Děsivá noc - update / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - Kure - nekure - já si ten recepis pro sichr koupila, bo tiše doufám, že...však víš, co ;)

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Skali Co? Ze budou horet nejen velbloudí? xD

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Skali, je fakt, že když tamten dopustí, i hůl spustí :D A to já kdyby přece jen něco, tak počkám na výprodej 8) To je teď trendy...

Já mám stabilně MJS, cukeťák a ušatou marmeládu. Tím pádem řeším jen stříbrné, podle toho, na co zrovna odkliknu řádek nebo co potřebuju pěstovat, chovat. Jako za další slot bych klidně floreny pustila; kdyby tu nabídku přemístili ze skleníku k bonusům... ty dvě místa navíc nekoupím nikdy, ledaže bych utrpěla nějakou mozkovou příhodu. Případně kdyby se u mne usídlil ten A Němec...

eli2006, zejdy66 a matlafous123 tohle ocenili.
  4. mariejosefa

mariejosefa Obyvatel fóra

sice zde momentálně probíráte recepty, ale já nakoukla do FAQ - přehled dekorací do Straš. domu - a zjistila jsem, že tam nejsou uvedená slizová jezírka (malé a velké). možná by bylo vhodné je doplnit
    děkuji

eli2006 tohle ocenil(a).
  5. ovecka63

ovecka63 Rádoby autor

díky

eli2006 a Skali tohle ocenili.
  6. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

Dobrý večer,kdo mi prosím poradí jak získat kočičí vílu do mise,bolí mne zub a oko a nemohu se soustředit,děkuji.

eli2006 tohle ocenil(a).
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kulina1940 Domov pro kocici vily koupis v Jackove obchode nebo ho muzes ziskat v prave probihajici akci.

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Když se prodlužovala MJS dýňovkou, to byla jízda a taky si vzpomínám, když se na "chybu" přišlo, jak raketově vylítla cena u MJS a klesla u dýňovky. S diamantovým slotem může hýbat pouze ten, který tam nemá trvale prodlouženou MJS. Není důvod, aby ji nahrazoval stejným bonusem, který má z řemesel nebo z barmana. A tam bych se spíš přimlouvala, aby na vymixované bonusy byl přidán diamantový slot. Zkrátím si čas do zlatých slotů, ale padá i vyšší výnos.To by měla být ta přidaná hodnota k tomu, že jsem napěstovala, vyrobila a nebo nakoupila na trhu.Když to jde u řádků,tak jeden slot pro barmana by se šikl:)
    edit: skali, teď jsi u mě způsobila paniku, když i Ty pro sichr něco kupuješ... a s vyčkáváním na výprodej jsem se už několikrát spálila:)

Naposledy upraveno: 18/10/17
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent - na mě nedej, jsem jen ryba. Ale vono to chleba nežere a kdyby náhodou, budu za vodou :D:D

10. hullk1

hullk1 Stálice fóra

Jen abi akce bila dobra zviřata nepotřebuji mam dostatek protože pestovanim a akcnim rostlinam nestaciiiim

11. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Tak jsem v tom zamotaná až po uši:pa nevím co mám dřív pěstovat a kupovat xD ale vrbu už mám a kočku taky. Včera duby aby se dali dneska krmit víly:cry::cry:,ale toho času je opravdu málo a navíc mám od zítra 12hod. pracovní víkend tak že smůla, snad se to poddá těch plodů toho dubu je 1125 pokud jsem to dobře spočítala což není zrovinka málo. Tak všem fajn hru a hodně splněných úkolů;). Jdu taky nakrmit mou rodinku ne jen víly papalalaxDxD

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Nějak jsem se prokousala Updatem děsivé noci. Ze začátku to bylo tak trochu zmatečné, bylo třeba do začátku získat všechno, ale najednou to samozřejmě nešlo, muselo se postupně, jedno navazovalo na druhé.... Teď už to je taky celkem v pohodě, v Jackově obchodě jsem si postupně pořídila 5 strašidelných vrb, kvůli nim jsem musela však ještě pořídit nějaký noční třpytivý strom a už mám i 4 kočičí chlívky. A to už by mělo v pohodě stačit, abych mohla splnit úkol k rozšíření plochy. Sem tam kočičí chlívek nakrmím SK, tím ušetřím zas listy strašidelné vrby do úkolu..... Tu bych chtěla získat při této děsivce, protože překlikávat kvůli pár políčkům na jinou plochu je k ničemu. Ona i ta zvětšená nebude nikterák závratná. Ale pár plodin z ní do stodoly přibude....
    Docela se mně to líbí .....[​IMG]
    A uvažuji o koupi receptu Upíří sérum, teď je tedy k ničemu, ale co kdyby náhodou dali navíc diamantový slot a šla najednou použít MJS a to Upíří sérum? Ještě o tom popřemýšlím ....[​IMG]

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Do strašidelného domu nechodím, protože tam beztak straší.
    Nedal jsem tam žádné dekorky z výše uvedeného důvodu
    a ani se mi tam pro pár BZ nechce chodit. Bolely by mě nožičky
    a byla by to ztráta času.
    :D

Edit
    lase2 - no právě, kdyby se tam chodilo jednou za měsíc, bych se i obtěžoval,
    ale každý den určitě ne.
    :D

Naposledy upraveno: 19/10/17
  14. lase2

lase2 Magnát fóra

Mikeši, ty kocoure jeden líná :D :D
    Jen připomínám že dostupný bude pořád, ne jen o děsivce, tak pouvažuj zda se přeci jen nevyplatí si tam něco hodit :)

zejdy66 tohle ocenil(a).
  15. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

[​IMG]T
    Tak jsem do nového parku naházela dekorace z lišty i nebe .....ale stále místa dost:)

zejdy66 a -Amalka tohle ocenili.
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Došlo i na prehistorické dekorace.[​IMG]:)
    Spousta dekorek je jistě ještě v nebi.To hledání je fakt na palicu.:sleepy:

17. kočičáci

kočičáci Zelenáč fóra

Muže mi někdo prosím poradit, co musím pohnojit tím tajemným hnojivem k získání těch bobů na nakrmení těch poletujících cosi? Nějak mi něco uniklo :p

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Zkus těch pět půlnočních dubů, které jsme dostali do hry.

EDIT: jo a najdeš je v liště, pod ikonkou stromů buď na Měsíčním poli nebo v Houbovém lese...

Měsíční pole a Houbový les najdeš tam, kde dřív byl hřbitov...

A to hnojivo máš? Kdyby náhodou ne, hnojivo získáš ve mlýně, když semeleš pavoučí kapradí a vyskakovací (padací) lahvičky se sprejem.

:oops:

Naposledy upraveno: 19/10/17
  19. kočičáci

kočičáci Zelenáč fóra

Jéééj, já o nich nevěděla, díky :D

JJ díkes, už rostou ;)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Strašidelný dům zeje prázdnotou. Myslela jsem si, že nějaké použitelné dekorky mám na farmě v parku a nebo na Bahamce v parku. Tak jsem jedním kliknutím parky zlikvidovala a až poté, když jsem chtěla nějakou tu děkorku použít ve Strašidelném domě, tak jsem zjistila, že ani jedna dekorka tam nepůjde. Takže zaplnění Strašidelného domu bude během na dlouhou trať, protože abych prohlížela stonek, není-li tam nějaká vhodná dekorka, tak na to se můžu opravdu vykašlat.

Silwin a GordonSargent tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.