Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Děcka, jelikož je ke konci měsíce avizovaná akce Obchoduj-daruj, tak si nezapomeňte stáhnout do lišty věci, které chcete měnit ;)

2. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Neviem ako vy, ale ja mám kopec nedokončených úloh v družstve a z Jackovho obchodu nemám takmer na nič dopestované a to robím čo môžem ... ide mi to tam veééľmi pomaličky :oops:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. libakos

libakos Polobůh fóra

Věnovala jsem se větrné akci , vláčku a až navečer jsem si všimla že máme děsivku.Nevadí, vše mám hotové a pěstuji jen do stodoly tak aspoň jednou sklidím a poklidím zvířátka:pA nezapomenout něco nechat v liště na O a D;)

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

libakos, já jsem sice o děsivce věděla, i jsem jako správný Hujer aktivovala booster +2, ale pak jsem se začetla a teď marně přemýšlím, kam patří ty plodiny, co mám na polích xD

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Vzhledem k tomu že nám RT kdysi udělalo radost a plevelem si zahltili jinou oblast, můžeš to nechat na příště ,ušetříš si karpály nebo kombxDTo bylo snad to jediné nej co nám doposud nadělili:pFakt už blbnu,ono to končí až zítra

Naposledy upraveno: 14/7/19
    Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Y_n_O

libakos: Máš pravdu, teď nebudu přemýšlet nad tím, proč jsem to pěstovala, budu přemýšlet nad tím, kam se to hodí. Dík xD

Naposledy upraveno: 14/7/19
    Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Noo, děcka, já lama jsem sice o děsivce věděla, ale totálně ji zazdila! Vím o ní asi hodinu. Super ne? No tak aktivuji bonus +2, je na 24 h, tak za zítřek něco dopěstuji. Poslední úkol v družstvu chce jen svíci a zvěř, zbytek mám. Takže jdu pěstovat do stodoly.

k.vitek a Y_n_O tohle ocenili.
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Teď nevím jestli ten ovčín pro nemrtvice získám ještě tuto děsivku,nebo až příští,ale tuhle bych to už jsem chtěl mít hotový,už na tom dělám od minulé děsivky :p:p

jesterka74 tohle ocenil(a).
  9. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Skali, čo keby sme Ti sem zavesili tel.čísla a Ty by si nám len prezvonila, že desivka začalaxD:music: (slušne ma niekde pošli)
    tiež som začala až okolo tretej, ale už dva dni sa trápim na kolese nešťastia a konečne padol bonus +200 so stodoly, pri desivke sa hodí..do druhej som možno tu;)

10. Skali

DANKA722 - no, to by šlo, ale než bych vás všechny obvolala, už by bylo po děsivce xD

11. MatysekKamilek

Skali: tak odeslat hromadnou SMS .... začala děsivka xD

dingičko tohle ocenil(a).
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jak jsem na farmě jen jednou za den, tak to pravidelně zapomínám. Včera jsem si v klídečku zasadil Dýni, že mám čas a můžu sklízek jak je potřeba a sklidil jsem ji až dneska ráno.

Ale zase mi to nijak nevadí, víc šedin než teď už z toho mít stejně nemůžu.

13. boruvcicka

boruvcicka Pisálek fóra

ahoj farmo, mám ŽÁDOST : nemohla by ta měsíční pole mít možnost těch 3× silnějších polí?, když už je odemčena pár hodin potažmo dnů. moc prosím . Petra :inlove::inlove:

k.vitek a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Skali

boruvcicka - ahoj, o tom rozhodují pouze tvůrci této hry a ti mají evidentně jiný názor ;)

malanek70, Honzulka05 a jesterka74 tohle ocenili.
  15. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Výběh Hrůzného rajčeho jsem získala horko těžko,ale chci se zeptat jestli má vůbec nějaké využití pls ? V Družstvu jsem dodávku v úkole neviděla,ale prolézat vše by bylo na dlouho :) .V Jackově obchodě požadavek taky nevidím,poradí někdo prosím? Díky předem

16. MatysekKamilek

jestěrka74: zatím žádné, ale pro jistotu si nějaká nasysli, nikdy nevíme, kdy se RT splaší a hodí nám je např. do akce... Pak se to hodí... ;)

jesterka74 a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Y_n_O

MatyskoKamilková, máš pravdu. Já jsem třeba minulou akci honem honem stavěla slizovou výrobnu, abych měla sliz do akce, protože úkoly v družstvu jsem zatím neplnila, tak jsem ji nepotřebovala. Teď už mám vyrobeno do zásoby, i černé žárovky jsou na poličce pěkně vyrovnané, Hrůzní Rajčáci na sebe taky vrčí v kotci v koutku stodoly :-D
    A musím se ti pochlubit, zlikvidovala jsem skoro všechny zbytky úkolů na Houbový les, jen ten poslední (II) ještě čeká, chtějí tam plodin moc na můj vkus xD A taky jsem dokončila Prokletí mumie.
    Ještě toho čeká hodně, ale už se lepším, po těch letech xD

Naposledy upraveno: 15/7/19
  18. MatysekKamilek

Y_n_O: Tak tak, přesně tohle jsem myslela... kamarádka na tom byla úplně stejně :) Také honem dodělávala sliz.
    Páni, jde Ti to pěkně....
    Mně zbývá stále poslední úkol: úklidová služba - nestavit se cestou z nákupu u švagrové, tak nechybí zvěř, jen svíce. Takto chybí 1 čičivíla, 10 pošlých ovcí, 90 svící - stromek dostal fusekli, bo od vrtulí letadla dost fučí...(tento měsíc střádám bedny na překvápko až do 1.8., doufám, že v nich nějaké potvory a svíce budou. - v jedné může být jedna a v druhé až 3 ks.) Na Vánoce zkusím od října a rozdělám si je 24.12. ráno u Popelky - už 3 roky po sobě dávají tu černobílou o půl sedmé, malá vstává okolo šesté, to stihnu :music:)

danielka0000, kiki2305 a Y_n_O tohle ocenili.
  19. dingičko

dingičko Obyvatel fóra

Tak to sa mi naozaj len zdalo, že niekde v družstve potrebujeme to desivé rajče ?? Ale pestujem ako Y_n_O.
    Škoda, že děsivku odomkli a šup už aj zamkli, to stále niečo rozrobím a pri ďalšej už neviem kde som skončila :oops:xD

MatysekKamilek, Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. MatysekKamilek

dingičko: používám možnost zatrhnout "oblíbené", vždy si pak jen odkliknu záložku a vím, na čem právě pracuji... :)