Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Mňa asi vystrie ... RT zase priškrtil padátka?!? Z desivky nepadajú uschnuté lístky, ešte ich potrebujem cez 250 :mad: krucinalhimlhergot

Edit 12:00 (streda): tak ten chliev pre paradajku nemám, lebo som získal až 226/250 uschnutých lístkov ... RT by sa už mal konečne spamätať a produkovať urobiteľné úlohy (kto s levelom do 50 by túto asi tak urobil ?!?!? odpoviem si sám: nula celá nula nič)

Tož ať si takové RT strčí tam, kde slunce nesvítí >:(:mad:

Naposledy upraveno: 22/5/19
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pteranodon: ještě tam patří fagot, nochamel a hromtěťuk - krucinalfagothimlhergotnochamelhromtěťuk... Pokud jde o citaci z Víly Amálky. Taky nemám oranžové lístky, ale ještě nejdu spát, dopoledne nebudu mít čas, ten nový bubuchlívek chci...

Jonsdorf, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem stihl akorát udělat děsivé úkoly, než to spadlo, doufám že je mám hotové. :sleepy:

[​IMG] [​IMG]

maribeja, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Co je tohle za časomíru u KAKTUSOVÁ SVÍCE ??? To je nějaká chyba,vždyť ji nesklidím ani 1x za akci děsivky :eek:

Tak snad to není chyba,ale vtip ? Viz. ZDE : #146

Naposledy upraveno: 21/6/19
  5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

to není vtip, to je fakt ... a je to tak od zavedení této "svíce" do hry ... ;)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Sazim vzdy na konci akce a sklizim na zacatku, vytrhnu a akci jedu bez nich... jen zabira pole a nesklidi se, takze to delam naopak :)

7. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

prosím o radu,kde se dá sehnat výběh děsivého rajčete,děkuji,jo ale jen základní stáj nemám,žluté hrůzné rajče mám v liště a nevím ,kde a kdy jsemk němu přišla,jo a v jackově obchodě není,v ůkolech jsem taky hledala a nenašla

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evicka435 - Výběh hrůzného Rajčeho jsme získali v nedávné akci Rajčeho výprava (klikni)

Edit - žlutý upgrade je rovněž z té akce, na kterou jsem ti dala odkaz (Rajčeho výprava). Nemáš ten základní výběh někde na ploše měsíčního světa ? Nebo zastrčený ve zvěřinci někde na hřbitově ?

9. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    všechno jsem prohledala,žlutý upgrad mám,základní jsem zatím nenašla tak nevím,akci jsem snad musela dokončit když mám žlutý výběh,ale ani na ploše ani v liště ani ve strašidelném domě tak jdu ještě jednou vše prohledat jestli nejsem slepá a moc děkuji za radu,už jsem nevěděla z čeho se dal získat

aha ještě jsem zapoměla na zvěřinec /mám dva/ a tam je!!!!díky moc za ochotu ,sláva

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 22/6/19
    evainfo a Skali tohle ocenili.
  10. Skali

evicka435 - to je fajn, že jsi Rajčeho našla :)

Nepiš víc příspěvků bezprostředně za sebou. Když potřebuješ něco ještě do příspěvku dopsat, klikni u něho na možnost "upravit", příspěvek se otevře a ty tam můžeš dopsat, co potřebuješ.

kohoutek.png

11. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

dobře,díky,tvoje mrkvička - gymnastka mě inspirovala a jdu taky na to ,beztak už mě bolí zadek

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Protože mám napěstovanou akční, dala jsem bubu kytku, pustila Jacka + booster na půlnoční sklizeň, doufám, že dojedu i úkoly v dužstvu a i doplním zásoby.... Nebo spíš posunu zásoby blíže k limitu, co jsem si "vysnila" ...

13. domina.vlasta

domina.vlasta Pisálek fóra

Lidičky pomozte, mám aktivní řádek ve stonku 3 děsivá noc, ale nevím, kde sehnat k němu ty věcičky jako Mocný portrét, skákající pavouk, , nadpřirozená dovávka a to je jeskyní trol!!! Díky za pomoc.

14. Skali

domina.vlasta - ahoj, zakoupíš v Jackově obchodě ;)

Honzulka05 a domina.vlasta tohle ocenili.
  15. domina.vlasta

domina.vlasta Pisálek fóra

Skali

***odstraněna zbytečná citace
    Aha, dík...jdu to prohledat - to mě nenapadlo :)

Naposledy upraveno moderátorem: 23/6/19
  16. Skali

domina.vlasta - nemáš zač ;)

Pokud reaguješ na příspěvek přímo nad tvým (jako teď), nepoužívej tlačítko odpovědět (odpověď s citací). Začni psát nejlépe do nového příspěvku a dotyčného (mě) jenom oslov.
    Děkuji

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak už zase doplňuji stodolu o to, co jsem dala do nových úkolů, dlouhou děsivku já můžu :p

Honzulka05 a satelit tohle ocenili.
  18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já se konečně dohrabala k druhému Bubuzvěřinci :) - zatím jen v základu, ale třeba ještě něco přibude.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

prosím poradí mi někdo ,kde získat nemrtvou ovci?

20. Skali

kopretina1976 - ahoj, ovčín pro nemrtvé ovce zakoupíš v Jackově obchodě

ovčín.png