Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Na děsivku vždy přijdu jen díky tomu, že tam chodím sklízet dekorace.
    Takhle mě to aspoň upozorní, a navíc je to moc hezká změna :)

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Něco zbylo i na příště !
    Kdo nedělal akci,má zatím smolíka!:cry:

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tentokrát děsivka byla dlouhá, tak by se časové úkoly mohly splnit. Budeme si muset počkat až bude zase nějaká delší, protože se dvěma chlívky, pokud ještě se k nějakým nedopracujeme, bude trvat dlouho. Pěkný den všem.;););)

k.vitek, Apachie1 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

mamča50
    V dnešní době bonusů ti budou stačit i ty dva chlévy.Když k tomu aktivuješ okamžitou sklizeň,máš za pár minut hotové oba časové úkoly! Ale není to nutné. Úplně stačí použít třeba nějakej booster úplňkové sklizně. Jistě jich máš v liště hafo! ;)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já si z úkolem chvilku počkám, až budu mít dost krmiva:p a pak pustím okamžitou sklizeň chlévů, není kam spěchat, stejnak je z děsivky vše hotové, tak tam bude jeden úkol chvilku překážet, nu což, je jich tam víc, ale ne z děsivky, na které nemám nová zvířata a stromy, tak bude další, nic se neděje

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  6. 14087

14087 Titán fóra

Proto jsem psala, že do akce jdu :D že určite bude potřeba do dalších úkolů, jako to bylo s Cucou :D

-Jara05- a lacrima tohle ocenili.