Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No koukám, že Kaolín je nějak na číslo 4 zatížen, akorát u položky 1 až 3 asi neměl dost času. Ale co položka 24,25,26?;):)

kaolín11, Y_n_O a Apachie1 tohle ocenili.
  2. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Když už píšete o těch boosterech úplňkové sklizně, fungují i na akční kvítí na děsivce? Ne že by mi to bylo nějak moc platný, bo jich mám za celou dobu svého hraní pouhých pět kousků, bedlivě střežené a schovávané pro "strýčka příhodu"

Apachie1 tohle ocenil(a).
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

radyn.m: nefungují - bohužel. :oops: já jich mám 7 a to už jsem jich cca 10 použila.;)

Skali a radyn.m tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jak se připravovat na tohohle kraťasa mezi nocemi? Nezapomenout že začíná v 10,00 a končí následující den ve 22,00. To je tak to nejdůležitější, jinak se toho moc nesplní ani nenapěstuje.

5. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Alespoň pár rostlinek a děsivých tvorů do úkolů... Kdoví kdy se mi zase podaří být na akci doma, tak toho musím využít...nejvíc mě brzdí nedostatek kaktusových svící...Mám jen dva stromy a vzhledem době růstu toho moc není...Ale co, není kam spěchat....

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jupí našel jsem [​IMG] tak aspon bude do čeho píchnout bo [​IMG] když mám v práci tu nucenou dovolenou

7. MatysekKamilek

Tak to mám na hodinu, co dělat, než zjistím, kolik čeho a kde ..... abych měla zásobičky všude na svém limitu .... :)
    Ještěže nesmrtelnost v rybičkách si vyplácám dneska, oni ty levely nad 1000 tak rychle nejdou .....

8. rosea50

rosea50 Pisálek fóra

Tak na děsivku se těším, napěstovat toho potřebuju mraky... no ale za ty dva dny se moc nestihne, když mám na práci na poli jen chvilku ráno a chvilku večer, ach jo.....nevadilo by mi, kdyby se prodloužila až do neděle :)

9. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Prodloužení by nebylo marný,ale úplněk taky netrvá 4 dny;)

k.vitek, Y_n_O a evainfo tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) no alespoň něco připěstovat do mlýna pro ty nenažrané potvůrky a hlavně nezapomínat přes den sklízet :D

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No, když ještě neusnu, možná se zúčastním, mám velké resty a MatýskoKamilkové se nemám čím chlubit; tak nějak jsem si uvědomila, že su vzhůru od nedělního rána. Jak nic nemusím, enem pěstuju, melu, skládám a čučím na blbiny a kuchtím, čas je opravdu relativní veličina.
    Asi to pudu dospat, ať jsem na tu noční plochu připravená xD

12. MatysekKamilek

Tak děcka, za 8 minut otvíráme ..... ;)

Y_n_O a Peto121 tohle ocenili.
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No hlavně že jsem tu včera machrovala, jak nemáme zapomenout, že se otvírá v deset. Jasně že jsem zapomněla.

14. nolina22

nolina22 Pisálek fóra

Ahoj,
    dlhšie som nehrala tak som trochu mimo, našla som v stodole nejaké remeselné výrobky že bonus zberu na cintoríny pre obilie, Bs na cintoríny pre kvety... Ako zistím čo je na cintoríne obilie, kvety atd...? Pod každou položkou na siatie mám napísané len že desivý produkt.

Edit: Ďakujem Skali

Naposledy upraveno: 25/3/20
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

nolina22 - ahoj, u slovenských popisků je bohužel chyba. Žádali jsme již dávno o nápravu - zatím jsme se nedočkali. Takže bonus pro všetky cintoríny znamená bonus pro všechny plochy. V "desivom svete" máme jenom desivé rastliny event. při akcích akční rostliny.
    Budu tu chybu znovu reportovat - třeba se jednou SK hráči nápravy dočkají ;)

Y_n_O, nolina22 a Peto121 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Ještě pár kousků cerebrokolice a podivné mucholapky a odfajfknu další úkol. Pak už tam toho moc nezbývá, pokud zase něco nepřidají.

Jsem na sebe pyšná, že na ten hřbitov chodím pravidelně ;) Ale nebýt mého vzoru, MatýskoKamilkové, tak tam mám furt eště úkoly z pravěku farmy 8)

Naposledy upraveno: 26/3/20
    MatysekKamilek, tykadlo a k.vitek tohle ocenili.
  17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Já jsem v Družstvu přes mobil hledala jak divá a nemohla jsem najít žádný úkol pod Strašidelnou dýní... tak jsem přesedlala na noťas a hledala a hledala... a já mám asi všechny Děsivé úkoly hotové o_O

EDIT:
    Yoničko, právěže ty mám taky o_Oo_Oo_O

tykadlo, naruto2002 a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Y_n_O

k.vitek: sousedko krajanko, a máš postavené arboretum a zvěřinec? To je v normálních úkolech, u těch bubu to nenajdeš...

EDIT: tak střádej na časy příští do stodoly :)

k.vitek tohle ocenil(a).
  19. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Vzhledem k tomu, že na hřbitově už máme celkem dost druhů stromů, zvířat a už i výrobny, bych ocenila, kdyby to bylo rozděleno i ve stodole. Vše je pod názvem děsivé předměty a nemám v tom přehled:wuerg::p Také jsem se koukla jak jsem na tom s Děsivými úkoly v družstvu. No je jich tam požehnaně a vesměs dodělané jen zčásti:D Já si totiž vyzobu jen to, co se mě hodí. Teď pěstuju zásoby rostlin na krmení pro moje nenažraná bubu zvířatao_O Nejvíc teď oceňuju, že jsem si cca v září koupila dekoraci Jeskyně Polterdýně a ta mi každý den dává na 10 hod +1 ze stromů, zvířat i rostlin. Docela to přibejvá:p

Peto121 a k.vitek tohle ocenili.
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak původně jsem myslel že udělám děsivej zvěřinec a arboretum---nakonec mám jen ten zvěřinec a doplněný stavyxD

no arboretum počká;)----malilinká vlaštovička[​IMG]

Y_n_O tohle ocenil(a).