Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. santava

santava Pisálek fóra

Poprosím Vás , kde najdem sliz

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

santava - ahoj, sliz je produktem děsivé výrobny Slizký mlyn (klikni)

3. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Děsivý zvěřinec je zatím na nic.Těch pár stájí,které každý má kvůli úkolům,snadno uplacírujeme po koutech na ploše.Leda!Leda že by se někdo nudil,pěstoval na krmivo,krmil ty příšerky a čekal,až se to bude hodit.Protože prodat se nic ze hřbitova nedá.To by nám hygienici dali!

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

vilm4 teď je třeba zvířat spousty, ani nevím, zda splním úkoly na zvěřinec, už aby byl a ušetří se místečko, které se na hřbitovních plochách opravdu hodí. Škoda že nejde prodávat a kupovat, hned by bylo veseleji, ale zas na druhou stranu, každý svého štěstí strůjcem, co si udělám, to mám
    ;)
    Edit: kontrola stodoly a děsivá zvířata na otevření zvěřince mám, jupííí tak to půjde rychle

Naposledy upraveno: 13/3/19
  5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak otevřít alespoň jeden zvěřinec (za splnění všech 3 stupňů v posledním úkolu) se mi podaří hned na začátku, zda otevřu i ten druhý (za splnění všech 3 stupňů v předposledním úkolu), závisí na tom, kolik vlastně mám stromů "krvavý dub" (chybí mi zatím nepatrných 41 sazenic krvavého dubu). Vzhledem k tomu, že doba růstu děsivých stromů (s výjimkou poněkud ujeté svíce) je krátká, do konce děsivky budu mít na ploše oba zvěřince a je reálný předpoklad, že i druhý úkol na rozšíření obou zvěřinců budu mít splněný.
    Aspoň v děsivých stálých úkolech mám rád "čistý stůl" (= splněné všechny dlouhodobé děsivé úkoly), když už to "kompletní splnění" je u úkolů závislých na "podivuhodnostech", "šlechtěncích" či astronomických počtech "expertních rostlin" poněkud problematické.

kiki2305 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Zvěřinec I. splněný celý úkol, Zvěřinec II. splněná 1 a 3 celá 2 jen stříbrný, stromy a plodiny zatím nedám, uvidím, jestli budou plány stačit aspoň na nějaké rozšíření, kdyžtak bych ještě 2 zlatou udělala
    :p
    Edit: tak víc dělat nebudu ze Zvěřince II. bo plány jsou stejné, jako na ostatní zvěřince a těch mám dost
    :music:
    Chybí mi jeden zlatý slot na strašidelnou kyticí, obsadila jsem to produkty na zkrácení SH a nemám ji kam dát, kdy už nám RT ty sloty přidá? asi již brzy
    xD

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Hezké domečky. Povedly se! Hned bych se nastěhovala ;)

8. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky - rudé oko - co to je?
    Prosím

Skali děkuju - dá se koupit v Jackovým obchodě?

Už jsem to našla - strombola nebo úkol v družstvu, stejně jako uhlíkový dub.
    Tak tedy to bude na dlouho.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. Skali

10. kastrolek

kastrolek Pisálek fóra

ahoj ,poradíte mi kde mám vzít žárovku černého světla abych si mohla pořídit břízu soumračnou?

11. Skali

kastrolek - žárovka černého světla je produkt děsivé výrobny Montovna černého světla (klikni)
    Pořídit si ji můžeš v Jackově obchodě.

12. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Zvěřincový úkol hotový ani to moje stodola nepoznala, druhý s těma plánama ani dělat nebudu i když teď ty zvěřince mi jsou k ničemu, zvířat mám od všeho přes 1000 to je můj limit, takže už jsou v liště a je jim tam dobře.

-viliem- a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Honzík59

Honzík59 Pisálek fóra

Nemůžu nikde najít,kde použít temnou energetickou tyčinku.Poradíte,prosím,děkuji :)xD

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tuto akci vynechám zabírá i farmu a to nechci není čas. Druhou souběžnou jedu a pak si budu měsíc vrtat hlavu kam s těma novejma pokladama :wuerg:. Stabilně ponechám pavouky že se potvory nešlechtí už dávno RT asi zachráplo pár let. Čus bus líbí se mi akce je to hned na couračkový nebudu mít náladu po 12tkách a že jich bude. Ať vám z polí leze jenom to co má.

15. davidson00

davidson00 Baron fóra

Honzík59 ahoj, energetickou tyčinkou nebo superkem budeš probouzet postavy do další práce, klikni probudit a nabídne se ti tabulka a tam se rozhodneš, zda dáš energetickou tyčinku celkem 90 ks, nebo 2 ks SK, ahoj a příjemnou hru

16. Skali

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zase až tak morbidní nejsem abych se tam stěhoval, zvěřinec mě zatím nechává v klidu. Dnes a další dny je práce na celé farmě dost ,-))))

-viliem-, Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kam se nechceš stěhovat? Mně teda morbidní připadá i Mrač, ale kupříkladu do Hrobu bych fakt nechtěla.

19. law222

law222 Rádoby autor

Ahojky,chci se zeptat,z čeho je ta jehněda soumraku? Nemůžu to nikde najít.Díky za radu.

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jehněda soumraku je plod břízy soumračné a tu koupíš u Jacka.

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.