Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

přiznávám, že taky zapomínám...
    ...těch akcí je najednou moc -.-

EDIT: Mám pod ikonou Bubu (ehm "Děsivá noc") ještě poslední úkol "Doktor Adnap zasahuje" (dokončeno 97 %)...
    ale zjistila jsem, že mám ještě v Zahájených 2 akce, které jsou pod jinými ikonami: Děsivé arboretum (dokončeno 75 %) a Houbový les II (dokončeno 58 %)
    Tak to můžu pokračovat vesele dál a delší bubu-akce by se hodila i příště ;) Jakože víc než 24 hodin.

Naposledy upraveno: 17/12/18
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Děcka, nezapomeňte přesadit na hřbitově ;)

Janina0971, Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som už dal dlhodobku lebo som zabúdal na zbery.Plnil som stodolu,lebo úlohy mám všetky splnené;).

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Jj, dávala jsem okolo 9 h večer :) osmihodinovky

jindrasofr, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. coneznam

coneznam Osvícený autor

Prodloužená děsivka a žádná soutěž na ní??? To bych se tedy divila.o_O

k.vitek, Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

No aspon dopestujem co chybi pokud neco jeste nedaji xD

Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dva nové úkoly v družstvu, nový strom a nová výrobna k pořízení nestačí? Stačí se podívat sem 8)

evik.chemik a ღSisinkaღ tohle ocenili.
  8. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

precizní věda se dá koupit v Jackově obchodě,pokud se nemýlím

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. Skali

evicka435 - pokud je to dotaz, tak ano, pořídíš ji v Jackově obchodě. Pokud je to odpověď někomu - nenašla jsem komu o_O
    Precizní věda

Honzulka05 a jirinasinova198 tohle ocenili.
  10. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Já si myslím, že když je tak dlouhá děsivka, tak nás bez akce nenechají. Počítám tak ve čtvrtek. Myslím si to podle kalendáře jak je to tam napsané, no uvidíme.

jirinasinova198 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už se těším na teo vylepšení,ale ten strom a tu výrobnu asi nebudu mít věci a hlavně mě čeká zase pěstovačka nové rostliny

jirinasinova198 tohle ocenil(a).
  12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak základem úspěchu je:
    1) Mít pokud možno plnou stodolu (v požadovaných původních komoditách splněno)
    2) Vypěstovat ječící tykev v počtu minimálně 900 ks a vrazit ji v Jackově obchodě do Montovny černého světla.
    3) Vypěstovat ječící tykev v počtu minimálně 1200 ks, vyrobit z Montovny černého světla minimálně 10 ks žárovek černého světla a oboje proměnit se starými komoditami za Břízu soumračnou
    4) Body 2) a 3) případně dle libosti několikrát zopakovat (není nutné).
    5) Vypěstovat dále ječící tykev v počtu minimálně 4200 ks, sklidit minimálně 385 ks jehněd soumraku a minimálně 210 žárovek černého světla.
    6) Dodat vše do obou úkolů (pakliže platí bod 1).
    Sice jsem to přesně nepočítal (tabulku v excellu však mám), ale myslím, že 7 dní děsivky na splnění nových stálých úkolů by mělo stačit (z pohledu hráče s dostatečnými cca 10000 zásobami děsivých rostlin). Naštěstí mám staré úkoly za sebou a nechce to žádné zdroje z dlouhodobé svíce, takže by to mělo vyjít. A hráčům, kteří zásoby nemají, přeji, aby se jim je podařilo úspěšně doplnit. Koneckonců jde přece jen o nové "stálé" úkoly, takže spěchat se zase až tak nemusí.

13. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Montovny černého světla. no asi sem slepy ale v jackove obchode nic takoveho nemam

14. 12Orol

12Orol Perspektivní autor

Ako sa po slovensky volá montovna černého svetla? Nejak ju nemôžem nájsť v Jackovom obchode...

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

jirinasinova198, 12Orol a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Já ju mám hned na začátku 3 řádek vedle temné světlušky

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pripominam ze mezi body 1) a 2) udelat zaseti nez se vrazi do montovny... ale navod od jan.svatek je presne to co pomaha vic nez dlouhy popis, pak se clovek vyzna v poradi co a kolik :)

18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Obrázky snad pomůžou těm, co nečtou FAQ.

19. Vendy7676

Vendy7676 Pisálek fóra

Kde najdu žárovky

20. Skali

Vendy7676 - těžko říct, já je mám v šuplíku.
    Pokud hledáš ale žárovku černého světla, to je produkt nové výrobny Montovna černého světla (dostupnost Jackův obchod)
    montovna01.png