákova mám, jenže nejspíš trčí ve stonku. V parku ani na ostrově nejsou. A přestože těch větví nemám nijak zvlášť moc, nebudu to celé procházet a překopávat.:p

bubák1960 a GordonSargent tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ve stonku asi bude pár dekorek ale nechci si to rušit když mi to tam udělá tu samou službu jako v parku (a ještě něco navíc)
    Takže si hřbitovní park na zaplnění bude muset nějaký ten čásek počkat.

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tím, že nehraji tak dlouho a děsivka mě nikdy nebavila, tak straši dekorace žádné nemám. Ve stonku určitě ne. A ty na ostrově tam nechám, protože jsem zatížená spíš na TBZ než BZ. A jelikož nemíním chodit na Měsíční plochy častěji než je nezbytně nutné, předpokládám 1x za měsíc, tak ani ty nové holt sklízet nebudu. Těch pár BZ mi za to překlikávání nestojí. Do stovky dojdu i bez nich.

Trepifajksl a GordonSargent tohle ocenili.
  4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já tam taky mám jen 4 dekorky. Co se BZ týká, za zmínku stojí jen Frankenzajíc, ostatní dávají dohromady kolem 1000 BZ, to je jako nic.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  5. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

mě sto plní a mám z toho radost :inlove::inlove::inlove: ( na stonku je mám taky )

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zaplnil jsem zlomek plochy, ovsem mam 5 dekorek po hodine a jednu po pulhodine - celych 10 BZ :)
    Pokud dobre vidim, tak kdyz dekorka dava jen TBZ, tak i zde dava TBZ... tedy kdyz neco budu vyrazovat z Baha, nejdriv kouknu sem zda to jde a pak teprve do Parku, tim nejspis ziskam nejvic BZ i TBZ, ze?

7. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Ani jsem nepředpokládala že stihnu všechno udělat ale podařilo se mám otevřené obě části plochy akce hotová tak už pojedu na zásoby

8. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Tak mám dům kočičích víl, a je moc pěkný, stromečky na krmení jsou samozřejmě také, ale ještě musím alespoň dva přihodit, a bude se pomalu rozšiřovat houbový les;)

davidson00 tohle ocenil(a).
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dnešní dáreček od Kubíka obzvláště potěšil :D Už trůní na nové bubu ploše pro dekorky

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mě taky potěšil.
    Bezhlavý k Bezejmennému hezky pasuje a anvíc nebude krchov tak prázdný :)
    RT umí plánovat dopředu. To mě docela překvapilo.

Pitrýsek47, davidson00 a Skali tohle ocenili.
  11. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Včera se mně podařilo otevřít 1. část nové plochy. Teď bych ještě o této děsivce otevřela druhou, ale nevím, nevím. Je tam třeba hodně slizké příšery, 3 chlívky jsem měla, 2 jsem získala ve vzducholodi, občas nakrmím SK, tak uvidím.
    Tak jsem měla štěstí, ve vzducholodi jsem našla další Bažinu slizské příšery, takže jich bude na úkolu už pracovat 6.

Naposledy upraveno: 21/10/17
  12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, to už je třetí stejný strašák... Nějak jim docházejí nápady. Nebo už není proč něco vymýšlet? :oops: tady

EDIT: Lyžařka,
    tak já jsem třeba slizkou příšeru vyměnila za medový strom. Byla tam ještě jedna stejná nabídka, ale tu už jsem nestihla... Vyměnit něco, co získat nejde, za něco, co si koupím za napěstovaný plevel, to je kauf století... 8)

EDIT2: snad jsem neokradla tebe...
    EDIT3: nee, podle nicku to bylo něco zpoza hranic... Ale i tak z toho obchodu nemám úplně radost...

Naposledy upraveno: 21/10/17
  13. johny6300

johny6300 Zelenáč fóra

Nebolo by na škodu ani každý víkend.

dismirus tohle ocenil(a).
  14. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak mám dojem, že skončila hra zadarmo. Už se těším, jak modíci mně budou přesvědčovat o opaku, ale těžko. Tajemné sazenice jsou třeba do úkolu a plody jdou získat pouze ze stromů a ty koupit pouze za floreny. (plody z obyčejných sazenic jdou koupit na trhu). Floreny by šly získávat z kina, ale to nejede. Jenom doufám, že RT neudělá změnu a věci z měsíčního ostrova nepůjdou obchodovat to by bylo ještě horší řešení. Tak jak z toho ven?

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  15. Skali

bropyk - taky přemýšlím, co RT zamýšlí a jsem zvědavá, co z toho vzejde o_O
    Možná se sem tam nějaká ta sazenička objeví v odměnách...nebo je dají k Jackovi do obchodu ? Kdo ví....

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Skali - pokud nebudou v odměnách přímo stromy tak to nic neřeší. Koupil jsem 4 duchy a obyčejné - 2x koule, po jednom jabloň a chapadla. Takže mně by nestačilo koupit ani balíček abych měl všechny stromy.

17. Skali

Balíček mi na všechny novinky nestačil - chybí mi Popínavé rudé oko. Svíce jen garantovaná, marshmallow 2x, sarkofágový 1x :(

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já mám rudé oka obě už jenom z toho jak furt vejrám do družstva co teda potřebuju na ty nové strašidelné úkoly.

Trepifajksl a Skali tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Otevřené oba kousky plochy a už bude víc místa na pěstování, jsem zvědavá, co budeme plnit na další části.
    Mám čtyři kočičky a čtyři vrby na krmení, teď už bude na krmení dostatek. Šlo to nakonec lépe, než to vypadalo zkraje.

:music:

Trepifajksl, kiki2305 a davidson00 tohle ocenili.
  20. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, chybí mi na otevření první části 2 kočky, ty budou za 2 hodiny, na druhý úkol 337 koulí a 35 příšer, větší problém budou nové TS, mám 3 svíce, 1 rudé oko, i když nic jiného nekoupím, tak jedině při dalších OaD vyměnit, bude to běh na dlouhou trať, budu doufat, že se objeví v nějaké akci anebo se bude moci koupit v Jackově obchodě - někdy, ahoj a přeji příjemné užití neděle, mě mladí vyvezou do Prahy, už se těším na výlet

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.