Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:D:D:D kdybych si toto přečetla včera, tak tady teď nemusím panikařit, kde vezmu dekorace do Větve, kterou jsem získala dokončením úkolu Slizká úklidová služba. Už jsem chtěla listovat v O+D. Ale je to zbytečné, když můžu zajít do Jackova obchodu... ehm, stejně to tentokrát nedokončím, protože mi plněním družstevního úkolu ubylo děsivých rostlin... a tak něco maličko napěstuju teď. A holt dokončím příští 24hodinovku. Snad 8)

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Zapomněl jsem že probíhá děsivka,přišel jsem na to před tím než jsem se kouknul na fóru,no ani se mi na ty 2 hodiny chodit na tu děsivku nechce sice udělám si malý úsek na farmě protože mám malý kašlík,ale to snad přejde,jen sem se šel se sem podívat,ale hlavně se divim,jen kvůli OaD že mi sousedka poslala dárek na děsivku a já : A jóóó ana je děsivka,samozdřejmě se na ni zastavit do 14:00 ještě můžu,jen abych sklidil a zase zasadil

coneznam, vilm4 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

k.vitek: dle kalendáře by měla být ještě jedna za 14 dní :)

coneznam a vilm4 tohle ocenili.
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už 20 minut před koncem jsem zasadila něco na příště :p

coneznam a vilm4 tohle ocenili.
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Takhle krátká děsivka byla slušně řečeno na prd.

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-pechfógl- byla, ale zase na druhou stranu, kdo potřeboval na hřbitov kvůli O/D, tak mohl. Většinou bývá brána zavřená :)

7. hroudov

hroudov Vévoda fóra

no za tak krátkou dobu nestačim vůbec nic napěstovat, měla by být delší

coneznam tohle ocenil(a).
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No ale děsivka byla vždycky na 24 hodin, když nebyla akce. Tak co brbláte? xD Navíc, jak píše MatyskoKamilková, za dva týdny máme repete...

9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ááááááá jááááá su jelito. Zase jsem zapomenul vytáhnout ty tajemné hřbitovní sazeničky.

10. MatysekKamilek

Bezejmenný: nic si z toho nedělej, tak příště... zapomínám kolikrát, co jsem chtěla na farmě udělat a to jen změním plochu tj, během 5 vteřin, tak se vrátím zpět, chvíli do toho zírám, odhlásím, a zítra je také den.... A TS a TCH? Na všechny zapomínám pořád.

11. coneznam

coneznam Osvícený autor

Nevím, zda je víkendová děsivka výhrou, obvykle mám práce nad hlavu a zapomínám sklízet, ale je super, že je jeden a půl dne. No, vzhledem k tomu, co potřebuji pěstovat se už těším na nějakou prodlouženou, snad bude kolem dušiček;)

12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jéééé, a já jsem zítra spoluorganizátor sokolské oslavy u nás a v neděli jedu na otočku se proškolit do Prahy...
    Tak budu muset vzít s sebou notebook o_O

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. MatysekKamilek

Tak mi chybí 15 svící... seznam dekorek do stonku jsem dohledala o pár stránek zpět.... Příště už budu pracovat na stonku. Stromky dostaly ponožku a vrtuli...
    Zasetá Zařící plíseň a Ponurý květ... Nic delšího na hřbitově zatím není.

k.vitek tohle ocenil(a).
  14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

o_O tak jsem zvládla nakonec 2 dekorace do stonku Děsivá noc 3.
    Ještě mi zbývá dopěstovat jedno kvítko do poslední dekorace Nadpřirozená dodávka (je tam studna).
    Tak snad už konečně příště 8)

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jj visím na montovnách snad příští děsivku to dodělám kvítí je napěstováno v hojném počtu a pak nějakej stonek musím ještě dodělat

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Děsivá noc bude celej měsíc! Už se těším na novinky!8)

k.vitek, babicka72 a zahradnice4 tohle ocenili.
  17. maminka78

maminka78 Stálice fóra

To je super,celý měsíc říjen děsivka!!!Jestli to bude pravda ;)

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  18. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Koukám jako blázen viz kalendář

kaolín11 tohle ocenil(a).
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Je li to (jelito ?) pravdivá informace, přísahám při všem co je mi svaté, že ten hřbitov servu a budu si natahovat budíka i na buburajčata :)

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No, čekají nás nějaké strašidelné akcičky a také kalendář, tak se máme na co těšit :D