Děsivá noc / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 9/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Jedna nová úloha hotová a do druhej mi treba dodať 25 žiaroviek a budem mať od bubu úloh pokoj kým nedajú druhú.Pestoval som do stodoly a už som to tam zabalil a zasadil do ďalšej desivky;);).

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem se posunula ve dvou úkolech celekm slušně dopředu, takže pokud bude příště 2 denní děsivka, mohla bych jeden dotáhnout do konce, ten druhý potřebuje ještě 80 fialových potfor. :cry: Pak mi zbývají ještě 3 úkoly. A mám vybrané všechny recepty... ty ovšem jen pro dobrý pocit. :music:

3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já mám úkolů strašnou hromadu, ať splním co splním, není to nikde vidět (ty úkoly na otevření nové plochy jsou tedy příšerně hladové, plnila jsem jen cestičku k vylepšení a teď na to koukám vyloženě nerada, kolik zvířat, stromplodů to chce, mimo jiné).
    Nicméně něco jsem někam nastrkala, nechala jsem si na slizový mlýn, kdyby byl někde náhle potřeba sliz ( k úkolu na sliz se dostanu přibližně na svatýho Dyndy), a samozřejmě jsem úplně zasklila čas konce akce, vůbec nevím, co jsem měla na plochách, večer těstě před časem na antibiotika tam lezu a zámky... jojo, zamykat přede mnou vlastní plochy :cry::D, a to jsem chtěla vyndat stromy, dochází tak nějak úplně všechno - ta nedojedená zvěřina, to je teda bubuspolek tam...

4. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Sovinka, to máš dobré, takých zamknutých plôch ešte bude:D, pozerám, že hráš o okolo 5 a niečo rokov kratšie ako začali prví farmári a celkom stíhaš, hmm, to aby som kopla do vrtule;)

5. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Podařilo se mi otevřít dvě plochy a koupila jeden novej strom.No jo jde to pomalu.Ale kdo si počká ten se dočká :music:

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak jako Sovinka, i já promeškala konec akce. Měli jsme k večeru návštěvu, a po jejím odchodu jsem po děsivce ani nevzdechla. Přesně ve 22:04 se mi najednou rozsvítilo, a to tak jasně, až mi zatrnulo. No hřbitov byl zavřen tak na 4 petlice (za každou minutu jedna), bušila jsem na bránu div jsem si pěstičky nezlámala, volala jsem že jsou jen 4 minuty po zavíračce, ale správce si asi nechtěl nechat ujít konec nové pěvecké soutěže v tv, protože otevřít bránu se nikdo nedostavil.
    Rostliny tam mám myslím nějaké 4hodinovky, což ještě jde, ale hlavně mně mrzí svíce a půlnoční duby, u nich je věčná škoda když dřímají bez užitku ve stodole. Kdyby aspoň bylo O&D, na které zase jindy naopak zapomínám nechat tyhle cennosti v liště. Mám to prostě naruby.
    :music:

7. Rosmas34

Rosmas34 Rádoby autor

Tak to máš docela kliku, O@D bude, ale březnová děsivka až po něm a já truhlík jsem zase samozřejmě zapomněla vyndat, co potřebuji směnit, jauuuu!

irsko, Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  8. irsko

irsko Aktivní autor

Tak zvěřince super, ale docela by se hodilo, kdyby se jako protihodnota nářadí mohla dodávat i vrtačka :)))

Honzulka05, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

A já se po oznámení těšila na nové děsivé úkoly a ony jen na zvěřinec a chtějí toho tedy opravdu dost, hl. zvířat, ani nevím, zda bude vše ve stodole nebo bude třeba dochovat, ale zvěřinec se bude hodit, už mám zvířat docela dost a úspora místa je třeba
    ;)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Alespoň máme nové stálé úkoly na plnění!:)

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ještě nemám dodělané 4 úkoly + arboretum, chci jít do akce.... Halóóó, RT, chci děsivku měsíc v kuse!!! :oops:xDxDxD

12. MaminkaHalinka

MaminkaHalinka Zelenáč fóra

Může mi prosím někdo poradit jak získat uhlíkový list

Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

MaminkaHalinka - uhlíkový list je "plod" stromu uhlíkový buk (klikni)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak na bubuzvěřince jsem čekala od doby, co se objevila bubuarboreta. Už v základu je u zvěřinců ta úspora místa hodně znát. Je rozhodnuto, vše nyní podřizuji tomu, aby je získala co nejdřív :)

15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Hmmmmmm,to bude doba než ho získám xD

jindrasofr, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) děsivý bu-bu hřbitůvek mám ráda a pokud je otevřený, je dobré se jít po práci odreagovat xD. Jsem koukla na zásoby a asi nový zvěřinec bude - no vyždímá slušné zásoby, jen jsem asi ještě natvrdlá z minulé akce ... píše se o získání více zvěřinců ..

"Díky novým úkolům můžete získat nové děsivé zvěřince a stavební plány na jejich rozšíření."
    První úkol je na získání jednoho zvěřince a druhý na získání plánů s možností jeho rozšíření ... si to jdu raději přečíst po třetí :D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. burds

burds Titán fóra

Pokusím se alespoň část zvěřince udělat

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evainfo - 4 a 5 diamant ;) (úkol Děsivý zvěřinec)

V Děsivém zvěřinci II jsou jen stavební plány na rozšíření

evainfo, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Děsivý zvěřinec dostaneme za plnění úkolu v družstvu. Je i úkol na bubuarboretum, nebo to si musíme koupit? Na farmě a bahamce mám po jednom kuse zvěřinec, výrobnu a arboretum. Asi také nejde získat další v družstvu, jen pouze zakoupením za real měnu nebo floreny? Omlouvam se, že se tak blbě ptam, ale někdy je tolik informací a akcí najednou, že to všechno nepobíram.

20. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

já mám jeden stavební plán ve stodole, doufám, že bude pasovat do bubuzvěřince, abych ušetřila dodávky strašidelných výpěstků.