Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

kde koupím nebo seženu dekorky do posledního děsivého stonku - stálý úkol -úkol hotov a Jack je taky nemá

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mija.kecka
    ahoj, dekorace do Řady na magickém stonku "Děsivá noc 3" koupíš u Jacka
    Nadpřirozená dodávka; To je jeskynní troll!; Mocný portrét; Skákající pavouk

dekorky01.png

Alice a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To by bylo fajn ale nasbírat tolik svící s jejich dobou růstu mi vyjde -možná- do konce roku:(;)

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

dasa1143: Vrtulkuj, půjde to rychleji a při troše štěstí sem tam vypadne z bedny 1 ks... :)

K dokončení druhého úkolu /první mám hotový/ mi chybí: 23 víl, 34 ovcí, 8 žárovek a voaláá 105 svící...:cry:
    Booster na děsivku jsem teď už neaktivovala, je na 24h, to bych dost času nevyužila... Ovšem povedla se kukla + booster a přece jen za 1 krmení 4 nenažraný ovce, to potěší... :music: (na příhodnější chvíli mám schované ještě boostery 2).

kiki2305 tohle ocenil(a).
  5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vrtulkuji jak to jde ale mám jenom dvě a svící zatím 88 ks.;)
    Bedny jsem neřešila, šla jsem to zkusit, ze 43 beden vypadly 2 svíce, lepší než drátem do oka, vzhledem k době zrání:)

Naposledy upraveno: 26/6/19
    Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. alenka0

alenka0 Pisálek fóra

dobry den tak a ted jsem se vytocila na plne obratky uz mi chybel jen skakajici pavouk a mela bych fazoli celou ale z nejakeho mi neznameho duvodu tam mam 2x trolla a pavouk je pryc nemate v tom nejaky bordel?

7. Skali

alenka0 - my ? To vypadá, že jsi se u Jacka uklikla.

8. alenka0

alenka0 Pisálek fóra

neuklikla ja to mam v te fazoli jednoho mam hotoveho a misto pavouka tam mam 2 trolla

9. Skali

alenka0 - tak jestli tě dobře chápu (je vedro, jeden si není jistý...ani já už). Máš ve stonku trolla, chtěla jsi ještě pavouka, ale máš místo něho druhého trolla - v inventáři. A pavouk nikde.
    Není tedy možné, že jsi místo pavouka omylem koupila druhého trolla ?
    blabla.png

Obávám se, že ti nezbude, než napěstovat na toho pavouka.

10. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

já mám všechno v liště, ale do stonku mi nejde dodat, vždy mě to hodí zpět na měsíční pole,
    co s tím prázdným polštářem? taky tam nejde nic dodat

11. satelit

satelit Hvězda fóra

Potvrzuji asi nějaký šotek.

12. Skali

-pipir- alias alenka0 - aha, tak to už chápu. Zdá se, že ve hře řádil nějaký šotek a zpřeházel obláčky

Takhle to vypadá u mě (a nejenom u mě)

blaaa.png

Chyba je nahlášená, takže, prosím, zatím buď vyčkej, než to dá někdo do pořádku.

A ještě malé upozornění -
    nepiš z více herních účtů - je přísně zakázáno vystupovat pod více identitami.
    Rovněž sdělování si přihlašovacích údajů s jinou osobou je zakázáno - porušení VOP !
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: Tak podle kolegy můžeme zkusit zbourat dekorace ze stonku a pak je tam zkusit vložit znovu. Mělo by to jít.

No a kdo má stonek uzamčený, tak až po uzrátí :)

evainfo, Honzulka05 a satelit tohle ocenili.
  13. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

ale já jsem je tam ještě neměla a nejdou mi tam dát
    a to ani po znovunačtení hry

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak jo no nemrtvý ovčím bude až příští děsivku,chybí mi pár stovek ks mucholapky podivné,ale bolcovitky chybí strašně moc jsem teprv na 1 tisíci ze 3 :mad::mad:to je teda ještě práce

evainfo tohle ocenil(a).
  15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám jednu otázku ohľadne desivky na hodinách mám čas 03:59 ale v ozname je napísané,že by mala byť do 27.6 do 00:59 hod.Tak čo je teda správne?Ďakujem za odpoveď.

Honzulka05 a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. Skali

-Kuteno- ahojky, to je jedna hodina ráno. Tedy po půlnoci už bude 27.6. Takže je to správně. V jednu ráno končíme na hřbitově :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-družstvo-
    - chtěla jsem to na ml. farmě vyzkoušet a nešly mi tam taky - vracelo mě to k Jackovi do obchodu. Pak mě docvaklo, že jsem ten stonek ještě nezískala za odměnu v družstvu. Nemáš to také tak ?
    Edit: Splnila jsem úkol v družstvu, zrestartovala hru a dekorky tam normálně jdou.

Honzulka05, Xenie6161 a -družstvo- tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak, děsivka uzavřena, půjdu do hajan, chlap mi ještě vykape oko.
    Stav úkolu: chybí 19 víl, 30 ovcí, 3 žárovky a 105 svící. Ty svíce jsou fakt do Vánoc :oops: A to je vrtulkuji a zuzím, kdyby byla děsivka dřív než by dozrála klasicky. :cry:
    Jinak se pochlapila jedna bedna a vypadl z ní 1 děsivkový booster. Tak už mám 3. (jedné bedny sem tam vypadne 1 a jedné bedny sem tam 2, ale jak se jmenují, netuším.)

18. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-družstvo-
    - chtěla jsem to na ml. farmě vyzkoušet a nešly mi tam taky - vracelo mě to k Jackovi do obchodu. Pak mě docvaklo, že jsem ten stonek ještě nezískala za odměnu v družstvu. Nemáš to také tak ?
    Edit: Splnila jsem úkol v družstvu, zrestartovala hru a dekorky tam normálně jdou.[/QUOTE]

aha nemám, tak to ale ještě získám ten stonek po dokončení úkolu.
    Napřed jsem kvůli tomu podbarvení polštářků myslela, že je to za floreny, pak jsem z diskuze pochopila, že ne, tak jsem jen nakoupila a úkol neřešila.
    Skali moc díky za ochotu i přes moji nepozornost.

19. Skali

-družstvo- to je v poho, hlavně že jsme tomu přišli na kloub ;)

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali ďakujem.Vidíš čo tie horúčavy robia?Vôbec mi to už nemyslí.Slnko robí svoje:D:D.Ešte aj písať som zabudol.Balím kufre a cintorín som už zamkol.

Honzulka05, Xenie6161 a Skali tohle ocenili.