Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak to mám smůlu, snad někdy příště. Děkuji za vysvětlení.:p;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

MatyskoKamilková, mám splněnou Neposlušnou školu :)

4. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Ahoj farmáři a farmářky. Delší Děsivou noc vítám. Zajisté se najde práce ještě dost.

Helena1313, Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. dementos.dementni

dementos.dementni Aktivní autor

Huráááááá.
    Konečně mám VŠECHNY děsivé úkoly v družstvu hotové
    a to včetně obou pro zvěřínec.
    Tak a jde se syslit do stodoly.
    deMentos

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nemam ten ukol na stavebni plany, ale nepotrebuju ho, tolik zvirat nemam na plose... ale udelal jsem si do zalohy pro oba desivy plany na plny rozsireni, takze uvidime - treba doplnim chlivky jen proto, ze nezabiraji volne misto kdyz uz stoji tyhle obri a nejsou plne... ale to krmivo, to je hlavni kamen urazu...

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tassadar11: pravdu díš. Mrtvovce žere jak prokopnutá a víly asi za chvíli nebudou ani lítat, když to všechno zpucují... a to tvoje fialový prostěradlo se taky nijak nehamuje... ;)

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Y_n_O: super, je tak dál :):inlove:

U mě dnešní odpoledne u babičky, tudíž bez netu je znát, minimálně jedna otočka chybí.
    Stav úkolů: poslední padátka 142/240... to už snad ráno dopadá.
    Družstvo: Arboretum ..... 98%
    Zvěřinec......... 77%
    Ultrafialový ..... 96%
    Venčení psa...... 79%
    Zbývají dva dny. Pak až za cca měsíc.

9. elen45

elen45 Magnát fóra

dementos.dementni taky jsem včera dodělala oba úkoly- takže vše hotové, takže pěstuji hlavně to co ty potvory sežerou

10. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Beru častěji děsivku na pár dní jsem naprosto spokojená konečně dodělané 3 úkoly zbývá děsivý zvěřinec, arboretum hotovo 82% to jde ...akce vynechána. Pokud se ještě podaří dodělat doktor Adnap 92% hotovo dodělám rulík a pak hurá jen 2 úkoly a oba už jsou tak na 50% hotové konečně se povedlo s tím vším pohnout :p:p:pjen kdyby ty potvůrky tolik nekradli z krmiva nějak se to ztrácí asi díra ve skladu...:DJanča

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já většinu děsivých úkolů ignoruji, snažím se vždycky jen o ty užitečné - Houboles, arboretum a teď zrovna bubuzvěřince. No, s úspěchem spíš střídavým, bubuzvěřinec mám jen 1 (ovšem rozšířený! ;) ) a ten druhý určitě nestihnu. Mám přiliš skromné stádečko mrtvovcí a nedosti surovin na další chlívky. Ach jo, tak zas budu paběrkovat v bednách a jednou za měsíc krmit ty potvory SK, aby rychle přibývaly :sleepy:

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Rovněž ignoruji ,-)))) teď mám oba strašipaneláky (bez rozšíření). Mám na ně, ale kdoví co si na nás vymyslí příště, tak syslím ,-)

13. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj,kde se nechá sehnat žárovka černého světla? Díky

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Janazape...
    Výrobu pořídíš zas a jen v Jackově obchodě hned na první straně...

Naposledy upraveno: 19/3/19
    Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jejda, ten týden utekl a dnes děsivka zase končí, škoda, mohla by se na tak dlouho otevírat častěji :music:

16. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Jonsdorf ... kde na první straně? Nikde jsem tu žárovku neobjevila ,ani z čeho se dá vyrobit? :sleepy:

17. Štika

Štika Mistr fóra

Bubu zvěřince a arboreta na ploše po osmi kusech,jen u bubu zvěřince chyběly čtyři kladiva musela jsem zasadit květák ale naštěstí dopadaly. V družstvu pár úkolů dokončených a namleto krmení do zásoby pro ty nenažrané vovce,ještě jsem stihla něco nasyslit do zásoby ,protože nikdo neví co bude následovat a jaké překvapení nás čeká na hřbitově příště.
    Teď jen nezapomenout před druhou nasadit a připravit děsivku na příště.
    jana.zape
    Jmenuje se to montovna černého světla hned vedle světluščího doupěte.

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

evoku: No, to by mohla. Třeba kalendářní úplněk máme už ve čtvrtek.....;)

Sovinka a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

jana.zape

20. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, oba zvěřince na ploše, jen chybí 45 rudých ok, ty dodám v příští děsivce. :)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.